Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
en etkileyici cıkma teklifi . . ./kabul etti cıkıyoruz !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 15:13:17 

evet beyler bır kız war we ona teklif etcem ama kafamda soru isaretleri war...
kıza nerde nasl en etkileyici unutulmuyacak sekilde teklif edebilirim ?
yardımlarınızı bekliyorum

edit: yaş 17 havayi fişek gosterisi fln yap demeyin :D ypabilcem bisiler olsun

editledim sonuc en aşada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlessness -- 14 Mart 2006; 21:05:59 >

sLAUGHTER IS THE BEST MEDICINE

3675 Mesaj
13 Mart 2006; 16:14:34 

seni çok beğendim, gel seninle denizleri aşalım. hayatımın gadını ol, yönet beni. kölen olurum senin

deme de ne dersen de

Mobil imza versek?

217 Mesaj
13 Mart 2006; 16:33:03 

cikma teklifi etme hafta sonu bi yerlere gitme teklifi et zaten teklifi kabul edecek kiz bi yerlerede gider senle orda güzel bi konu yarat we hos bi öpücük is tamamdir

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.

1447 Mesaj
13 Mart 2006; 16:38:00 

manyak mısın?cıkıp ne yapcan.single takıl daha iyi

Tek Kişilik Terör Örgütü

599 Mesaj
13 Mart 2006; 16:50:06 

onu gızlıce takıp et ve anıden yanına gıderek elını masaya vur.Bu aksam cok dusundum ve senın benımle cıkmana karar verdım de.
saka he sakın : )

kesın o kısıyle tanısıklıgını vardır zaten herhangı bı zmanada yanına gıt bı aksam yemegı yada bı ogle yemegı teklıfınde bulun ondan sonra yakınlasma baslar herhalde bı kac konu actınmı sonra 1-2 bulusma daha gerısı sana kalmıs

http://forum.donanimhaber.com/m_63567276/tm.htm

68 Mesaj
13 Mart 2006; 17:10:37 

quote:

Orjinalden alıntı: wiseacre002

cikma teklifi etme hafta sonu bi yerlere gitme teklifi et zaten teklifi kabul edecek kiz bi yerlerede gider senle orda güzel bi konu yarat we hos bi öpücük is tamamdir

arkadaşin fikri en güseli ama öpücük terste tepebilir sen sen ol sakin bozuntuya werme

SežsižŁiğiмin feryatŁarında, içinden çıķıŁмaž bir dųrųмdayiм. Farķettiм, ķendiмden bir şeyŁer ķaybetмişiм. anŁatмaķ çoķ žor aмa; destanŁar yažıŁмış žaмanŁa anŁatıŁмış мasaŁŁarŁa insana.
BeŁķi ķüçüķ bir öyķü bų, beŁķi ųмųdųn yorųмų, beŁķi de yaşaмın başı bų. anŁaмaķ bųrda žordųr, inanмayi gereķtirir. Düşünмeden ķabųŁŁenмeķ, öžgürŁüğü terķ etмeķtir. İnanciм bųrda sonsųž, derinŁerde ųмųdųм. ķaŁмışıм teķ başıмa, ķųrtųŁмayı ųммųşųм. Yorųмųм yoķ, ķaŁмışıм, ųммųşųм.
ųfaķ bir ķaŁbin içinde haps oŁмųşųм.

Lullaby to close your eyes-|-BRAVERY AIM DEED: B.A.D

1892 Mesaj
13 Mart 2006; 17:12:26 

sakın öpme

tavsie etmiom

mümkün olduu kadr cok gözünün icine bak

sonra standart kelimeleri söle
inan hepsi aynı kapıya cıkıo
quote:

Orjinalden alıntı: #9472;McLOGOS#9472;

quote:

Orjinalden alıntı: wiseacre002

arkadaşin fikri en güseli ama öpücük terste tepebilir sen sen ol sakin bozuntuya werme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 13 Mart 2006; 17:13:20 >

217 Mesaj
13 Mart 2006; 17:57:19 

bana çıkma teklif etmek cümlesi herzaman saçma gelmiştir.....en iyisi güzel bir ortam hazirla ve herşey kendiliğinden gelsin..bi şekilde en uygun anda elleriniz birleşsin sonra işlem tamam

490 Mesaj
13 Mart 2006; 17:59:13 

delikanlı: Selam, bu akşam benimle çıkar mısın?
genç kız: Kaç kat çıkıcaz, ona göre?
delikanlı: bödöööööfffffffffff

Alone at night I feel so strange,
I need to find All the answers to my dreams..

142 Mesaj
13 Mart 2006; 18:34:39 

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

delikanlı: Selam, bu akşam benimle çıkar mısın?
genç kız: Kaç kat çıkıcaz, ona göre?
delikanlı: bödöööööfffffffffff

felaket

Bende kaybettiğimi sende buldum.........

2796 Mesaj
13 Mart 2006; 18:38:02 

kiza dokun elle oksa öp,yoksa kiz senden hoslanmaz

108 Mesaj
13 Mart 2006; 19:14:00 

bak eğer kızda senden bi elekrik alıyosa bunu hissedttiysen braz naz yap ne bilim ona karşı braz soğuk davran .ozman görceksin senin üzerine daha çok gelcek.eğer bnu becerebilisen,kız sana tekleif eder.konuşmalarına dikkat et.onu etkile sözlerinle tabii iğrenç aşk sözleryle deel!!

kolay gelsinn

15157 Mesaj
13 Mart 2006; 19:20:02 

Yeni tanıştığım kızla sadece 2 saat muhabbet etmiştik. Sonra benim eve içmeye gittik. Gerisini anlarsınız ya...
Hiç uzatmanın anlamı yok.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...

3051 Mesaj
13 Mart 2006; 19:53:08 

çıkma...
takıl.. kızla bi süre sonra soğursun zaten

1528 Mesaj
13 Mart 2006; 19:58:20 

cocuk: bugün cok üzgünüm
kız: noldu ki?
cocuk: bazen isyan edesim geliyor!!
kız: hayrola iyi misin ??
cocuk:değilim..!!!değilim işte!!!
kız:neyin var?
cocuk: yeter artık ya ben sensiz geçen günlerim için üzülüyorum hep...nalet olsun...
kız: (susacaktır büyük ihtimalle)
cocuk: ohh be rahatladım..ben senden cok hoşlanıyorum ve gözlerini görmeden günüm geçsin istemiyorum artık....

.....tarzı şeyler olabilir...biraz dizi izlesen zaten halledersin...ama önemli olan gözler ve kalpten soylenmesi tabii ki...

www.balkanturu.net

3675 Mesaj
13 Mart 2006; 20:00:43 

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

sensiz doğan güneş'in a... k......

bundan iyisi olamaz. kız bir anda acaip değerli hisseder kendini

Mobil imza versek?

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 20:18:53 

ama birde kızı seviyorum harbiden
elektrik aldım diyebilirim tecrübelerime bakarak fakat kızı cok seviyorum o olay war birde +heycan musallat olabilir

etkileyici bisey olsun sozler bazında .. . yardımlarınızı bekliyorumm

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 20:29:49 

up

449 Mesaj
13 Mart 2006; 20:34:42 

benım yasda 17

dogum gunume 2 gun kala 2 gun ıcınde 2 teklıf aldım :D
denklem gıbı oldu ama :D:D
abı bana cıkma teklıf eden kızın arkadaslarından bırısı ben beden dersındeyken camdan bızım arkadaslara surdakı cocukla şu >> cıkmak ıstıo fılan demıs
yanı bunu bana ıkıncı sahıs soylıo
yanı aracı kısı :d benım arkadas yanı

bende 2 gun sonra cvp verdım
kızların arkadasını gorunce > sımdı nereye cıkıcas nabıcas vs vs dedım

neyse bı ayar cekerz
sen bana cıkma teklıf eden sahısı caırsana dedım :D neyse geldı kız

ben haşim vs vs dedım
tanıstııma memnun oldum

elımı uzattım fılan :d quselce kavradım elını zaten ılk gorus de olay ya okdur yada bok :d

sonra ne bılm dewam edıo bakalm

sımdılık sadece bı alt sınıftan arkadas edınmıs oldum

ama kız bana dedı kıe
aslında yanlıs anlasılma fılan var dedı

cıkma olayı fılan yok

neyse dedım bende

yıne de tanısmıs olduk ıı oldu fılan dedım :D
olaylar gercek ve gecen hafta gerceklestı
aynısı oldu :D

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim...
| N-Gage Qd | canon ixus 700 |Creative Zen Nano Plus 1gb |sennheiser cx300 + iriver t30 | Creative Sound Blaster 5.1 Live | U.S. Robotics 9107 |

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 21:23:07 

416 Mesaj
13 Mart 2006; 21:29:06 

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yeni tanıştığım kızla sadece 2 saat muhabbet etmiştik. Sonra benim eve içmeye gittik. Gerisini anlarsınız ya...

Kaç para verdin

"İstediğiniz her şeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlarıdır..."

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 21:41:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

quote:

Kaç para verdin

15157 Mesaj
13 Mart 2006; 21:44:33 

quote:

quote:

Kaç para verdin

Sadece 2 bardak çay parası
Bir de onu evine bırakmak için yaktığım benzin ve köprü geçiş ücreti. Toplasan hepsi 20YTL belki eder.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...

2022 Mesaj
13 Mart 2006; 21:47:03 

quote:

quote:

quote:

Kaç para verdin

Sadece 2 bardak çay parası
Bir de onu evine bırakmak için yaktığım benzin ve köprü geçiş ücreti. Toplasan hepsi 20YTL belki eder.

hacı o zaman bu kızda bi ısık gordum ben...sey ısıgı
ne bu cumburlop dalmısınız olaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 13 Mart 2006; 21:48:47 >

End of the Road Magazine

1994 Mesaj
13 Mart 2006; 21:49:33 

kıza tam anlamıcak sesle çıkalımmı de. sonra kızda hıı der. sende bişey yok dersin. kız ısrar eder ya az önce bişey dedin der. sen önemli değil dersin boşver de. kızın içine kurt düşmüştür. sürekli ısrar eder. sen hiç oralı olma. kız derki ya bişey dedin çıkmamı ne bişey dedin der. sende madem duyduysan niye soruyon de. sonra kıza bişeyler olur. kafası karışır.sonra sende şey dersin hay Allah karıştıya. neyse ya arkadaşlar devam edin toparlayamadım ben.

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 21:53:16 

off off beyler yarın etcem ama hadi soleyin fikirlerinizi

3835 Mesaj
13 Mart 2006; 21:55:39 

ya beyler anlamıyorum....
niye hep erkekler çikma teklif eder...
"kardeşim bence kızı hasta et kendine, kız sana çıkma teklif etsin"

test edildi; onaylandı

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 22:01:36 

quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

ya beyler anlamıyorum....
niye hep erkekler çikma teklif eder...
"kardeşim bence kızı hasta et kendine, kız sana çıkma teklif etsin"

test edildi; onaylandı

hacım aşıgım aşık

15157 Mesaj
13 Mart 2006; 22:04:17 

quote:

Orjinalden alıntı: orgulas
hacı o zaman bu kızda bi ısık gordum ben...sey ısıgı
ne bu cumburlop dalmısınız olaya

Ben o ışığı ilk bakışta farkettim. Bu konuda tecrübe sahibi de olunca ister istemez "Kadınlar ne ister" filmi gibi oluyorsun.

842 Mesaj
13 Mart 2006; 22:05:13 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

kıza tam anlamıcak sesle çıkalımmı de. sonra kızda hıı der. sende bişey yok dersin. kız ısrar eder ya az önce bişey dedin der. sen önemli değil dersin boşver de. kızın içine kurt düşmüştür. sürekli ısrar eder. sen hiç oralı olma. kız derki ya bişey dedin çıkmamı ne bişey dedin der. sende madem duyduysan niye soruyon de. sonra kıza bişeyler olur. kafası karışır.sonra sende şey dersin hay Allah karıştıya. neyse ya arkadaşlar devam edin toparlayamadım ben.

anladık hocam

here I am on the road again
there I am up on the stage
here I go playin' star again
there I go turn the page

4008 Mesaj
13 Mart 2006; 22:05:24 

kasap et derdinde koyun can derdinde

862 Mesaj
13 Mart 2006; 22:07:41 

ben sanaanlatayım: İlk önce bir kinder sürpriz çikolata alıyorsun. Sonra onun folyosunu hiç yırtmadan güzelce açıyorsun.çikolataları, kırmadan tam ortasından 2 parçaya bölüyorsun, sonra içindeki oyuncak olan sarı şeyin içine birkaçtane gül yaprağı koyuyorsun. Birtane de not: "LÜTFEN". Sonra kapatıyorsun, çikolataları yavaşça birleştiriyorsun ve folyoyu elinden geldiğince orjinali gibi etrafına sarmaya çalışıyorsun. Merak etme daha önce yapıldı, oluyor. Neyse sonraki gün kıza veriyorsun bunu, kız aöçıyo böle gül yaprakları falan(kırmızı olacak tabiki de ) sonra tam notunu okuyunca ona bakarak "benimle çıkar mısın" diyorsun. Yiyosa çıkmasın :D

██████████████████████████████ SARI KIRMIZI ██████████████████████████████

1305 Mesaj
13 Mart 2006; 22:08:45 

beni seç beniii

(alıntıdır şahanın resmini araken buldum )
Kız Psikolojisi

Eveet bismillah deyip bu yaratıkları tanımaya başlayalım. Bir kere şunu kesinlikle ama kesinlikle aklınızdan çıkarmayın:Bu kız milleti her daim dokunsan ağlayacak gibi yaşar.Yani sürekli bi sorunları vardır,ya aileleri onları anlamıyodur,ya güzel değillerdir,ya abileri sürekli onları baskı altında tutuyordur yada sırf sorunlu gözükmek için bi sorunu varmış tribi yapıyordur. Peki burda biz ne yapıyoruz?Tabi ki biraz psikologluk oynuyoruz.Biraz sonra Nasıl Karizma Yapılır bölümünde de inceleyeceğimiz üzre siz zaten kıza karizma yapmak için mutlaka psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ona söyliyceksiniz. Bu ilk adım.Sonrada gidip kızı teselli eden centilmen dost tribine yatacaksınız.Ama centilmen olmanız bu durumda pek işe yaramaz o yüzden kızın karşısında zihin okuyan bi tip gibi gözükmeniz lazım.Bunu nasıl yapacağınızı da anlatıyorum? Neden çünkü bu siteyi siz abaza kardeşlerime bir hizmet olsun diye kurdum.

Ama önce kız psikolojisi ve kızların tarihsel gelişim süreçlerine bir bakalım. Bu kız psikolojisi öyle menem bir şeydir ki üstat Freud bile kızların psikolojisini çözemediği için intahara teşebbüs etmiştir. Ama sonunda azmedip bunların psikolojisini çözmeyi başarmıştır. Freud'da aynı bizim gibi abazaydı. Hayatını anlattığı kitabındaki şu cümleler her şeyi çok iyi açıklar "...En uysal kadın hastalarımdan birini çektiği acılardan kurtarmıştım o gün,ipnozla sağlamıştım bunu , hastamın krizlerini geçmişteki nedenlerine bağlayınca bu çok zor işi başarmıştım. Ve hastam uyanır uyanmaz kollarını boynuma dolamıştı. Tam o sırada bir hemşirenin beklenmedik bir şekilde içeri girişi, aramızda tatsız bir soğukluğu önlemiş oldu; ama ikimizde o gün ipnoz tedavisine son vermeyi kararlaştırdık. " Bu satırlar tamamen Freud'dan alıntıdır. Bu site de zaten hayranı olduğum Freud'un teorilerini geliştirerek kurulmuş olunan hipotezlere dayanmaktadır. Ayrıntılı bilgi için bkz: www.freudmatik.cjb.net

Dediğimiz gibi kızların beynini okuyacaz ama kız psikolojisini tam anlamıyla özümsememiz lazım. Bakın bu kız milleti biz erkeklerden tamamen değişik bir düşünce sistemi içerisindedir. En önemli özellikleri gruplaşma ve bir şey yaparken bu gruba güvenmektir. Bu kızların hepsi kendilerine gruplar oluştururlar. Diğer gruplar tarafından dışlanmış kızlar uyuz olup kendilerine başka bir grup kurarlar. Ülkemizde metrekareye 8 kız grubu, 6 rock grubu düşmektedir. Yani bunlar o kadar çeşitlidir ki bunları tanımlayıp sınıflandırmak , rockçıları tanımlayıp sınırlandırmaktan çok çok daha zordur. :)))) Ama biz kızları belli durumlarda verdikleri tepkilere göre sınıflandırmaya çalıştık.bu sınıflandırmayı bir sonraki bölümümüzde inceliycez.

Şimdi gelelim kızların beynini okuma yöntemlerine

Bir kere şunu asla ama asla unutmayın:dünyadaki hiçbir varlık beyin okuyamaz. Ama siz kızların beyinsiz olduklarını zaten biliyorsunuz. :))))) O yüzden telaş yapmanıza hiç gerek yok.Bu kızların hepsinin düşünme stilleri aynıdır.O yüzden vereceğimiz taktikleri uygulayarak kızın gözünde bir anda beyin okuyan dahi bir psikolog konumuna gelebilir ve kızı tavlama olayını rahatlıkla aşabilirsiniz.

Bu salakların daha öncede söylediğimiz gibi mutlaka ama mutlaka bi sorun(!)ları vardır.Şimdi tavlamak istediğiniz kızın sıkkın olduğu bir zamanda yanına gidin ve "Sıkkın gözüküyorsun,hayırdır" diyin.Kız size sıkkın olduğunu daha da belli etmek için hemen "yok bişey yaaa!!!" diye cevap verecektir,neden?Çünkü bunlar salaktır. Sorunlu olmayı karizma zanneden bi salaktan daha ne beklenebilir ki. Neyse siz kızın bu cevabı karşısında "İyi o zaman demiycek kadar zeki olduğunuz için hemen "Sanırım senin konuşacak birisine ihtiyacın var" diyin.Kızın yüz şeklinin sıkkın ve trip yapacak birine ihtiyacı olduğunu belli etmek için daha bir buruştuğunu ve tamamen sessizliğe gömüldüğünü farkeder farketmez "Bak bana istediğin her şeyi, anlatabilirsin hem ben son 4 senedir psikoloji eğitimi alıyorum,yani bir psikologdan eksik bir yanım yok"diyin.Kız böyle bir trip anındayken asla "Say lan okuduğun psikoloji kitaplarını" diye bir şey sölemez.Yani bu planınınızın tutması için yeterli bir cümledir.Şimdi aklınızdan çıkarmamanız gereken diğer konuya gelelim. Kızlar bu tripleri sadece ve sadece dikkat çekmek için yaparlar.Sürekli olarak "Kimse benle ilgilenmiyo,kimse beni anlamıyo" diye düşünüp etrafındakilerin dikkatini çekmeye çalışırlar. Amaçları birinin gelip kendilerinin kaprislerini çekmesini sağlamaktan başka bir şey değildir.

Ama siz gidip kızın yanına onla konuşmaya çalıştınız diye kızın sizinle konuşacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Üzgünüm ama asla böyle bir şey yapmazlar.İşte bu yüzden sizin olayınız beyin okumak.Kızların hangi durumlarda hangi tepkileri verdiklerini öğrenebilmek için yıllarımı harcadım ama değdi.Alın size en baba beyin okuma(!) yöntemleri.

Siz kızın yanında olağanüstü insan tribi çizeceksiniz.O yüzden kız söylemeden şıp diye durumu anlayıp sorunu çözün.Bunun için "Dur tahmin edeyim..." cümlesiyle başlayın ve ikinci kuralımızı uygulayın ve uydurun.

Ya tutmazsa gibi bi kaygınız olmasın.Zira uyduracaklarınız yüzdesi yüksek şeyler olacak.

İkinci cümleniz her zaman "Kimse seni anlamıyor,değil mi?" olsun.Kız kesin onaylayacaktır.

Kız onayladıktan sonra her zaman "Neden sorunun ne olduğundan bahsetmiyorsun?" olsun.Kız kesinlikle gerçek sorundan bahsetmeyecektir.Çünkü ortada sorun falan yoktur.amaç triptir.Ve kızlar bu tribe girmeden önce "Ulan bi tribe giriyoz ama birisi gelip sorarsa ne diycem?" diye düşünmezler.O yüzden kızın size vereceği en mantıklı ve tek cevap "Bilmiyorum,ya" olacaktır.Dikkat edin kız size bunları söylerken yüzünüze bakmaktan şiddetle çekinir.Ve sürekli etrafındaki şeylerle uğraşır,kağıt yolar,sigara üstüne sigara yakar ve tam bu esnada sizin hakkınızda bilinçaltında bir fikir oluşturur.

"Sanırım herkes senin üzerine geliyor.Kendini bu ağır baskının altında ezilmiş ve çaresiz hissediyorsun." diye devam edin.İşte bu cümle önceden düşünüpte kendine bir sorun bulmamış olan bu salaklar için çok güzel sanal bir sorundur.Kız sizi derhal onaylar ve "uffffff niye her şeyin sorumlusu ben oluyormuşum sanki?" diye size trip atıyor olduğunu iyiden iyiye belli eder.

Sorunu yaratan siz olduğunuza göre çözecek olanda sizsiniz.Şimdi soğukkanlılığınızdan hiç taviz vermeyerek "Ailenle aran nasıl" diye sorun."Hiç sorma, beni hiç anlamıyolar,neymiş ben şöyleymişim,böyleymişim, hep suçlu benim zaten" tribine girmemesi mucize olacaktır.

"Bak hepimizin ailemizle sorunları var,ama onları suçlarken onların senin yaşında olmadığını ve senin gibi düşünemeyeceklerini asla aklından çıkarma.Seni anlamalarını beklemen bile çok büyük bir hata." diyerek konuşmanızı sürdürün.Bu sırada kız sürekli sizi onaylayacak ama asla ve asla sizi dinlemeyecektir.Siz konuşurken kızın dikkat ettiği tek şey sizin ses tonunuz, hareketleriniz ve onunla ilgileniyor oluşunuzdur.Bu yüzden konuşmanın bu kısmında olabildiğince uydurun.Kız zaten şu sıralarda sizden hoşlanmaya başlamıştır.Sizin olayınız garantilemek.

Kız biraz konuştuktan sonra çok feci rahatlayacak ve size gülümsemeye başlayacaktır.Evet işte başardınız.Kızın kafasında,"hem yakışıklı,hem kültürlü, hem de beni anlıyo,daha ne istiyim yaaa" izlenimini bırakmayı başardınız.Şimdi de bu izlenimi daha da güçlendirmek için şu cümleyi kurun"Bak ben her zaman yanındayım,bi sorunun olduğunda bana gel hem dostlar bugünler içindir,senin için elimden ne geliyosa yaparım " diyin.

Bravo!Kız artık kendi trip ve kaprislerine katlanacak birini buldu.Artık her gün sırf siz yanına gidip konuşun diye trip yapmaya başlayacak.Sizde bunu bildiğiniz için her gün kıza uyduruk problemler yaratıp çözecek ve kızın aklını başından alacaksınız.
Bunları her kıza uygulayabilirsiniz.Sorun çıkmayacaktır emin olun. Bu taktikleri öğrendiğinize göre artık kız hakkında her türlü bilgiyi toplayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 13 Mart 2006; 22:10:22 >

1513 Mesaj
13 Mart 2006; 22:13:19 

quote:

Orjinalden alıntı: bertaluka

bana çıkma teklif etmek cümlesi herzaman saçma gelmiştir.....en iyisi güzel bir ortam hazirla ve herşey kendiliğinden gelsin..bi şekilde en uygun anda elleriniz birleşsin sonra işlem tamam

aynen bende.çatıya çıkıcaz gibi.ayrıca bu laf bana eğlence amaçlı geliyo hep insan sevdiği aşık olduğu birine çıkarmısın demez yada dememeli.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

((( CANON A720IS KULLANICILARI )))

1513 Mesaj
13 Mart 2006; 22:19:28 

quote:

Orjinalden alıntı: safaksaylam

ben sanaanlatayım: İlk önce bir kinder sürpriz çikolata alıyorsun. Sonra onun folyosunu hiç yırtmadan güzelce açıyorsun.çikolataları, kırmadan tam ortasından 2 parçaya bölüyorsun, sonra içindeki oyuncak olan sarı şeyin içine birkaçtane gül yaprağı koyuyorsun. Birtane de not: "LÜTFEN". Sonra kapatıyorsun, çikolataları yavaşça birleştiriyorsun ve folyoyu elinden geldiğince orjinali gibi etrafına sarmaya çalışıyorsun. Merak etme daha önce yapıldı, oluyor. Neyse sonraki gün kıza veriyorsun bunu, kız aöçıyo böle gül yaprakları falan(kırmızı olacak tabiki de ) sonra tam notunu okuyunca ona bakarak "benimle çıkar mısın" diyorsun. Yiyosa çıkmasın :D

çok ilginç yöntem orjinal bişey ama bu 18 yaşdan sonrasına gitmez gibi

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

((( CANON A720IS KULLANICILARI )))

155 Mesaj
14 Mart 2006; 12:30:03 

durum nedir bilmiyorum ama,ortam ne olursa olsun çevrende senin ya da onun arkadaşları olabilir söylemeye karar verdiğin gün romantizmden ayrılmamaya çalış.Bence bu tür işler böyle romantizm sarhoşluğunda çok iyi halledilir...Heyecan problemi ben lisedeykende vardı bu yolla halletmiştim...Gözlerine bak,sanki seninmiş gibi hissetmeye çalış...Fiziksel temas önemlidir,arkadaşlardan birisinin söylediği gibi...Elini sıkarken samimi ol ve gözlerinin içine bak,gözlerindeki ışıltıyı görmesine izin ver...Karşılaştığında ya da ayrılırken öpücüklerin son derece dikkatli olmalı i.tatlıses gibi yanağını vakumlarsan filmi kopardın demektir...Bir diğer önemli ayrıntı da seni sevmesi için özel olmalısın çevresindeki erkek arkadaşlarından farklı olmaya bak...UZUN OLDU AMA son olarak iyice karşılık verdiğini anlamadan hayale kapılma...Aşk yerini tam zıttına en kolay bırakabilen duygudur,sonra nefret etmeye başlarsın sürekli yakın çevrende karşılaşabileceğin birisiyse o nefret zamanını zehir eder sana...

BAŞARILAR dostum...

SEVMEMEK İÇİN DE BİLMEK LAZIM...

2921 Mesaj
14 Mart 2006; 14:33:48 

quote:

helal olsun

Life is beautiful...

4008 Mesaj
14 Mart 2006; 14:39:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Lord

quote:

helal olsun

bunu yapcam :D ama kinder yoktu bakkalda ulker toto aldım :)

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
14 Mart 2006; 14:44:56 

quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

quote:

Orjinalden alıntı: Lord

quote:

helal olsun

bunu yapcam :D ama kinder yoktu bakkalda ulker toto aldım :)

hevesini kıracam ama, klişeleşti

1789 Mesaj
14 Mart 2006; 14:45:12 

Kızlar sıradışı v ilgilerini çeken erkeklerden hoşlanırlar.Dikkatli ama vurucu konuşmalısın v ne kadar karmaşık olursan o kadar bonusun olur.
Kıza ulaşmadan önce arkadaşına ulaşarak hem kız hakkında bilgi alabilirisin hemde açılıyormuş gibi yaparak kıza sırılsıklam aşık oldunu anlatırsın..Daha etkilisi yoq be dostum..

4008 Mesaj
14 Mart 2006; 14:46:53 

aynısını yaptım wolkan :)
we bugunde kinder yumurtanın ıcınden teklif etcem :)

434 Mesaj
14 Mart 2006; 14:52:08 

en zor olan tanısma asamasını gectikten sonra (ki sen tanıyosun) gerisi zaten kolay ... kardes vur baglamanın teline.. ne dusunuyosun ... altından gir ustunden cık ayarla.. illa dunyada daha once denenmemis bi teklif olması sart degil .. nasıl olsa yakında mazi olur gider.. en ucuza maledilen ve basarılı olarak yapılan konusma en iyisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskaldırıyorum -- 14 Mart 2006; 14:53:25 >

Hasta la victoria siempre!

1789 Mesaj
14 Mart 2006; 15:00:08 

quote:

aynısını yaptım wolkan :)
we bugunde kinder yumurtanın ıcınden teklif etcem :)

tebrikler,aşmışsın o zaman.

rakam vermek istemiodum aslında cünkü bunun acısı büyük..çünkü hepsi iz bırakarak geçti üstümden.37 farklı kız ama dewam eden ilişkim olmadı,sewemiyorum ilk başladıı gibi..

Damn.

3 Mesaj
14 Mart 2006; 15:56:32 

EN IYISI HERKESIN ICIN DE ET BU TEKLIFI!!!!

1 Aykut ERÇETİN 5 Fernando MEIRA 6 Tobias LINDEROTH 7 Aydın YILMAZ 10 Cassio LINCOLN 11 Hasan ŞAŞ 15 Milan BAROS 18 Ayhan AKMAN
19 Harry KEWELL 20 Shabani NONDA 22 Hakan BALTA 26 Morgan DE SANCTIS 66 Arda TURAN 74 Volkan YAMAN 76 Servet ÇETİN 99 Ümit KARAN

(koso)

1442 Mesaj
14 Mart 2006; 16:00:28 

arkadaslar suna cıkma teklıfı demeyın yaa..cok basıt bır kelıme... arkdas olmak faln deyın..bana bırı benımle cıkarmısın dese basta kaybeder..ne o öyle... benımle arkadas olurmusun daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 14 Mart 2006; 16:02:20 >

www.kardesinisec.com

Aşk Bir Uçurumdan Düşmek Gibidir,O Yüzden Sevgiliye Yar Denilir
Bir Damla Gözyaşımın Hakkı Ödenmez,Öldürmeyen Her Acı Beni Diriltir .

350 Mesaj
14 Mart 2006; 18:28:35 

benimle arkadaş olurmusun ne demek ya tamam çıkma teklifi saçma ama arkadaş olurmusun da çocuk gibi yani... bir yere davet et sinemaya yada şurda bişiler içelim falan de benimle çıkarmısın deme ıyyy iğrenç...

quote:

Orjinalden alıntı: eleny

arkadaslar suna cıkma teklıfı demeyın yaa..cok basıt bır kelıme... arkdas olmak faln deyın..bana bırı benımle cıkarmısın dese basta kaybeder..ne o öyle... benımle arkadas olurmusun daha mantıklı

TÜRK'ÜM VE BUNDAN GURUR DUYUYORUM...

Sponsorun mesajı ;
Bilgisayarınızı 2. el ürünlerle ucuz iyileştirebilirsiniz ...
http://www.borsapazar.com

537 Mesaj
14 Mart 2006; 20:56:33 

ooooo

uzmanlık alanım
atasporum bu iş benim.yaw arkadaşım sen şimdi kaybettin...
bence hiç uğraşma.çünkü kızın yanına gidice sesi titreyen tiplerdensin sen... sürpriz yumurta olayı iyi hayır diyemez ama evet de diyemez.biraz daha düşün yumurtayı hazırladıktan sonra.araya biraz duygu dolu sözler yerleştir.ama interenetten bulduğun tekerleme laflardan olmasın...hadi hayırlı işler.

4008 Mesaj
14 Mart 2006; 21:04:23 

evett !
ettım we kabul etti
ozetleyım sozlerimizi

bu arada kinder felan yapmadım

gittim sana bisey danıscam yada sorcam dedim
oda
-eet sor dedi
-ya dedim benim cok sewdıgım , ona sadık olcagıma emin oldugum, cok deger werdigim bir kız war dedim
oda
-eee dedi
-sonra bende o kız sensın dedim cıkarmısın benle dedim
seviyorum seni dedim
-o guzel bir tebessumle sence ? dedi
-bende bilsem sormam ztn dedim
-eet cıkarım dedı
mutlu sonnn

cok seviyorum onu !

434 Mesaj
14 Mart 2006; 21:11:57 

budur iste bak ne kasıyon yok yumurtaymıs yok havai fisek gosterisiymis delikanlıyı bozar boyle seyler
en ucuza , en etkili sekilde yapılan teklif en iyisidir .

Hasta la victoria siempre!

665 Mesaj
14 Mart 2006; 21:12:26 

926 Mesaj
14 Mart 2006; 21:13:40 

kinder olayına girmediğin için tebrik ediyorum.
mutluluklar dilerim.

alyoşa şafağına at sürmek solamnia bozkırlarında

537 Mesaj
14 Mart 2006; 21:13:53 

afferim la.kedi olalı bi fare tuttun.

4008 Mesaj
14 Mart 2006; 21:22:14 

sagolun cok mutluyumm

iliskinin uzun sureli olması ıcın ne yapmak gerek ? :D

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
14 Mart 2006; 21:26:00 

bu konu bu kadar cevap almış ...

az biraz haysiyet sahibi arkadaşları alttaki topiğe davet ediyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_6216858/tm.htm

1512 Mesaj
14 Mart 2006; 21:34:04 

Umursamaz ol, uzerine hic gitme, asla kaybet me korkun olmasin. AAsla onu sevdigini soyleme birdaha

Bilgi çok çalışmaktan geçer!!!

217 Mesaj
14 Mart 2006; 21:34:39 

üst konu olmasini istiom bi kiz meselesi basaryla tammlndi

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.

1485 Mesaj
14 Mart 2006; 21:36:45 

quote:

sagolun cok mutluyumm

iliskinin uzun sureli olması ıcın ne yapmak gerek ? :D

bunu bilen Evliya falandır heralde........

| INTEL Core 2 QUAD Q9300 | | Asus Maximus Formula X38 | |Kingston 2GB DDR2 HYPERX 1200MHZ | |Zotac 8800GT (256Bit) 512MB GDDR3 | | Seagate 500 GB 7200 NCQ SATA2 32MB | | Thermaltake ToughPower QFAN 500W Modüler | | Coolermaster Stacker STC-T01 |

4008 Mesaj
14 Mart 2006; 21:37:57 

quote:

Orjinalden alıntı: manyetico

bu konu bu kadar cevap almış ...

az biraz haysiyet sahibi arkadaşları alttaki topiğe davet ediyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_6216858/tm.htm

konuyu carptırma kardesim !
biz o topice yurekten cevap weriyoruz ! bilip bilmeden konusma ortamı germe !

4096 Mesaj
14 Mart 2006; 21:39:35 

helal sana.

cesaretinden dolayı seni kutluyorum.

ne gerek var o kadar taktiğe,

en iyisi yaptığın gibi gidip doğrudan söylemek.

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
╔═════║═════║═║══════════════║══╗
ÅÿηՄя

155 Mesaj
14 Mart 2006; 21:41:32 

Hayırlısı olsun...Mutluluklar.

SEVMEMEK İÇİN DE BİLMEK LAZIM...
Sayfa:   [1]      >>
Tüm forumlar » [Konu Dışı / Off Topic] » Konu Dışı » en etkileyici cıkma teklifi . . ./kabul etti cıkıyoruz !
Sayfa: [1]      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.297