Arkadaşım eğer sen Cs 1.5 oynuyorsun ve Vengaboy'u tanımıyorsan ayıp... Birde en azından böyle yaman ho deil neyse... O yenianet adamlarından... Herkese iyi oyunlar... Birde Bende size iki server tanıtim...
Arkadaşım eğer sen Cs 1.5 oynuyorsun ve Vengaboy'u tanımıyorsan ayıp... Birde en azından böyle yaman ho deil neyse... O yenianet adamlarından... Herkese iyi oyunlar... Birde Bende size iki server tanıtim...
emin ol SeKiL de onu tanıyor sen kafanı yorma bende tanıoyurm aim fazla gelişmiş güzel oynuyo sadece
quote:
Orjinalden alıntı: MaNyAk21
quote:
Orjinalden alıntı: SeKiL
quote:
Orjinalden alıntı: VeNGaBoYS
Cs1.onLyCs.Net
buda kim
bende de bu adreslerde hep bu sayfa çıktı nedeni nedir bana PM'den yazarmısınız bilem arkadaslar???
cs1.kasalim.net
192.167.0.1:27015
beklerim
arkadslar bu adreslerde ping cok fazla deil demi benim 512 baglantım var kasmadan oynayabilirmiyim?
Seviyeli ve hilesiz bir oyunsa eğer aradığınız serverımız tam size göre bundan emin olabilirsiniz.Zaten hostturka güvencesiyle bu hizmeti sunuyoruz size.Birkez deneyin eminim memnun kalacaksınız.Kapasitemiz 1-2 serverla sınırlı değil.Şu an itibari ile 4 serverımız açık ve sizlere hizmet vermektedir...Sizleri'de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Serverlarımızın ip'leri : cs1.cs-city.net : 62.68.196.206 [PRO] cs2.cs-city.net : 62.68.196.207 [PRO] cs3.cs-city.net : 62.68.196.208 [FUN] cs4.cs-city.net : 62.68.196.209 [MAC,PRO] *Sitemiz ve forumumuz kısa bir süre içerisinde hizmete girecektir :www.cs-city.net Not : Site ismimi vererek reklam yapmış oluyorsam eğer lütfen istediğiniz bölümleri silin.Şimdi'den çok teşekkür ediyorum...