Şimdi Ara

Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.397
Cevap
167
Favori
836.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Ben artık daha fazla beklemek istemediğimden (660m'li GE60 için 1-2 ay gibi sürelerden bahsediliyor) Y580 almak istiyorum. Fakat bahsettiğiniz ısınma sorunu kafamı karıştırıyor. Sizce 1 TB'lık HDD'yi çıkarttırsam ve yerine 120'lik bir SSD taktırsam ısı sorununu ortadan kaldırmış olur muyum? HDMI ile TV'ye bağlayıp uzun süre (5-6 saat) oyun oynadığımda cihazın ısı sorunu olur mu? Uzun vadede donanımsal sorunlar oluşur mu?

Bu arada cihazı şu soğutucu ile kullanacağım:

http://www.youtube.com/watch?v=3ihUofNcuqE

bu türkiyede yok mu? vatanda gt ve lx modelleri var sadece

z580'leri win8li satmaya başlamış vatan y580'ede ekler büyük ihtimal.

@ -b0Ni

Ben sabah vatan'dan biriyle görüştüm. Bilirsiniz bazen zırvalarlar...

Bana ürünün bazı mağazalarda stokta gözüktüğünü ancak daha stoklarına kabul etmediler dedi.
    Ne demekse anlamadım.

Bu arada dediği doğruysa belki de Win8'li olacak Y580'ler...

Ne dersin dostum alıyormuyuz? Bu haftaki indirim mağazalarda yetişemeyeceğiz.
    İşimiz haftaya veya bir sonraki haftaya kaldı gibi...

• Arkadaşlar acil yardım lütfen. Notebook'un mikrofonu sesimi tam almıyor, skype'da falan görüşme yaparken karşı taraf beni çok az duyuyor, neden??
  • video genie programı ne işe yarıyor
  • boştayken fanın dönme sesini duyar oldum bi sorun teşkil edermi ?
  • www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-349164-y580-core-i7-3630qm-8gb-32gb-ssd+1tb-hdd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=62815

Beyler lenovo y580 full hd ekranlısı vatan a gelmiş bu pc nin ge60 tan eksisi artısı nedir hangisini almalı gtx660m diyor bu çok büyük fark yaratır mı ?

• internette y580 in resimlerine baktığımda klavye arka aydınlatmalı ve pc kapatma tuşunun yanında hoparlörler var bazı resimlerindede hoparlör yok bunu anlamadım ben

• buyrun bakıntam 14 saniyede google açıyor ssd harddisk...
  • quote:

Ben artık daha fazla beklemek istemediğimden (660m'li GE60 için 1-2 ay gibi sürelerden bahsediliyor) Y580 almak istiyorum. Fakat bahsettiğiniz ısınma sorunu kafamı karıştırıyor. Sizce 1 TB'lık HDD'yi çıkarttırsam ve yerine 120'lik bir SSD taktırsam ısı sorununu ortadan kaldırmış olur muyum? HDMI ile TV'ye bağlayıp uzun süre (5-6 saat) oyun oynadığımda cihazın ısı sorunu olur mu? Uzun vadede donanımsal sorunlar oluşur mu?

HDD yerine SSD takarsan ısınma sorunun ortadan kalkar, böylelikle soğutucu da kullanmana gerek kalmaz. HDMI bağlantısında da SSD yada soğutucu ile ısınma sorunun olmaz, ancak Y580 ile soğutucu kullanmaz yada SSD'de almazsan bu durum uzun vadede sorun yaratır mı? Bu konuda şuan için olumlu yada olumsuz birşeyler söylemek yanlış olur.

Elinde soğutucun var zaten, hız ihtiyacın haricinde SSD'ye bile gerek yok.
    Y580 alıp keyfine bakabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakamikaze

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-349164-y580-core-i7-3630qm-8gb-32gb-ssd+1tb-hdd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=62815

Beyler lenovo y580 full hd ekranlısı vatan a gelmiş bu pc nin ge60 tan eksisi artısı nedir hangisini almalı gtx660m diyor bu çok büyük fark yaratır mı ?

çok büyük farklar yaratmaz. Lenovo'nun uygun fiyat, SSD ve aydınlatmalı klavye gibi artıları var. Buna karşılık MSI soğutucusu, malzeme kalitesi daha iyi ve daha hafif bir notebook.

quote:

Orijinalden alıntı: thelord03

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EBvGOpRHeDA#!

buyrun bakın tam 14 saniyede google açıyor ssd harddisk...

Siz yukarıdaki mesajınızda 7 sn. demiştiniz, bende Y580'de 15-20 saniye aralığında genelde bu işlemlerin bittiğini yazmıştırm. Video'da zaten 16-17 sn aralığında explorer sayfası kullanıma hazır hale geliyor, yani herşey gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 26 Ekim 2012; 15:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

quote:

HDD yerine SSD takarsan ısınma sorunun ortadan kalkar, böylelikle soğutucu da kullanmana gerek kalmaz. HDMI bağlantısında da SSD yada soğutucu ile ısınma sorunun olmaz, ancak Y580 ile soğutucu kullanmaz yada SSD'de almazsan bu durum uzun vadede sorun yaratır mı? Bu konuda şuan için olumlu yada olumsuz birşeyler söylemek yanlış olur.

quote:

çok büyük farklar yaratmaz. Lenovo'nun uygun fiyat, SSD ve aydınlatmalı klavye gibi artıları var. Buna karşılık MSI soğutucusu, malzeme kalitesi daha iyi ve daha hafif bir notebook.

quote:

Siz yukarıdaki mesajınızda 7 sn. demiştiniz, bende Y580'de 15-20 saniye aralığında genelde bu işlemlerin bittiğini yazmıştırm. Video'da zaten 16-17 sn aralığında explorer sayfası kullanıma hazır hale geliyor, yani herşey gayet normal.

arkadaşım masaüstü topladı kendisi crossfire 4x hdd ile 7 saniyede hazır hale geliyordu. bizzat gördüğüm için söyledim..

• Batarya kalibrasyonunu henüz yapmadım. Alır almaz mı yapmamız gerekiyordu?
  • quote:

arkadaşım masaüstü topladı kendisi crossfire 4x hdd ile 7 saniyede hazır hale geliyordu. bizzat gördüğüm için söyledim..

Ben Y580 için söylediniz sandım.

quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Batarya kalibrasyonunu henüz yapmadım. Alır almaz mı yapmamız gerekiyordu?

hayır, şimdi de yapabilirsiniz. bu işlemi aylık yada 3 aylık periyotlar halinde yaparsanız bataryanızın daha verimli çalışması için yararlı olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Vatan'a gelecek olan MSI'ın ekran kartı Y580'e denk olabilecek mi? Yoksa yine GTX650M ile mi gelecek GE60? Ona göre bugün gidip Y580 alacağım. Ama MSI'ın da buna karşılık iyi bir makine getirip beni pişman etmesinden çekiniyorum.

Gelirse aralik gibi gelecekmis ki ekran karti y580 ile ayni olur.msi kasasini lenovo kasasina tercih etmem dogrusu

Lenovo'nun ısınma problemi var mı peki? MSI'da turbo fan var ya...

Y570 ve ge60 kullanicisi olarak soyluyorum, isinma konusunda msi çok daha iyi. Lenovonun son ses fanla sogutabildigi degeri msi'ın fanı hic ses cikarmadan elde ediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drksm

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

beyler sizde fullhd var size sorayım ben y580 alacağım fullhd versiyonu geldi vatanada fullhd konusunda tereddütlerim var. mesala 1920x1080 çözünürlükte düşük fps aldığımız oyunları, 1366x768 çözünürlüğe getirirsek normal hd ekrandaki 1366x768 çözünürlükten daha mı kötü bir grafik alırız? bunu deneyebilir misiniz

+1

Denedim görüntü baya kötüleşti ama gözüm full hd'ye alistigi icin boyle gelmis olabilir. Nesneler kucuk gorunecek diye mi cozunurlugu dusurmeyi dusunuyorsunuz

masaüstü çözünürlüğünü mü düşürdünüz? gelecek yıllarda oyunlarda düşük fps aldığımız zaman çözünürlüğü düşürerek daha iyi fps alabiliriz. oyun içindeki çözünürlükten bahsediyorum ama.

Anladığım kadarıyla oyun içinde çözünürlüğü düşürürsek bir sorun olmayacak diyorsunuz doğru mu?
    Peki masaüstünde çözünürlüğü azaltırsak görüntü bozulur mu?

Bu soruyu çok merak ediyorum 1366x768 çözünürlük kullandığım için hiç başka çözünürlük denemedim.
    Aklımdan da bu yeni fullhd Y580'i veya MSI GE60 almak geçiyor da ondan sordum.

Bir de arkadaşlar sizin fikrinize çok önem veriyor, siz hangi laptopu kullanıyorsunuz, veya almak istiyorsunuz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Masaustunde denemistim oyunda da 1366x768 cozunurlukte denedim. Sorun yok, goruntuler normal bir 768p monitordeki gibi. Masaustu cozunurlugunu 768'e dusurmek çok mantiksiz zaten, onun yerine boyutu %125'e cikarirsiniz ayni netlikte boyutu daha buyuk olur rahat kullanirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu modeli bekliyorum tahmini olarak ne zaman ve ne kadara gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PreS06

http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?cid=6&id=363

Bu modeli bekliyorum tahmini olarak ne zaman ve ne kadara gelir?

Tahminen 2800 lira gibi bir fiyat..
  • GE 60 213XTR bu modele SSD takımlıyor değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaCC

GE 60 213XTR bu modele SSD takımlıyor değilmi?

Takılıyor Anakartın üzerinde MSSD girişi var SSD den daha küçükbir harddisktir.. yani İçindeki harddiski Çıkartmadan SSD takılabiliyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

quote:

quote:

quote:

gtx660m in bence büyük fark yaratması gerekir ? bide msi ın malzeme kalitesi daha kötü geldi bana. soğutucu olayında haklısın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RenaCC

GE 60 213XTR bu modele SSD takımlıyor değilmi?

Takılıyor Anakartın üzerinde MSSD girişi var SSD den daha küçükbir harddisktir.. yani İçindeki harddiski Çıkartmadan SSD takılabiliyor..

MSSD nasıl oluyor kardeş hiç duymadım görmedim.SSD gibi ama daha küçüğümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

quote:

@acer_sahibi77

gelsei iyi olcakta fiyat yukarda attığım linkteki gibiyse gelmese de olur, beni aşar bu fiyat

Doğru diyorsun benim de maksimum 2200-2300 TL gibi gözden çıkardığım fiyat. O da bayağı bir zorlayarak.
    2000 olsa en mükemmeli olacak. Mesela Y580 2.151 indirimler. İyi bir fiyat benim için.

Size bir şey sorayım.
    Lenovo Y500'ü gördünüz mü? Bir bilginiz var mı? Lenovonun sitesinde hala coming soon diyor ama.

Siz ne düşünüyorsunuz? Güzele benziyor. Son günlerde kafamın takılan en son model o.

Görmediyseniz linki şu Lenovo Y500

Merak ettiğim bu GT 655M nasıl bir ekran kartı nvidia'nın kendi sayfasında dahi bilgi yok onunla ilgili.

Bu Y500'de çift fan var anladığım kadarıyla? DVD süücüsünün yerinde fan gördüm

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.