Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 10 milyon satış adedini geçmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
12.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung Galaxy S III, 10 milyon satış adedini geçmek üzere


     

     

    Resmi satışı kısa bir süre önce başlayan Samsung Galaxy S III, Temmuz ayı sonu itibariyle 10 milyon barajını aşmış olacak. Reuters'in verdiği habere göre Samsung Telekomünikasyon Bölümü Başkanı JK Shin, dünya çapında ciddi bir pazarlama faaliyeti ile tanıtılan Galaxy S III'ün önümüzdeki ayın sonlarına doğru 10 milyonu geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

     

    Daha çıkmadan 9 milyondan fazla sipariş alan Galaxy S III'ün satışını baltalayan en önemli unsur olarak gelen yoğun talebin karşılanamaması gösterilebilir. Geçtiğimiz günlerde aşırı talep nedeniyle Galaxy S III'ün Kanada satışında ertelemeye gidilmiş, benzer bir gelişme Amerika merkezli operatör Sprint tarafında da yaşanmıştı. 10 milyon tahmini satış noktalarına giden cihaz sayısı mı yoksa doğrudan son kullanıcılara satılan ürün miktarı mı olduğu henüz bilinmiyor ancak her halükarda daha iki ay gibi bir sürede Galaxy S III'ün 10 milyondan fazla sattığına tanık olacağız. Bu gelişme Galaxy ailesinin popülaritesini de gözler önüne seriyor zira Galaxy S  ve Galayx S II toplamda 52 milyondan fazla satmıştı.

     

    Samsung'un ürün gamındaki en güçlü telefon olan Galaxy S III, Android ekosistemindeki en iddialı telefonlardan biri durumunda. 4.8-inç büyüklüğünde Super AMOLED HD ekrana sahip olan telefon, 1.4GHz'de çalışan dört çekirdekli Exynos Quad 4 işlemcisinden güç alıyor ve 1GB RAM ile geliyor. S-Voice gibi Samsung'a özgü pek çok teknolojiyle donatılan telefon aynı zamanda Full HD video kaydı gerçekleştirebilen 8MP çözünürlüğünde kameraya sahip. 

     







  • Yalniz bu sefer hazirlikliydilar, cok iyi reklam yaptilar, her yerde reklamini gorebilirsiniz. Tebrikler
  • s2 kadar etkili olamayacak diyenlere kapak iphonecularda gelir şenlenir bu konu şimdi
  • Gayet başarılı bir telefon olmuş, Samsung bu sefer neredeyse eksiksiz bir cihaz yapmış. Bize de alıp kullanmak, kullanamıyorsak da "başarılı bir telefon olmuş" demek düşer :)
  • Okadar cok reklam yapiyolar ki satar tabi.. Gozumuze gozumuze sokuyolar..
    Msn konusmalarinin altinda devamli samsu g reklami falan.. Satsin artik okadar..

  • Yalnız dikkat etmeniz gereken bir konu var fandroidler... Samsung iPhone 5 e rakip olarak S3 ü yeterli görmediği için büyük oasılıkla -yapılan haberleri okursanız anlarsınız zaten- Galaxy Note 2 yi iPhone a rakip olarak çıkaracak.

  • htc onex forever

  • Sağını solunu patlattılar ama satışta en ufak bir düşme yok. Patlatmaya devam.

  • Htc one x e ragmen bu kadar sattiysa cidden buyuk bir basari . Nasil bu kadar sadakatli olabiliyor musteriler anlayabilmisde degilim ama neyse. Bataryadan baska ne artilari var ki bu telefonun bu kadar satilabiliyor one x e ragmen . Ram desen yetersiz arayuz desen one x den kottu . Demek samsung ciddi bir guven olusturmus musterilerde tebrik etmek lazim samsungu .

  • S3 hakkında olumlu yorum yapanlara basmışlar -

    Bilin bakalım kim onlar:-)

    Eskiden android kullanıcıları ios konularına girip bunu yapardı, sanırım rüzgar artık tersten esiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 25 Haziran 2012; 11:31:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -technology4ever-

    Samsung size ne sağlıyor 2 saniye internete iPhone dan daha hızlı bağlanabilmekten başka..? HİÇBİR ŞEY! iPhone size prestij sağlıyor :D Siz ne kadar S3 e 1999 tl vermiş olsanız da hatta isterse 5000 tl olsa bile yine herkesin aklındaki buna bu kadar para vereceğine gidip iPhone alsaydın fikrini asla değiştiremeyeceksiniz. O yüzden bırakın bu plastik oycakları da görün gerçeği artık. :D

    Sen sağda solda hava atmak istiyorsan gidip iPhone alabilirsin o zaman. Ben hava atmaktansa daha verimli kullanabileceğim bir cihaz alayı tercih ediyorum. Ama senin şimdi iPhone'la ne biçim karizman olmuştur dimi? Sokaktaki 3 kişiden ikisinin, çoluk çocuğun elinde olan telefonlar nasıl prestij yapıcaksın acaba? (yanlış anlamayın herkes istediğini kullanır, çoluk çocuk vs. iPhone kullanmasın demiyorum.)




  • Aldım kullanıyorum şu ana kadar bir eksiğini göremedim sadece oyun oynarken biraz süre uzarsa makina alt kısmında ısınıyor. Sanırım işlemciyi bu defa alt kısma yerleştirdiler.
    Eh uzun oynamadan ısınması normal işlemciyi soğutan bir fan yok sonuçta ve bu oyun amaçlı bir cihaz değil.
    Yalnız GSM operatörlerimizin tarifeli kampayaları da pek bir kazık doğrusu. Alırken dikkat edin 24 ay hem taahhüt veriyorsunuz hemde toplam ödediğiniz rakam 3.000 e yaklaşıyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -technology4ever-

    Yalnız dikkat etmeniz gereken bir konu var fandroidler... Samsung iPhone 5 e rakip olarak S3 ü yeterli görmediği için büyük oasılıkla -yapılan haberleri okursanız anlarsınız zaten- Galaxy Note 2 yi iPhone a rakip olarak çıkaracak.


    Galaxy NOTE (tabphone) ile iphone ayni kulvarda mi be cahil de biri digerinin rakibi olsun.

  • Telefonun dış görünüşü çok başarılı bence.
  • Kim ne derse desin.. "Ne"


    Adamlar çalışıyor satıyor ama bir HTC ONE X Değil tabii ki.
  • S3'ün bu başarısının altında yatan en büyük sebep S2'dir diye düşünüyorum Samsung S2 ile neler yapabileceğine gösterdi çıktığı günden bu yana rakipsiz geldi şuan bile One X ve S3 dışında rakibi olmayan bir telefon. S3 kağıt üzerinde en hızlı telefon olsada S2 kadar başarılı bir telefon olamadı bence.
  • yakışır. 6 ayda 40 milyon demiştim o hedefe doğru koşuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    Kim ne derse desin.. Ne Adamlar çalışıyor satıyor ama bir HTC ONE X Değil tabii ki.

    bu sitede karşılaştırması vardı oneX ile S3 ün bir bakmanızı öneririm :) s3 burun farkı ile önde :)

  • alanlar neresinde nasıl taşıyorlar? bize de söyleyin de biz de alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vetivet

    alanlar neresinde nasıl taşıyorlar? bize de söyleyin de biz de alalım.

    sen bilirsin nerende taşıyacağını
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.