Şimdi Ara

A5 IOS aletlerinin ekranını bilgisayarında görmek isteyenler buraya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AppleTv konusunda bir arkadaşın bilgisayar ekranını AppleTVye aktarmayla ilgili mesajının izini sürerken, ilginç bir uygulamaya rastladım.
    JB falan gerekmeden A5 ve üstü işlemcili IOS aletlerinizin (iPad2, iPad3 ve iPhone4s) ses ve görüntüsünü hız sorunu, kare atlama olmadan, hemen hemen tam ekran olarak mac ya da windows bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Uygulamayı bilgisayarınıza kurduğunuzda, bilgisayarınız Airplay alıcıya dönüşüyor. A5 aletinizde yansıtmayı aktifleştirerek kablosuz olarak aynı ağdaki aletlerden ses ve görüntü alabiliyorsunuz.
    Siyah ve beyaz skin seçebiliyorsunuz, otomatik yön değiştirme özelliği var, görüntüyü direkt kaydedebiliyorsunuz. Hele bir de bilgisayar ekranından kontrol edebilsek IOS'u, ne güzel olurdu.
    Tek olumsuz yanı 15 dolarlık fiyatı. Şimdiden, bu uygulama için ortak danaya girme başlıklarını görür gibi oluyorum.

Uygulamayı satın almadığınızda, uygulamayı her açışta 10 dakika deneme şansınız var.

https://www.reflectionapp.com/

• iPhone 4 için bir şans yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir uygulamaymış, teşekkürler.
  • Takip edelim. 3GS icin de mutlaka cikacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

mesajım bulunsun

Mesajim bulunsun butonu var. Onu kullanmayi denesenize.

• Akşam 10dklık deneme sürümüne bi bakayım olmadı alınabilir güzel bi olay gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulama güzel çalışıyor. Yeni ipad ile denedim, multitaskingden mirror sembolüne tıklayıp direk olarak görüntüyü aktarıyorsunuz. Özellikle cihazda kayıt yapıp paylaşmak için ideal.
  • jailbreak ile iphone 4'de görüntü aktarımı oldukça sorunlu... iphone 4 için kaliteli bir çözüm bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • airserver var bunla eşdeğer trial 7 gün onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

mesajım bulunsun

Mesajim bulunsun butonu var. Onu kullanmayi denesenize.

İkisini birden yaptım zaten garanti olsun

• Uygulama gerçekten çok güzelmiş, teşekkür ederim
  • iPhone 4S'e olan nasıl 4'e olmaz ki?

• Jailbreakli olanlar airvideo enabler ile yapabilir sanirim onceki modellerde yoksa sizden bir plist dosyasi isteyecegim onu editleyip hallederim ben yollarsaniz .

• Bilgisayar minik bir apple tv'ye dönüşüyor. Bu arada imkanı olan arkadaşlar bir şekilde yurtışından Apple TV alın. 170 liranın alabileceği en iyi şey bence. Hem bilgisayarınızı hem televizyonuzu görüyor, oyun oynatıyor, koca ekranda skype - internet - youtube şahane oluyor, deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgunSelim

iPhone 4S'e olan nasıl 4'e olmaz ki?

Araştırıyorum belki bulurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs i geçtim zaten bizim telefon için böyle şeyleri ummuyorum artık ama 4 e nasıl olmaz onu anlamadım
  • Jailbreak yapip VNC den baglanin hemde bilgisayardan gorup KONTROL edersiniz
  • şimdi arkadaşlar,

airparrotu dün denedim çok başaralı .... win direkt buyuk ekran lcd tv nın ekranında... satın almak ısteyen olursa beraber alalım.
  • LCD ye aktarmak cok guzel olurdu i4 içinde gelisme olur inşallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.