Şimdi Ara

Xperia S WALKMAN Full Port 320x480 Cihazlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia S in Walkman Çalarını Sonunda Sorunsuz ICS için portlamışlar Hayırlı Olsun CWM den yükleyeceksiniz Unutmayın
    ICS stock Romu veya Stock Tabanlı Custom Romlarında Çalışır Unutmayın
    yüklemeden Önce rootexploer ile System\app içindeki Walkman uygulaması ve Widgetini Silmeyi unutmayın

Rootlu Cihazlarda yüklemeyi Elle veya Varsa Çalışan CWM uygulaması ile yapıcaksınız Her ihtimale karşı Yedeğinizi Almayın Unutmayın CWM menusunden
    Benim Rıse OF the Walkman ROmda Sorunsuz Çalışıyor

Port için Kobzar666 Teşekküler :=)

Walkman music app
    Background color changing to match album art when changing song
    Equalizer
    Sense Me
    Tag Editor
    Favorites
    Music widget
    Clearbass bar
    Surround tab
    Visualizations

link
    http://www.mediafire.com/?d17y04rimq7vvb0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 23 Haziran 2012; 4:50:28 >

• Hocam bende işe yaramadı. ses geliştirmeleri malesef durdu diyor. ekolayzerda oynama yapınca değişmiyor ses.. nasıl düzeltebilirim acaba

Orijinalden alıntı: omerkartalfb

Hocam bende işe yaramadı. ses geliştirmeleri malesef durdu diyor. ekolayzerda oynama yapınca değişmiyor ses.. nasıl düzeltebilirim acaba

hangi romu kullanıyorsun ???

Orijinalden alıntı: omerkartalfb

Senin romu kullanıyodum hocam ses geliştirmeleri durdu uyarısı verdi. sonra stock romu attım ondada aynı hatayı verdi. çok ümitlenmiştim clear bass için yaw

benim Romda sorunsuz çalışıyor CWM den yüklemeden Önce Wipe Cache yapıyorsun değilmi

EDIT: Hocam oldu şimdi teşekkürler, sen olmasan ne yapıcaz biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkartalfb -- 23 Haziran 2012; 17:29:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomeman

Hocam bu işlerden pek anlamam geniş anlatabilir misin sana zahmet ya :)

Sony konusunu ve Orochi'nin konularını incelersen geniş anlatımları hatta resimli bulacaksın.

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Xperia S in Walkman Çalarını Sonunda Sorunsuz ICS için portlamışlar Hayırlı Olsun CWM den yükleyeceksiniz Unutmayın
    ICS stock Romu veya Stock Tabanlı Custom Romlarında Çalışır Unutmayın
    yüklemeden Önce rootexploer ile System\app içindeki Walkman uygulaması ve Widgetini Silmeyi unutmayın

Rootlu Cihazlarda yüklemeyi Elle veya Varsa Çalışan CWM uygulaması ile yapıcaksınız Her ihtimale karşı Yedeğinizi Almayın Unutmayın CWM menusunden
    Benim Rıse OF the Walkman ROmda Sorunsuz Çalışıyor

Port için Kobzar666 Teşekküler :=)

Walkman music app
    Background color changing to match album art when changing song
    Equalizer
    Sense Me
    Tag Editor
    Favorites
    Music widget
    Clearbass bar
    Surround tab
    Visualizations

link
    http://www.mediafire.com/?d17y04rimq7vvb0

hocam konu çok eski farkındayım fakat bişey sormak istiyorum.Huawei marka telefon ve Jelly Bean sürümünü kullanıyorum bu uygulamayı telefonuma yükleme imkanım var mıdır? eğer varsa bu uygulamayı paylaşma imkanınız var mı?
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 10 Mayıs 2013; 18:35:33 >

• Yükleyebilirsin ama bu olmaz xda.developers sitesinden cihazına uygun olan walkman portunu atabilirsin ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Yükleyebilirsin ama bu olmaz xda.developers sitesinden cihazına uygun olan walkman portunu atabilirsin ;-)

hocam site yabancı olduğu için bişey anlamıyorum..zaten bu işlerede yabancıyım eğer link verirsen çok memnun kalırım..
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 10 Mayıs 2013; 20:46:03 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.