Şimdi Ara

PSN STORE 80023102 ALLAH'IN BELASI KOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar psn store'dan alışveriş yapmak istiyorum fakat 3 tl'likten 80 tl'lik alışverişime kadar bu hatayı alıyorum. 2 tane kart denedim. Fakat bir türlü çözemedim işi. Uk psnden de alışveriş yapınca aynı hatayı veriyor anlamadım gitti. Şu işi çözebilecek babayiğit yok mu ? Şimdiden teşekkürler.

• Kartının internetten alışverişe açık olması gerekiyor.
  • 1. tr psn'den alisveris yap
    2. kartin visa olsun
    3. kart internet alisverisine acik olmali
    4. adres kisminda il ilce ve posta kodunu extredekiyle ayni gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı kart ile önceden alışveriş yaptım. Daha 4 gün önce yaptım alışveriş. Şimdi bir anda hata verdi. Sizde bu sorun yok mu ?
  • Arkadaşlar zaten aynı ''sanal kart'' ile 4 gün önceden sorunsuz alışverişim bulunuyor. Fakat 3 gndür birsey alamıyorum. Sizde byle bir sorun yok mu ?
  • Bazi kisilerde var bu soru n

• quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

Bazi kisilerde var bu soru n

Çözümü yok mudur, bu lanet sorunun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

quote:

Lanet olasıca sorunun çözümü yok ben 2 haftadır uğraşıyorum sanal kart bile işe yaramıyor
    yukarıda belirtilen sözde çözümler bi halta yaramıyor boşuna yazmayın artık onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

quote:

Lanet olasıca sorunun çözümü yok ben 2 haftadır uğraşıyorum sanal kart bile işe yaramıyor
    yukarıda belirtilen sözde çözümler bi halta yaramıyor boşuna yazmayın artık onları

Usta, eski konularda zamanla geçiyor demişler fakat 3 gündür bekliyorum tık yok. Sence zamanla olacağı var mı yoksa bazı kişiler mi mağdur böyle ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Usta, eski konularda zamanla geçiyor demişler fakat 3 gündür bekliyorum tık yok. Sence zamanla olacağı var mı yoksa bazı kişiler mi mağdur böyle ?

ne zamanı sen alışverişi unut bi kere yakalandınmı bu koda hapı yuttun ben 2 haftadır yakalandım kurtulamadım farklı hesaplarda bile denedim nafile kimisi 2 aydır diyor googlede araştırdım şubat ayından beri bu illete yakalananlar bile varmış, galiba herkesi tektek yutacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 22 Haziran 2012; 22:15:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne zamanı sen alışverişi unut bi kere yakalandınmı bu koda hapı yuttun ben 2 haftadır yakalandım kurtulamadım farklı hesaplarda bile denedim nafile kimisi 2 aydır diyor googlede araştırdım şubat ayından beri bu illete yakalananlar bile varmış, galiba herkesi tektek yutacak.

Bıktım şu ps3 sorunlarından. Xbox da hiç sorun yok. Adamların ne dandik ''store''u varmış. Keske diyesi geliyor insanın bu ps3 yüzünden. İnşallah Store'a temizleme amaçlı bir rebot atarlarda kurtuluruz. Zaten kredi kartından güven sorunu oluşuyor. Kardı verdin mi başka sorunlar...

• Bendede var ya...
  • bu hatanın çözümü beklemek kendı kendine düzeliyor bendede 2 haftadır aynı hata vardı bugün baktım düzelmiş kendiliğinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanfzl

bu hatanın çözümü beklemek kendı kendine düzeliyor bendede 2 haftadır aynı hata vardı bugün baktım düzelmiş kendiliğinden

Eyvallah hocam. Moralim çok bozulmuştu, düzeldi biraz.
  • Live'da Amerika hesabından paypal ile alışveriş yapıyorsun ama PSN Türkiyede kredi kartı ile sorunlar yaşıyorsun.

Bende bu soruna yakalandım ve yeni hesap ile diğer kredi kartımı kullanarak şimdilik aştım tekrar yaşanırsa bende çaresiz kalacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanfzl

bu hatanın çözümü beklemek kendı kendine düzeliyor bendede 2 haftadır aynı hata vardı bugün baktım düzelmiş kendiliğinden

bendede 2 haftadır aynı sorun var ve düzelmiyor kimisinde aylardır böyleyniş.
  • Ben daha hatayla karşılaşmadım ama ilk alışveriş yapacağım sıra adres bilgilerini sallamıştım saçma sapan bir şeyler geçenlerde bir alışveriş daha yapıcak olmuştum kendi adresimi gireyim dedim kabul etmedi ben de eskisi gibi yaptım.
    Sorum şu: İlerde bir hatayla falan karşılaşırmıyım? Eğer öyle bir şey varsa doğru adres girmeyi tekrar deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Ben daha hatayla karşılaşmadım ama ilk alışveriş yapacağım sıra adres bilgilerini sallamıştım saçma sapan bir şeyler geçenlerde bir alışveriş daha yapıcak olmuştum kendi adresimi gireyim dedim kabul etmedi ben de eskisi gibi yaptım.
    Sorum şu: İlerde bir hatayla falan karşılaşırmıyım? Eğer öyle bir şey varsa doğru adres girmeyi tekrar deniyeceğim.

Usta yanlış adres sorun yaratabilir. Çünkü ben sanal kart oluşturup psn ile alışverişe başlamadan önce herkes adres yazımının doğru olması gerektiğini söylüyordu. Umarım sorun çıkartmaz.
  • 21 inde çökmüş o dediğin hata kodu bir iki gün bekle :D
  • Sanal kartta bendede sorun yaptı ama asıl kartla alışverişimi yaptım bazı kişilerde bu hatayı devamlı veriyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.