Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  Gameloft tarafından mobil platformlar için geliştirilen 'The Amazing Spider-Man' için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.



    Yeni oynanış videosunda, örümcek adam binalar arasında gezinirken bina camlarındaki anlık yansımalar ve karakter animasyonları oldukça başarılı görünüyor. Kahramanımız otomobilin arkasında kayak yaparken gördüğümüz çevre detaylarının, yüksek binalardaki kadar başarılı olmadığı göze çarpıyor, ancak örümcek adamın genelde binalar arasında ilerleyeceği düşünülürse bu durum çok can sıkıcı bir hal almayacaktır.  Örümcek adamın mücadele anlarında oldukça farklı saldırı şekilleri kullanması etkileyici, ancak düşmanların aynı tarz görünüme sahip olmaları hoş bir ayrıntı değil. Ayrıca oyunun yetenek sistemi bir hayli geniş tutulmuş durumda ve bu gerçekten heyecan verici.




    28 Haziranda Appstore ve Google Play'de yerini alması beklenen The Amazing Spider-Man'in bir süper kahraman oyunu olarak ne kadar kaliteli bir iş ortaya koyacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.
















  • Bence çok güzel grafikler falan hoşuma gitti.
  • oynanis cok basit duruyor, diger oyunun birebir aynisi.. eminim sadece menuye Amazing yazmislardir,baska hic bir degisiklik goremedim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglet

    oynanis cok basit duruyor, diger oyunun birebir aynisi.. eminim sadece menuye Amazing yazmislardir,baska hic bir degisiklik goremedim

    Aynen öyle.Dövüşme tarzında hiçbir değişiklik sadece grafikler biraz geliştirilmiş.Menüyü felan değiştirmişler o kadar.
  • Yapmayın arkadaşlar bu emeyzing ama.
  • SE için ayrı , İOS + ANDROİD için ayrı çıkıyor gibi aktarmış..... ÇILGIN örümcek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.