Şimdi Ara

Brother in Arms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dolum süresini minimuma çekmek için bia seçmeye karar verdim internette biraz araştırdım yüzde 2.2 gibi rakam vermişler bir heycanla biayı seçtim havalandırma da aynı arttırdığı için onuda dayadım sonra bir baktım sonuçlara tam bir hayal kırıklığı

Sadece rammer ile 13.51 idi dolum sürem rammer tam olarak yüzde 10 düşürüyor desek hiçbir şey olmadan dolum sürem 15.01 saniye olmalı.

Rammer+Bia+havalandırma ile 12.92ye düştü. Bia+havalandırma sadece 0.59 saniye düşürdü. Yani sadece bia 0.30sn düşürüyor. Hiçbirşey olmayan dolum süreme yüzdelersek yüzde 1.95 kısalttı ama eğer rammer takılı halimle karşılaştırırsak yüzde 2.26 kısaltıyor yani internette dolaşan rakama denk geliyor. Benim anlamadığım şey eğer rammer olmasa yine yüzde 2.26 kısaltıp daha iyimi sonuç verecekti?

Şimdi arkadaşlar diyecek yüzde 0.3ünmü hesabını yapıyorsun. Tamam haklısınızda yüzde 20-25 etki eden şeylerin yerine gidip havalandırma takıyoruz gidip 5 tane adama bia seçiyoruz. Herşeye etki ediyor olabilir ama yüzde 1.95 çok düşük bir rakam onun yerine hangi yönün zayıfsa ona göre teçhizat ve skill seçmek daha mantıklı gibi. Seçmeden önce değer gibi geliyordu ama şimdi değeceğini düşünmüyorum...

Bu arada skill sıfırlaya sıfırlaya bir hal oldum şimdiye 4. skillere başlardım Bu konuyu açıyorum ki hem aramızda tartışırız hemde seçmeyi düşünen arkadaşlara bilgiler vermiş oluruz.

Not: Bahsettiğim tank e-75 ve süreler son topunundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 24 Haziran 2012; 10:56:38 >

• 0.30 bile çok şey değiştirir zaten biaları 3. skillerde aktif edilmeli genelde o yüzden fazla kaybın olmuyor biaları biraz üst düzeyde kullanmalısın
  • BIA ,Fan ve Sarf Malzeme gibi +Ana görev skill'i verenler sadece dolumu etkilemiyor .

BIA çok özel ve zor bir İkincil yetenek neye yaradığını iyi bilmek lazım almadan önce, yoksa pişman olmanız çok normal .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Haziran 2012; 12:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

BIA ,Fan ve Sarf Malzeme gibi +Ana görev skill'i verenler sadece dolumu etkilemiyor .

BIA çok özel ve zor bir İkincil yetenek neye yaradığını iyi bilmek lazım almadan önce, yoksa pişman olmanız çok normal .

/>

Oraya herşeye etki ediyor diye yazmışım dimi? Ama okumayı bilene tabiki!!!

Uzun uzun kendimi açıkladım ama bir daha açıklayim herşeye etki etmesi çokta yararlı değil benim gözümde misal zaten aimi iyi olan topun aim süresini yüzde 1.95 kısaltmış neye yarar yada zaten hızlanması iyi olan tankın hızlanmasını arttırmış neye yarar. Konu olsun adam gibi tartışalım diye açtım öyle yapmayacaksanız hiç cevap yazmayınız...

*bigthunder 3. skillde seçtim zaten şuan yüzde 79 3. skiller ve 3. skilldeyken 2 kere yüzde 90 sıfırladım Tigerdan beri kullandığım emektar mürettebat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 24 Haziran 2012; 17:41:44 >

• Mümkün olan bütün araçlarımda Bia standarttır. Havalandırma takılabilen araçlarda %120 eğitimli mürettebata sahip oluyorum.

Herşeye etki ediyor :P
  • sıfırlama büyük kayıp en başta doğru karar verseydin keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigthunder

sıfırlama büyük kayıp en başta doğru karar verseydin keşke

Klan savaşlarında rakip tankını ezeyim diye bir derdim olmadığından rahat rahat sıfırlıyorum ya aslında hiç seçme gibi bir düşüncem yoktu. RDRden bir arkadaşın e-75iyle karşılaştım beni ortadan ikiye katladı Kendi kendime neden öyle olduğunu açıklmaya çalışıyorum bia-havalandırma sayesinde ezdi falan diye öyle seçmeye karar verdim ama düşündüğüm kadar etkili değil. Sadece arkadaşın üstün oyun yetenekleriymiş (Tier9a teke tekte çok kaybetmişimdirde bariz ezen hiç olmamıştı...)

• quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

Klan savaşlarında rakip tankını ezeyim diye bir derdim olmadığından rahat rahat sıfırlıyorum ya aslında hiç seçme gibi bir düşüncem yoktu. RDRden bir arkadaşın e-75iyle karşılaştım beni ortadan ikiye katladı Kendi kendime neden öyle olduğunu açıklmaya çalışıyorum bia-havalandırma sayesinde ezdi falan diye öyle seçmeye karar verdim ama düşündüğüm kadar etkili değil. Sadece arkadaşın üstün oyun yetenekleriymiş (Tier9a teke tekte çok kaybetmişimdirde bariz ezen hiç olmamıştı...)

clan savaşında pekde skilller işe yaramaz esas randomlarda işe yarar clan savaşında 14 kişi seni korur ama random maçta yalnızsın

• quote:

quote:

quote:

clan savaşında pekde skilller işe yaramaz esas randomlarda işe yarar clan savaşında 14 kişi seni korur ama random maçta yalnızsın

Haklısında benim demek istediğim 2 is-4 klan savaşında karşılaştı diyelim mürettebatı 4. skillde olanmı daha avantajlıdır 3. skillde olanmı? Çok küçükte olsa daha avantajlı olursun ve üstünlük sağlarsın yoksa randomda her maçı kazansan nolur ki

Ben genelde gece oynuyorum ya benim uyku düzeni saçma olduğundan ama çok yararını görüyorum gece genelde sağlam oyuncular oluyor tabiki klan savaşı kadar takım oyunu olmasada kazanmak için yanındaki adamı korumak için elinden geleni yapıyorlar...

• şuda var vsye kalıyorsan ki genelde büyük clanlar gold atar skili yüksek olan kazanır ama şans bu hiçde belli olmaz
  • e 75 crewlerimde 1nci skiller bia havalandırma da kullanıyorum adamlarım 100+5+11+5 =121 nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

e 75 crewlerimde 1nci skiller bia havalandırma da kullanıyorum adamlarım 100+5+11+5 =121 nasıl oluyor?

İşte adamların toplam skill seviyesi 110 değil 121 oluyor havalandırma fazladan 1de veriyor. Yani misal 110 adamında 100 tamirin var onun etkinliği 121e çıkıyor. Teoride etkinlik olarak yüzde 10 artıyormuş gibi gözüküyor ama uygulamada etkisi okadar değil bia+havalandırma toplamda yüzde 3.93 arttırıyor ancak her özelliğini arttırıyor taret dönüş hızını hızlanmanı tamir hızını vs sadece mürettebattaki perkleri arttırmıyor misal topçunda designated target perki var bu perk düşmanı 2snye fazla görmeni sağlıyor onun süresine etki etmiyor ama bunun gibi perkler dışında herşeyi arttırıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 27 Haziran 2012; 1:12:15 >
  • quote:

quote:

e 75 crewlerimde 1nci skiller bia havalandırma da kullanıyorum adamlarım 100+5+11+5 =121 nasıl oluyor?

İşte adamların toplam skill seviyesi 110 değil 121 oluyor havalandırma fazladan 1de veriyor. Yani misal 110 adamında 100 tamirin var onun etkinliği 121e çıkıyor. Teoride etkinlik olarak yüzde 10 artıyormuş gibi gözüküyor ama uygulamada etkisi okadar değil bia+havalandırma toplamda yüzde 3.93 arttırıyor ancak her özelliğini arttırıyor taret dönüş hızını hızlanmanı tamir hızını vs sadece mürettebattaki perkleri arttırmıyor misal topçunda designated target perki var bu perk düşmanı 2snye fazla görmeni sağlıyor onun süresine etki etmiyor ama bunun gibi perkler dışında herşeyi arttırıyor...

bende 110 demedm ki 121 dedimi mantıklı bir açıklama bekliyorum bilenlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bende 110 demedm ki 121 dedimi mantıklı bir açıklama bekliyorum bilenlerden.

Neyin mantıklı açıklamasını bekliyorsun??? Bia +5 mürettebat skillerine verir havalandırma +5 +1 verir toplamda 121 yapar işte başka bir işe yarıyor sanıpta mı aldın onları? Tek özellikleri var mürettebat skill seviyesini yükseltmek...

Diyorsan o ortadaki +11 nerden geldi o zaten vardı +10 olarak (Yani 110du mürettebatının skill seviyesi) ama havalandırmayı alınca havalandırmanın +5ine ek olarak zaten var olan +10 +11 oluyor yani +1de fazladan veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 28 Haziran 2012; 5:07:33 >

• beyler madem böle az bi katkısı var bia dan sonraki 3 şeyi %121 yapmak yerine 4 skili %110 kullansak daha hayırlı olmazmı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il60hami84 -- 14 Eylül 2012; 8:03:49 >
  • *il60hami84

Dediklerinle alakası yok. Komutan diğer mürettebatlara yüzde 10 bonus veriyor misal yüzde 60ta ise tüm mürettebatın skilleri komutan dışındakiler 60+6 oluyor 100 oluncada 100+10. Bir yeride yanlış farketmişim 121 komutan sayesinde oluyor +5 +5 ikisinide takınca komutanın skilli 110 oluyor tabiki verdiği bonusta 1 artıp 121 yapıyor

*okan702

Bende aynı şeyi savundumda tartışmaya katılan pek olmadı o yüzden kısmen yazdım zaten. Bence ortalama bir oyuncu için zararlı çıkartır atıyorum topun aim süresi uzundur ve oyuncu çok isabetsiz atış yapıyordur bia ve havalandırmanın bunu düzeltmek adına çok küçük etki eder. Onun yerine aim süresi kısaltma vs almak daha mantıklı. Ama tabiki bir oyuncu tankını en iyi verimde kullanıyordur her hangi bir zayıf yönü kalmamıştır o zaman bia+havalandırma en iyisi herşeyi arttırdığı için tanktan aldığın verimi doğrudan yüzde 3.93 arttırır. Oyuncunun proluğuyla alakalı birşeyden bahsetmiyorum her tankın özellikleri çok farklı eğer daha önce benzer bir tankla oynamadıysan bocalayabiliyorsun. Kullandığın tankın özellikleri ve onlara ne kadar alıştığını iyi analiz edip ona göre kullanmak lazım bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.