'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 25542 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
IMEI : xxxxxxxxxxxxx Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz �retici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 4S (Axxx) Model Bilgileri: iPhone 4S (Axxx)
ARKADASLAR MRB BTK NIN SİTESİNDEN SORGULAMA YAPTIĞIMDA BU CIKTI KARSIMA NE ANLAMA GELIYOR BU ???
BİREYSEL BAŞVURU SORGULAMA Takip No IMEI Sonuç xxxxxx xxxxxxxxxxxx Onay Bekliyor Sorgulama Tarihi 23.06.12
Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesinleşmiş kayıt anlamına gelmemekte olup ispat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır.
BİREYESEL SORGULAMA YAPTIĞIMDADA BU CIKIYOR NEDEN ONAYLANMAMIS HALA BILEN VAARMI ??
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omere -- 6 Eylül 2012; 21:23:29 >
Aynısı yazıyor bendede, valla benim kayıt başkasının üstüne ve düşcek gibi geliyor, inşallah düşmezde uğraştırmaz. 400-500TL'lik mevzu için çektiğim derte bak, bir daha tövbe almam yurtdışı.
İlk başta yolcu beraberinde gelen kayıtlı cihaz yazıyordu, şuan sendekinin aynısı yazıyor. Eğer kayıt düşerse birde kayıtın sılınmesınde problem yaşatmıyacak bir bayi bulmamız gerekcek.
Kardeşimin imeisinede baktım aynı şekilde ondada yolcu beraberinde kayıtlı cihaz yazıyordu, şuanda incelemede yazıyor aynı bizim gibi, onuda 2-3 hafta önce almıştım gene aynı şekilde.
Ankara, Kızılayda telefon borsalarından birinden aldım ama aldığımız kişi yakın arkadaşımın tanıdığı olduğu için pasaport işlerini halledeceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kandac -- 24 Haziran 2012; 0:20:48 >
yeni gelen düzenlemenin sebep olduğu bir şey olsa gerek, aralık ayında kayıt ettirdiğim 4s'im için bende de öyle yazıyor şu an.. sorun çıkartmasa bari..
Yarın gidip bu işide soracağım zaten kendisine bakacağız artık. Eski pasaportu sildirme işi olmasa başım hiç ağrımayacak, benim pasaport bulmamda sorun yokta. İşte yani insanın içinde bir dert kalıyor, bu konuda. En iyisi ya kendin gidip kayıtsız alıp kendi pasaportuna işletcen veya yurtiçi ama dediğim gibi daha almam yurtdışı.
Yok, keşke kendi pasaportuma yaptırsaydım, ne kadar tanıdık olsada arkadaş yüzlerce telefon satıyor ve kayıdı iptal ettirmek için nasıl bulacak eski pasaport kayıdının sahibini gerçekten bende merak ediyorum.
benim de kayıtlı yazıyordu sonra onay bekliyor yazısı geldi
bu olay şöyle oluyor sen kayıt yaptığın anda ankarada btk da onaylanana kadar geçici bi kayıt altına alıyosun telefonu onaylandıktan sonra tam olarak kayıt altına alınmış oluyor
Benim yeni ipadde böyle bir yazı yazmazken şimdi aynısı yazıyor. Yaklaşık 1.5 ay önce Amerikan alıp forumdan güvenilir bir arkadaşa kayıt ettirmiştim. Sanırım bu uygulamadan dolayı biraz geriye dönük bir inceleme yapılıyor. Bakalım hayırlısı.
Benim telefon kayıt ettirildikten 3 ay sonra bireysel başvuru sorgulama kısmında onay bekliyor yazısı onaylandı şekline dönüşmüştü. Yani evrakların kontrol edilmesi 3 ayı bulabiliyor.
HTPC Sistem: Kasa:Cooler Master HAF XB // Anakart: Asus F2A85-M LE Soket FM2 Sata3 USB3 // CPU: A10 5800K Soket FM2 3.6GHz 4MB Cache 32nm // Ram: 8GB (2x4GB) HyperX Blu Black DDR3 1600MHz CL9 // Ekran Kartı: SAPPHIRE - HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 // HD: Intel SSD 320 Series 60 GB + WD 2 TB Green + WD 1 TB Green // PSU: Seasonic M12II 620W 80+ Bronze // Cpu Fan: Thermalright Macho HR-02 // Fan Kontrolcü: Zalman ZM-MFC3 // AVR: Pioneer VSX 520 // TV: Philips 42PFL7403 İphone 5 32GB White // Apple TV 3 // iPad 3 32GB Wifi Black
bende imuratk ile kayıt ettirdim 4.ayda kayıt dısı telefon mesajı geldi imuratkyi aradım açtı telefonu 3 ay daha oldu hala onay bekliyor yazıyor bakalım..
IMEI SORGULAMA IMEI : 013xxxxxxxxxxx Durumu : IMEI numarası kayıtlı Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Üretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 4S (A1387) Model Bilgileri: iPhone 4S (A1387)
IMEI : Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz Üretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 4S (A1387) Model Bilgileri: iPhone 4S (A1387)
Kayit 5 ay once gibi yapilmisti, kaydim dusmustu, tekrar kayit yapildi 2-3 hafta once suan boyle
IMEI : xxxxxxxxxxxxxxx Durumu : IMEI numarası kayıtlı Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz �retici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 4S (A1387) Model Bilgileri: iPhone 4S (A1387) Sorgulama Tarihi 27.06.12
BİREYSEL BAŞVURU SORGULAMA Takip No IMEI Sonuç Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx Onaylandı Sorgulama Tarihi 27.06.12 Bende hiçbir sorun gözükmüyor Allah'a şükür
Benim telefon dün kayıttan düştü 3 ay tam kullandım :) ve tanıdık birine kayıt ettirdik yabancıda değil yani sildirme gibi bir ihtimal yok ama yinede kayıt dışı oldu
Benim telefon dün kayıttan düştü 3 ay tam kullandım :) ve tanıdık birine kayıt ettirdik yabancıda değil yani sildirme gibi bir ihtimal yok ama yinede kayıt dışı oldu
eski kaydi sildirttiniz mi mi peki yeni kayit yaptirmadan once yoksa direk yapiliyor mu?
BİREYSEL BAŞVURU SORGULAMA Takip No IMEI Sonuç Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx Onaylandı Sorgulama Tarihi 27.06.12 Bende hiçbir sorun gözükmüyor Allah'a şükür
sizin kayit onaylanmis sikinti yasamassiniz artik gozunuz aydin:)
eski kaydi sildirttiniz mi mi peki yeni kayit yaptirmadan once yoksa direk yapiliyor mu?
Daha önce o pasaporta hiç kayıt olmamıştı sıfır pasaport diyim size :) O pasaport ile Umre ye gitti bi akrabam aldık pasaportu kayıt ettirdik imei sorguladıgımda kayıtlı diyordu 3 ayda hatta daha fazla süre kullandım ama dün ne olduysa bi anda şebeke gitti internete girdim bi baktım kayıt dışı yazıyor tim bayisina gittim anlattım derdimi çünkü Turkcell de kayıt yaptırmıştık kayıt yaptırdıgınız bayiye gidin dediler pasaport ile birlikte haftasonu gidilicek onu bekliyoruz bakalım ne olacak inşallah sorun çıkartmazlar.
Bende Almanya'dan Iphone 4s getirmiştim. Nisan ayında AVEA aracılığıyla pasaporta kayıt işlemini yaptırdık. Geçtiğimiz cuma günü telefona mesaj geldi cihazınız kayıtsızdır 1 hafta içinde kapatılacaktır diye. Önce Avea Müşteri Hizmetleriyle irtibata geçtim ancak ordan bi sonuç çıkmadı. Daha sonra BTK ile görüştüm ordan belgeleriniz elimize ulaşmadı dediler. Dün kaydı yaptırdığım AVEA Bayii'ne gittim durumu anlattım benden önce gelen bicok insan oldugunu yeni yasayla birlikte belgelerin tekrar incelendiğini pasaportun fotokopisi çekildiğinde çıkmayan yada siyah görünen bi kısım olduğunda bu şekilde kıllık yaptıklarını belirttiler. Hatta ordaki görevli yetkili bilgisayardan benim belgelerimin BTK'ya ulaştığına dair olan yazıyı gösterdi. Bunun üstüne pasaportun fotokopisini tekrardan çektik BTK'ya gönderilmek üzere. Ancak bu işlemlerden 1-2 saat sonra telefonum kapanıverdi. Servis yok uyarısı alıyorum sürekli demek ki kayıttan düştü. 2-3 gün sonra BTK'ya ulaşır yeni belgeler demişlerdi. Beklemedeyiz artık 2-3 gün yapacak bişey yok..
sizin kayit onaylanmis sikinti yasamassiniz artik gozunuz aydin:)
Evet hocam kendi pasaportuma kaydettirdim en sağlıklisi :)i
Arkadaslar hic bos yere telas etmeyin. Btk pasaport kaydinda vergili sisteme gectiginden beri yakin zamanda yapilan kayitlarda, btk verginin odendiginden emin olana kadar ( gerekli evraklar btk'ya ulasana kadar ) cihaz sorgulamanizda bu sekilde yazicaktir, kaydinizi yasal yollarla yaptirdiysaniz endise etmeniz icin hicbir neden yoktur.
yurtdışı 4s imi dün kayıt yaptırdım henüz açılmadı daha önce yaptıran varmı arkadaşlar kaç günde açılıyor,yada telefonu restore falan etmem gerekiyormu ?
yurtdışı 4s imi dün kayıt yaptırdım henüz açılmadı daha önce yaptıran varmı arkadaşlar kaç günde açılıyor,yada telefonu restore falan etmem gerekiyormu ?
Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GT-I9300 Model Bilgileri: Samsung GT-I9300
5 gündür evrak kontrolü yazıyor bitmedi gitti şu kontrol.
Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GT-I9300 Model Bilgileri: Samsung GT-I9300
yurtdışı cihazlarınızın imei kayıtları büyük ihtimal düşecek..fazla umutlanmayın derim...kayıt yaptırdığınız kişi durumu düzeltip kayıt altına alsa bile bir süre sonra tekrar düşecek kaydınız...bu saatten sonra yurdışı cihaz alınmaz..boşuna para verip almayın birde kayıt yaptırma parası verceksiniz yazık..üç beş fazla verin yurtiçi garantili cihazlara yönelin derim...benimde aynı olay başıma gelmişti...tövbe ettim artık yurdışı cihaz kendi pasaportuma yada çok yakın arkadaşımın pasaportuna gözlerimin önünde kayıt ettirmediğim sürece almam...
bende de IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz yazıyor mcks de. Cihazıma sim kart taktığımda servis yok uyarısı alıyorum bu normal midir? bu uyarıyla karşılaşan arkadaşların cihazı da şu an için kullanım dışı mıdır? pazartesi sabah tim de kaydettirdim ne zaman açılır bilen biri varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
bende de IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz yazıyor mcks de. Cihazıma sim kart taktığımda servis yok uyarısı alıyorum bu normal midir? bu uyarıyla karşılaşan arkadaşların cihazı da şu an için kullanım dışı mıdır? pazartesi sabah tim de kaydettirdim ne zaman açılır bilen biri varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
Bende aynı durum telefon çalışyor
benim kaydım geçen hafta düştü bu hafta yeniledim arada bir fark var mı, yenileme yaptığım için mi benim cihazım çalışmıyor. avea nın 128 kb hattıı aldım bugün kestirdim hatta mı sorun var diyorum. hatta sorun olunca da servis yok mu diyor onu da bilmiyorum siz biliyor musunuz?
Benim 8 aylık telefonuma mesaj vs gelmedi, kendim kontrol ederken sitede aynen bu mesaja rastladım arkadaşlar, evraklar inceleniyor onay bekliyor diyor... İlginç valla 8 ayır da neredeyse her gün 3G kullandım, kayıtta sorun olsa herhalde kapatılırdı, ama bu inceleme işlemi neden tekrarlanıyor onu anlamadım... İnşallah kapanmaz... Pasaport tanıdık ama uzaktan tanıdık, şimdi bu kayıt silinse ben kendi pasdaportuma kaydettirebiliyor muyum? yoksa eski pasaport sahibinin gidip sistemden düşürmesi mi gerekiyor
büyük ihtimal kapanacak telefonunuz cünkü evrakların incelenmesi okadar uzun sürmez bu güne kadar onaylanması gerekırdı.aynı durumda benim telefoumda kapandı