Şimdi Ara

Windows 7 Pencere Ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba... Ben, biraz yaramazlık yapıp Windows'un görsel ayarlarıyla oynadım. Tema düzenlemek adına. Her şey yolunda, kişisel zevklerim adına harika oldu. Fakat bir problemim var, pencere üstündeki kısayollar inanılmaz şekilde büyüdü ve nerden küçülteceğimi bilmiyorum. Denedim bi şeyler ama sonuç hüsran.http://c1206.hizliresim.com/y/r/8k6xk.jpg İşte bu resimdeki benim sorunumu... Yardım etmenizi diliyorum. Teşekkürler... :)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaprese

    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba... Ben, biraz yaramazlık yapıp Windows'un görsel ayarlarıyla oynadım. Tema düzenlemek adına. Her şey yolunda, kişisel zevklerim adına harika oldu. Fakat bir problemim var, pencere üstündeki kısayollar inanılmaz şekilde büyüdü ve nerden küçülteceğimi bilmiyorum. Denedim bi şeyler ama sonuç hüsran.http://c1206.hizliresim.com/y/r/8k6xk.jpg İşte bu resimdeki benim sorunumu... Yardım etmenizi diliyorum. Teşekkürler... :)

    Dediklerimi aynen yap düzelecektir.
    "Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Kişiselleştirme" buraya gel sonra alta pencere rengi yazan yer var oraya tıkla açılan menüde gelişmiş menü görünümü var ona tıkla orada listeden çubuk düğmeleri var ona tıkla orada boyut yazan yerdeki rakamı 21 yap uygula tamam de düzelecek sorunun. kolay gelsin. . .
  • bak kardeşim masaüstüne gir boş bir yere tıkla ctrl tuşuyla birlikte farenin yuvarlak yerini geriye doğru yönlendir o zaman düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.