Şimdi Ara

Eurocom'dan 11.6 inçlik Monster, Ivy Bridge ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eurocom'dan 11.6 inçlik Monster, Ivy Bridge ile geliyor






    Yüksek performanslı ve yükeltilebilir dizüstü bilgisayarlar üreten Eurocom firması, Ivy Bridge ile güçlendirdiği Monster 1.0 modelini duyurdu. 

     

    Monster 1.0 modelinde Intel Core i7-3920XM modeline kadar çıkan Ivy Bridge işlemcilere ve Sandy Bridge işlemcilere yer veriliyor. 11.6 inçlik ekran 1366 x 768 piksel çözünürlüğe ve arka aydınlatmalı LED panele sahip.

     

    Grafik birimi olarak 2GB DDR3 bellekli ve Optimus teknolojili NVIDIA GT 650M modeline yer veriliyor. 16GB'a kadar 1600MHz DDR3 RAM, 2 SODIMM yuva, 1TB'a kadar HDD, 240GB SSD seçeneği, USB 3.0 ve 2.0 girişleri, 6 saate kadar çalışma süresi şeklinde diğer özellikleri mevcut. 

     

    Modelin fiyat ve satış tarihi henüz belli değil. 

     








  • tam bir mini canavar olacak gibi gözüküyor.

  • Aşırı ısınmaz mı bu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerokeso

    Aşırı ısınmaz mı bu?

    +1 donanımı üst düzey ama bende epey ısınacağını düşünüyorum, yeni bir soğutma sistemi tasarlanmadıysa eğer
  • Aynısı kaynımda var :) yok fokus bilgisayar - monster'da var:
    http://www.monsternotebook.com.tr/W110ER-GTX650M-MONSTER®-Q61W110ER01.html

  • Arkadas mini is istasyonu olarak dusunupte o cozunurluk konulur mu !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster, Eurocom, vs. hepsi de CLEVO W110ER.

    Guzel ve ayrintili bir inceleme bekliyoruz...

  • yanılıyorsam söyleyin, i7 extreme işlemci ile 11.6 ekranda ne oynanır ?

    ne oynanabilir mesela ? 11.6 ekran nedir ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    yanılıyorsam söyleyin, i7 extreme işlemci ile 11.6 ekranda ne oynanır ?

    ne oynanabilir mesela ? 11.6 ekran nedir ?

    süper mario yada limbo
  • Sistemde 650M sayesinde High da Battlefield 3 oynanıyor,YouTube da var.
    Ama sorunuz 11.6" de NE oynanır gibiyse valla orasını bilmiyorum.Diablo falan keyifli olur ama o tip şeyler.Strateji desen olmaz o,FPS desen olabilir neden olmasın ama yani uzaktaki adamları görmek falan sıkıntı olabilir.En iyisi elinizde netbook varsa,gidin youtuba,begendiginiz bir vidyoyu 720p de tamekran izleyin,oynamış gibi düşünün
  • illede bunda oynamak zorunda değilsiniz zevkini çıkarmak için hdmi kabloyla fhd ekranlı bir monitör veya tv'ye bağlanabilir taşınması açısından normal kullanıcılar ve oyuncular için iyibir seçenek olabilir.bazı arkadaşlar çözünürlülüğün az olmasından yakınıyor bu ekranda fhd çözünürlülük iş için iyi olmaz yazıların ne kadar görüneceğini tahmin edebilirsiniz görüntüde netleştirme olarak küçük görünecektir,zamanla göze zarar verir,ne kadar ölçeklendirsenizde ekrana sığmaz duruma gelecektir yoksa monster gibi bir firma bu çözünürlülüğü illaki denemiştir,çünkü büyük ekran leptoplarında fhd çözünürlülük mevcut.
  • Yahu ne oyunu bu taşınabilir iş istasyonu için tasarlanmıştır ama dediğim gibi böyle düşünüp Full HD çözünürlükten aşağısı konmamalıydı
  • bu ekranda full hd çözünürlülükte şaşı olursun birşey görebilirmisin normal netboota bile 1200x768 de görmekte zorlanıyorsun fhd çözünürlülükte iyice küçülür bu ekranda büyük ekrana göre sağlıklı büyütme yapamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    bu ekranda full hd çözünürlülükte şaşı olursun birşey görebilirmisin normal netboota bile 1200x768 de görmekte zorlanıyorsun fhd çözünürlülükte iyice küçülür bu ekranda büyük ekrana göre sağlıklı büyütme yapamazsın.

    Windowsun görüntü ayarlarından yazıların boyutu büyütülebiliyor. Bu durumda yazıların boyutu aynı kalmış, ama keskinlik artmış oluyor.
  • yazıların boyutu aynı kalamsı gerekir zaten görünmüyorki adam gibi büyümesi gerekiyor,15 inç ekranda bile an büyük sıkıntı bu büyütme yapılıyor ama şahzen güzel bir görüntü olmuyor özellikle bazı programları kullanan arkadaşlar bunda ciddi sıkıntı yaşar ozaman word'de bunda bir şey yazarken gözün ağrır çizim yaparken programın menüsünü görmekte zorlanıyorsun büyüteyim dediğinde şekillere ekrana sığmıyor bir sürü zaafı var.fhd çözünürlülük için büyük ekran gerekli gözlerime zarar olamz diyen alabilir.
  • thunderbolt meselesi standart olmaya çok yakın. o yüzden bu tür oyun bilgisayarlarına para yatırılmamasını öneriyorum. alın thunderbolt'lu bi ultrabook, msi'ın gus ekran kartı kutusundan alın tamamdır. tabii şu anda bunlar piyasada değil ama 2013'te bolca göreceğimizden eminim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.