Şimdi Ara

PSN Bazı Kullanıcılar İçin Çökmüş Durumda!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       PlayStation Network an itibariyle bir çok kullanıcı için çökmüş durumda, verilen hata kodları ise genellikle 8071053D ve NP-2239-6 oluyor.

Twitter üzerinden de edilen takiplere göre durum gittikçe kötüleşiyor. Gittikçe daha çok kullanıcının bağlanamadığı PSN, bazı kullanıcılar için hiç bir sorun vermiyor. Bu hata kodları görünen o ki rastgele ve belirli bölgelerle sınırlı değil.

Avrupa sunucularının dün haftalık rutin bakımda olduğunu düşünürsek, burada da yaşanması ilginç bir durum.

• bende girmek için her gün adsl'e reset atmak zorunda kalıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • allahtan bende sorun yok..

• 80023017 sorunu var bende de

• Lan bi' Fifa 12 keyfimiz vardı,PSN içine etti..@ Malum Psn açık olmayınca oyuna da girilmiyor...

• dün bakım var diye yazıyodu ve psn kapanacak deniyordu ancak öyle bi şey neden oldu anlamadım
  • Az önce baktım Xbox Live'de bir sorun yok.
  • 3.55 cfw olan kullanıcılar online dalmaya basladı korsan oyunu olan online oynuyo guncelleme sart
  • bir oyuncu için en sinir olunan 2 şeyden biri!

• Ama bedava....... :(((

• selam, evde 2 bilgisayar var, ikiside origin programına giriş olmuyor (offline da kalıyor) , oyunların sadece single playerina giriş oluyor multiyeplayer'a giremiyoruz, ilginç olan messenger'a da girilmiyor , steam da öyle ne oluyor ?

• ben tekken 6 ve mortal kombat 9 u online oynayan birisiyim geçenlerde Türkiye den biri ile kapıştıktan sonra biraz sohbet ettik adam diyor ki sen neden orjinal kullanıyorsun ben 3,55 ile online oynuyorum diyor bende yasal kullanıcı olarak gerçekten enayi durumuna düştüm dedim sen haklısın bende enayilik var, gerçektende beleşçiler saldırdı bu hale geldi gibi dün hiç giremedim psn e

• Her zaman söylemişimdir: KONSOL İŞ DEĞİL...

• Düzelteceklerdir en yakın zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorun çözüldümü? şimdi bir saat ps3 kurup modem ayarlamakla uğraşamam benim için birisi bakıversin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.