Şimdi Ara

Sezon 2 bitişi ve hediyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Season 2 will end 28th august this summer after the DreamHack event and season 3 will start 1th september. Since its much work for the servers to reset all accounts elo and implement a new map. And also activate the "Achivements". They will need this few days to try it out so it all works.

Bronze [1250-1399] 25% - Glorious Poppy [Skin] and a second layer of bronze frame on profile.
    Silver [1400-1519] 10% - Regifted Wukong [Skin] and a second layer of silver frame on profile.
    Gold [1520 - 1899] 2% - Vandal Sivir [Skin] and a second layer of gold frame on profile.
    Platinum [1900+] 0.2% - Diamond Anivia [Skin] and a second layer of platinum frame on profile.

Note* You get the skins below your medal aswell. So platinum gets all 4 and silver 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 23 Haziran 2012; 13:11:48 >

• yeni map mi geliomus ne oluomus ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaynak ?
  • efsaneler ligi ( sansürleniyo link olarak yazınca )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 23 Haziran 2012; 13:20:25 >
  • Diyelim bende wukong yok skin ile beraber wukongda gelcek mi?
  • Proving grounds ağustosa kalmış
    PBE de bronz olsam poppy gelir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 23 Haziran 2012; 13:22:37 >
  • Çok iyi.Gold yapmaya çalışıcam o zamana kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Proving grounds ağustosa kalmış

Onu sorucaktim , ranked oynadim ama hala unranked elom yazmıyor nedendir acaba?
  • hero olmayana heroyu da verıyolarmıs gecen sezon oyle yapmsılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

Season 2 will end 28th august this summer after the DreamHack event and season 3 will start 1th september. Since its much work for the servers to reset all accounts elo and implement a new map. And also activate the "Achivements". They will need this few days to try it out so it all works.

Bronze [1250-1399] 25% - Glorious Poppy [Skin] and a second layer of bronze frame on profile.
    Silver [1400-1519] 10% - Regifted Wukong [Skin] and a second layer of silver frame on profile.
    Gold [1520 - 1899] 2% - Vandal Sivir [Skin] and a second layer of gold frame on profile.
    Platinum [1900+] 0.2% - Diamond Anivia [Skin] and a second layer of platinum frame on profile.

Note* You get the skins below your medal aswell. So platinum gets all 4 and silver 2.

%25, %10 falan ne oluyor tam olarak?

• playerlerlara oranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooBadUMad?

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Proving grounds ağustosa kalmış

Onu sorucaktim , ranked oynadim ama hala unranked elom yazmıyor nedendir acaba?

10. Maçtan sonra belirleniyor benim 4/6 idi 1138 elo oldu şu anki elom 1103

• çok sevindim lan 4 tane skinim olacak beleşten ve anivia oynuyorum :D harika ya love u riot
  • 1400+ elo olmam lazım
  • Bence 1900 üstünde de belli bi ayrım olmalı. Birinci 2800 elo civarında ve en düşük platinum oyuncusu da 1900 nerdeyse 1000 elo fark var.
  • 700 - 800'e de bir teşekkür etseler bari
  • 910 elom var poppy e yetişsek iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

çok sevindim lan 4 tane skinim olacak beleşten ve anivia oynuyorum :D harika ya love u riot

Çaktırmadan platin olduğunu da belir :D Neyse ya platin olunca 4 skinide alıyo muyuz ? Ben Sivir istiyorumda o zaman gold damı kalsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

çok sevindim lan 4 tane skinim olacak beleşten ve anivia oynuyorum :D harika ya love u riot

Çaktırmadan platin olduğunu da belir :D Neyse ya platin olunca 4 skinide alıyo muyuz ? Ben Sivir istiyorumda o zaman gold damı kalsam.

evet 4 skini de alıyorsun
  • ben 1kere ranked oynadım ve kazandim bana hangı skin/skinlér gelir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.