Şimdi Ara

SBK Generations Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kaskınızı takın, yarış başlıyor!

• yemin ediyorum hiçbir şey anlamadım mikrofona çok yakın konuşmuşsunuz herhalde :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kayıtınız gerçekten çok kötü olmuş birşey anlaşılmıyor ilk veya yeni katıldınız galiba incelemeye sıradan bir inceleme olmuş kendisini 4 dakika izlettirdi bana umarım hatalarınızdan kısa sürede içerisinde kurtulursunuz.....herkeze iyi oyunlar....

• Banada tam tersine ilk sefere göre çok iyi geldi. Yani Gökhan Yılmaz'ın ilk incelemesini hatırlıyorumda :) arada geriye alıp tekrar dinlemem gerekiyordu. Tamam farklı sese alışmak önce biraz garip geliyor ama en azından anlaşılır konuşuyor.

• İnceleme tarzınız hoşuma gitti ancak ancak çok donuk anlatıyorsunuz ve ses kaydınız kötü olmuş.
  • İncelemeniz başlangıç için iyi olmuş fakat arkadaşların söylediği gibi hem mikrofon sorunu hem de incelemeyi çok sönük anlatmınız var. Biraz daha canlı bir şekilde inceleme yapabilirseniz seviniriz :) İnceleme içinde çok teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Yakuza 4 İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]Tekken 6 İnceleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne dediğiniz pek anlaşılmıyor. Ses çok derinden geliyor. Sesi ne kadar açsamda işe yaramadı.

• Bu mikrofonla incelemeyi hızlı konuşan biri yapsaydı hiç bişey anlamazdık ama Erkut Köse tane tane konuşmuş ben rahatça anladım.

• Kusura bakmayın ama BSC tarihinde izlediğim en kötü video inceleme. Baştan yapılmalı, bence.

• çok güzel çok beğendim sesiniz çok içten bi ses bizim insanımız zor beğenir siz onlara bakmayın yakında yola gelirler =)
  • Kim ilk yaptığı bir şeyde çok başarılı oldu ki? Sonuna kadar destekliyorum. Ufak sıkıntılar yüzünden kimseyi yakmayın. :)

• şarkıyı bilen yardım etsin lütfen!!!

• video seneye bu zamanlar yüklenir inşallah tt seni sevgiyle anıyorum
  • TRT belgeseli izlemiş gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: seedeath

TRT belgeseli izlemiş gibiyim

Hislerime tercuman oldun :DDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir inceleme olmuş.Keşke ses kalitesi biraz daha iyi olsaydı.

• Ses anlaşılır olsaydı birşey diyebilirdim ama bu haliyle küfür gibi olmuş malesef.
  • Aşırı klasik olucak ama, sesi hesap makinesiylemi kaydettiniz?...

Sadece şaka olduğunu belirtmek istedim.Sanırım ilk incelemeniz ses dışında bence bir problem yok.Anlatımınız gayet akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 23 Haziran 2012; 7:48:19 >
  • Bence süper bi inceleme olmuş ses olayı kötü değil bence daha da iyi olacak .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.