Şimdi Ara

MALIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Raks'la ilgili tüm konuları orda toplayalım. WISHNE

Evet kardeşim.Çoğu insanlar işin farkına varmaya başlamışlar.Herkes bağırıyor''YERLİ MALI YURDUN MALI''
    DİYE.mESAJ YAZANLARDAN BİRİ VARKİ YAZDIKLARIMA İNANMIYOR.bEN mANİSAYA GİTTİM DERKEN komik
    bulmuş.Son 3 yıldır gençlerde dejenere olmuş bir yapı var.Bununda sebebi bellidir.O zaman yapsaymış koç ve sabancı.Anadol arabasını yaptıda ne oldu.Niyr devam ettirmedi.İşine gelmedi burjuvazinin.Ulan kendi kanımız-
    dan olanlar bizi ...... kalkıyor,zamanında da ATATÜRK'e 1 kuruştan kiremit satarak zengin olmuştur zatı müs-
    lim.Şimdi biz varız diyoruz ve bundan sonra da olalım diyorum.Bu firmayı dahada büyültün ve hepinizin yolu
    açık olsun.Saygılarımla......

• tamam ordan devam edilecekti zaten sen gene topic açmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 12 Mart 2006; 12:48:22 >
  • arkadaşlar raks manisadaski fabrikada telefon yapmıyoki sadece kaset ve cd galiba kapalı orası
  • telefonu nerde yapıyor peki.yani o yazılımları falan.tüm calısanlar evinde pc başındamı:)
  • raks ta telefon yapacak kapasite mi var güldürmeyin beni onlarda gidiyor uzak doğudan yaptırıyor üstüne raks yazdırıyo gelip burada satıyor. yerli malı yurdun malı da nokia veya se kalitesinde telefon yaptı da biz almadık mı sanki?
  • Slm arkadaşlar.Ben topik falan bilmiyorum.Bildiğim bir şey var,o da Raks elektroniğin şahlandığıdır.Ya nokia'nın tam 5 modelini kullandım ama şimdi raks 440 kullanıyorun.Anemede aldım.çy-kahve makineside verdiler.Artık kafanızdaki yargıları silin ve rakssın bundan sonraki çıkacak ürünlerini düşünün.Bu gün fazla bir şey yazmayacağım görüşürüz.
  • Vatandaşın düşündüğü kadar Raks kendini düşünmüyor. Raks olarak kendini tanıt bakalım biraz; ortaya çık reklamını yap. Raks' ın kendisinde tık yok biz ne yapalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ferruma sahip çıkın
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Vatandaşın düşündüğü kadar Raks kendini düşünmüyor. Raks olarak kendini tanıt bakalım biraz; ortaya çık reklamını yap. Raks' ın kendisinde tık yok biz ne yapalım.

ne yapmasını istiyorsun...........

bilen biliyor zaten raksı.siz zahmet etmeyin.tanımak isterseniz de kimse engellemiyor sizi........
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Vatandaşın düşündüğü kadar Raks kendini düşünmüyor. Raks olarak kendini tanıt bakalım biraz; ortaya çık reklamını yap. Raks' ın kendisinde tık yok biz ne yapalım.

bazılarının reklamını kendi yapar. ürün kendi kendinin reklamını yapar. vertunun haierin sharp ın deil reklamı tr des atısı bile yok. ama maelsef onların pazarda payısürekli yükseliyor.
  • Size konunun yerini son kez hatırlatıyorum.
    Bu konuyla ilgili tüm mesajlar aynı çatı altında toplansındaki amaç herşeyim bir arada bulunması amaçlıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.