Şimdi Ara

Satilik Packard Bell TJ 75

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sizi ilgilendirecek bazi ozelliklerini + larini - lerini buraya yazacagim.

2 Sene once 1900 lira civari almistim ve acikcasi performans olarak fazla fark olmadigi icin 1300 tl ye satiyorum.

i5 islemcili, HD 5650 ekran kartli, 6 GB ramli ve 500 GB Seagate 7200 rpm hard diskli bu bilgisayarimiz. Windows 7 ultimate yuklu uzerinde. Oyun performansi olarak bu gune kadar her oyunu calistirdi ama size limit olarak Witcher 2 yi gosterebilirim calistiramadigi (10 fps) tek oyun bu oldu. Su anda butun bakimlari yapilmis durumda, 0dan fazla bir farki yok acikcasi, birkac sene goturur sizi.

Eksilerine gelirsek, garantisi yoktur, klavyesi ingilizcedir ama turkce dil paketi yuklenir ise tekrar turkceye cevirilebilir, pili bozuktur yenisi alinmalidir bu sebeple ufak bir indirim yapabilirim.

Sadece istanbul kadikoy veya besiktas ta elden satis yapiyorum ve nakit odeme kabul ediyorum.

e-mail ile bana ulasabilirsiniz: arican_m@hotmail.com

Tesekkurler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikazeari -- 24 Aralık 2012; 22:00:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fotograflar eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikazeari -- 19 Temmuz 2012; 12:46:05 >

fiyatta revize şart

Orijinalden alıntı: cLk

bu fiyata i7ler satılıyor hem de türkçe klavyeli.

fiyatta revize şart

i7 lerin satilmasi bir sey ifade etmiyor, sana cok guzel bir casper nirvana bulurum acayip donanimlarla, ama benim laptop onu cerez diye yer yine de. Turkce klavye dedigin olay bir tek dil paketi yuklenmesi gerekiyor internetten, onu da benim ihtiyacim olmadigi icin kurmadim, yoksa turkce q klavye var uzerinde tabiki.

Acelem yok satmak icin su anda, ilgilenen olursa konusulur olmassa da zarari yok.

17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.