Şimdi Ara

SATILDI - ARiES # serseri_kiz # 112 LvL # Wizard-Bard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Char Adı ve Serveri : serseri_kiz - Aries
    * Build Bilgisi : 112 LvL - Eu Wizard-Bard
    * Exp. : 80%
    * Fazla Sp. : 1.555.135
    * Fiyat : 45 TL.
    * Ödeme Şekli : Ptt veya Banka Havalesi (Akbank, Vakıfbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti, PTT)
    * Özel Notlar : Ücretsiz Site Aracılığı İmkanı
    * E-Mail Onay Durumu: Var (Alternatif Mail/Mail Güvenilir PC Kaydı, Mail Cep Telefonu Kaydı Bulunmamaktadır)
    * İletişim: BURADAN Ayrıca Telefon: 0535 358 95 53
    * Takas Teklifleri: Takas Düşünülmemektedir.

Hyunmu Ensign, Avatar, Wolf ve Pet Mevcuttur...

GENEL GÖRÜNÜMÜ

İTEMSİZ HALİ (Sadece 2 puan str)

WiZARD SKİLLERİ

BARD SKİLLERİ

İTEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 9 Eylül 2012; 17:51:54 >

• aman gözünü seveyim ilhan abi pazara kadar satma bu charı kimseye alıyorum bu charı.
  • vayy be helal olsun 6 yıl kastım bu karakteri 1 yıl önce çalmışlardı burda çıktı helal olsun sizlere milettin emeğine alın terine nasılda fiyat biçiyosunuz ne söyleyeyim ki sizin gibileri tarif edecek kötü bi kelime yok Allahından bulur inş. çalan herkimse çoluğundan çocuğundan anasından babasından çıkar.Alanada Allah yedirmesin çalanada. Sanmayınki yanınıza kar kalacak elbet benimde hesap soracağım bi mahkeme kurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonblack

vayy be helal olsun 6 yıl kastım bu karakteri 1 yıl önce çalmışlardı burda çıktı helal olsun sizlere milettin emeğine alın terine nasılda fiyat biçiyosunuz ne söyleyeyim ki sizin gibileri tarif edecek kötü bi kelime yok Allahından bulur inş. çalan herkimse çoluğundan çocuğundan anasından babasından çıkar.Alanada Allah yedirmesin çalanada. Sanmayınki yanınıza kar kalacak elbet benimde hesap soracağım bi mahkeme kurulur...

Hakaretin banaysa o lafları sana yediririm, bende her charın banka dekontu vs kimden aldığım mevcut,
    Ayrıca 1 yıl önce çaldırdım diyorsun ama konuya iyi bak;
    25 Haziran 2012; 12:07:07 Tarihinde satılığa koymuşum ben. Bir sıkıntın varsa bak konuda telefonum var ara bi nedir ne değildir kimden almışım sor, Boşa laf kalabalığı etme.

Edit: Kimden aldığımın bilgileri duruyor 15Ekim2011'de satın almışım, geçenlerde satılmış sonra alan kişi başka bir charla takaslamış yine bana gelmiş. Telefonumdan ulaşırsan aldığım kişinin bilgilerini telefonunu banka dekontlarını veririm gider halledersin problemini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 3 Temmuz 2012; 2:06:24 >

• Valla kardeş o çar benim odinde oynuyorsan kime sorarsan sor ismimi verirler bu bir ikincisi sana sen çaldın demedim sadece alacak olan arkadaşlara bilgi verdim çarı kimden satın aldığını söylersen gerisi kolay yap bu kıyağı kimin kazık atıığını bilelim bizde laf kalabalığı gibi geliyo sana ama o çarda 6 yıl emeğim var bilirmisin bilmem eskiden bot felan yoktu sadece emek oyunda da kime sorarsan sor kimsenin bi kuruşunu yememişimdir
  • Bu arada sert yaptığım için Özür dilerim burda görünce kendimi tutamadım belki yazılmaması gerekenleri yazdım herkesin önünde yanlış yazdım herkesin önünde özür diliyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonblack

Bu arada sert yaptığım için Özür dilerim burda görünce kendimi tutamadım belki yazılmaması gerekenleri yazdım herkesin önünde yanlış yazdım herkesin önünde özür diliyorm

Arkadaşla telefonda görüştüm, satın aldığım kişiye ait verilebilecek her türlü bilgiyi verdim, umarım muvaffak olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • SATILDI - Konu Kilitlenebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.