Şimdi Ara

artes i9701 ıps almayı dusunuyorum onerırı mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
6
Favori
12.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar herkese ıyı forumlar sızlerden artes i9701 hakkında onerılerınızı almak ıstıyorum acaba sıparıs versem mı tavsıye eder mısınız?
    URUNUN OZELLIKLERI

IPS Ekran Teknolojisi sayesinde tüm açılardan mükemmel bir renk tutarlılığına ve parlak bir görüntüye sahip olan i9701 ile görüntüde kalite yeni bir anlam kazanıyor ve size her açıdan tablet kullanımı sağlıyor

İşlemci: AllWinner A10 1.5 Ghz
    Ram : 1GB DDR3
    İşletim Sistemi : Android 4.0
    Dahili Hafıza : (16GB)
    Wifi : Kablosuz Ağ 802.11b/g/n
    Kamera: 1.3MP önde, 5MP arkada
    3D Oyunlar
    Ekran : 9.7 Inch 1024x768 IPS Capacitive Multitouch (5 Noktalı)
    (iPhone 4S ve iPad 3 'de kullanılan ekran teknolojisi: IPS Capacitive)

Boyutlar :
    Boyutlar: 242*190*12 mm
    Ağrılık : 599g
    Görüntü
    9.7'' IPS Capacitive Dokunmmatik Ekran / Çözünürlük: 1024*768
    Ses
    Stereo Audio Çıkışı / Kulaklık Çıkışı / Mikrofon / MP3, WMA, 3GP, WAV gibi temel formatları destekler.
    Video - Film
    Divx destekler. İnternet sitelerinde video izleyebilmeniz için Flash desteği vardır.
    2160P HD Film izleyebilirsiniz. Aşağıdaki formatları ve daha fazlasını destekler :
    MP4, AVI ( XVID,H.263,DIVX) 3GP, RMVB, MKV, WMV, MOV
    Diğer Özellikler
    32 GB'ye kadar Micro SD Kart destekler.
    Mini HDMI, Mini USB, 3.5mm kulaklık girişi
    Yer çekim sensörü.
    Office Yazılımları
    Offis yazılımları ücretsiz ve yüklü olarak gelmektedir.
    (Microsoft word, Excel,PPT,PDF, ve TXT)
    E-Kitap Özelliği
    En yaygın ekitap formatlarını destekler: TXT, CHM, UMD, PDB, PDF
    Batarya
    Batarya tam dolu iken 10 saate kadar.

• Hayırlı olsun,
    Bir sıkıntı olursa her zaman buradayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı nedir ?
  • fiyat ve taksit seçeneği var mıdır ?
  • İnternette 500 tl civarlarında fiyatlardan taksitle satan yerler var.

Hepsi burada com da var
    http://www.hepsiburada.com/liste/artes-i9701ips-16gb-97-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300564&categoryId=29014004

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekmar da 460 tl

ozellıklerıne gore fıyatı bence makul ama sızler ne dusunuyorsunuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

tekmar da 460 tl

Arkadaşımda 9701 aldı gayet memnun. Bende i708 aldım güzel cihazlar bence. Demin forumdan arkadaşımız biride siparişini verdi, bakalım onunda yorumları gelir 1-2güne

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18897/9-7-ARTES-I9701-IPS-16GB-MULTITOUCH-ANDR-4-0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo y710 CUBE alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom88

quote:

tekmar da 460 tl

Arkadaşımda 9701 aldı gayet memnun. Bende i708 aldım güzel cihazlar bence. Demin forumdan arkadaşımız biride siparişini verdi, bakalım onunda yorumları gelir 1-2güne

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18897/9-7-ARTES-I9701-IPS-16GB-MULTITOUCH-ANDR-4-0

İki gündür araştırıyorum i708 kafama yattı gibi. Zahmet olmazsa biraz bilgi verebilirmisin? eksileri artıları nedir memnunmusun? işçilik nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

quote:

quote:

tekmar da 460 tl

İki gündür araştırıyorum i708 kafama yattı gibi. Zahmet olmazsa biraz bilgi verebilirmisin? eksileri artıları nedir memnunmusun? işçilik nasıl?

Dediğim gibi ben çok memnun kaldım üründen. İşlemcisi ve rami çok iyi çok hızlı tepki veriyor. Dokunmatiği umduğumun çok üst seviyesinde çıktı gayet güzel. HD film izledim görüntü çok kaliteli hdmi plazma var evde ona bağladım gayet güzel aktarım yapıyor kayıp sıfır denilebilir. Kutu içeriğinde tek eksiği kılıf çıkmıyor onu ayriyetten almak gerekiyor. Şarj ı oldukça fazla gidiyor. Sabah işe giden biriyim akşam eve döndüğümde daha bitmemiş oluyor. Ben gayet memnunum. Tavsiye edebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

quote:

quote:

tekmar da 460 tl

Dediğim gibi ben çok memnun kaldım üründen. İşlemcisi ve rami çok iyi çok hızlı tepki veriyor. Dokunmatiği umduğumun çok üst seviyesinde çıktı gayet güzel. HD film izledim görüntü çok kaliteli hdmi plazma var evde ona bağladım gayet güzel aktarım yapıyor kayıp sıfır denilebilir. Kutu içeriğinde tek eksiği kılıf çıkmıyor onu ayriyetten almak gerekiyor. Şarj ı oldukça fazla gidiyor. Sabah işe giden biriyim akşam eve döndüğümde daha bitmemiş oluyor. Ben gayet memnunum. Tavsiye edebilirim.

Uzun zamandır lg p970 kullanıyorum. android ile aram çok iyidir. p970 için onlarca rom var ve bu büyük bir avantaj. Bu tablet root edilebiliyormu? Piyasada özel rom varmı? Bunlar benim için oldukça önemli...

• Sevgili Artes Dostları
    Artes i9701 ips modelimiz Onda vi40 ile aynı oldugu icin binlerce romu bundada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca Turkiye icin olan özellikleri de modem suppport listesine Türkiye modem listesini de eklemek gibi ozellikleri eklettiriyoruz.

• Merhabalar
    Bende i9701 almayı düşünüyorum da 3G desteği var mı? Özelliklerinin içinde bu kohuda açıklayıcı bir bilgiye rastlayamadım. Ya da ben görmedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepee

Merhabalar
    Bende i9701 almayı düşünüyorum da 3G desteği var mı? Özelliklerinin içinde bu kohuda açıklayıcı bir bilgiye rastlayamadım. Ya da ben görmedim :(

Ürün özelliklerinde yazıyor, 3g desteği var.

• Sinclair,commodore,amiga,pc,notebook ,her tur unden olmak uzere 25 yildir bilgisayar kullaniyorum. Ama inanin bu tablet tam bir elektronik devrimi.1 haftadir elimden birakamiyorum.Birde bluetoothu ve dahili 3g olsa inanin yok satardi. Tek zayif yonu kamerasi bence.Tavsiye ederim.
  • Sinclair,commodore,amiga,pc,notebook ,her tur unden olmak uzere 25 yildir bilgisayar kullaniyorum. Ama inanin bu tablet tam bir elektronik devrimi.1 haftadir elimden birakamiyorum.Birde bluetoothu ve dahili 3g olsa inanin yok satardi. Tek zayif yonu kamerasi bence.Tavsiye ederim.
  • akşam üzeri siparişimi verdim. büyük ihtimalle perşembe günü elimde olur. çok düşündüm , çok araştırdım ancak f/p olarak başka bir ürün bulamadım.

geldiğinde bir inceleme videosu yapmaya çalışacağım. kullanan arkadaşlar bir kaç resim ekleyip deneyimlerini paylaşsaydı iyi olurdu ama neyse , karar verip aldım artık gelince kendim göreceğim aleti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan_s

akşam üzeri siparişimi verdim. büyük ihtimalle perşembe günü elimde olur. çok düşündüm , çok araştırdım ancak f/p olarak başka bir ürün bulamadım.

geldiğinde bir inceleme videosu yapmaya çalışacağım. kullanan arkadaşlar bir kaç resim ekleyip deneyimlerini paylaşsaydı iyi olurdu ama neyse , karar verip aldım artık gelince kendim göreceğim aleti...

Yorumlarınızı bekliyoruz

• tam aradığım ürün ah bide sim kart takıp 3G den internete girebilsem arama yapıp mesaj atabilsem 500 değil 1 gene veririm

• Arkadaşlar birde pil (benimkine özgü olabilir) wireless açık iken gerçekçi rapor etmiyor kalan şarz durumunu. ( %37 var derken 5 dakika içinde %1 'e inip hemen kapatmaya geçiyor).

Ayrıca Wi-fi ile internete girdiğinizde tableti tuttuğunuz yer ve yön internet hızını çok etkiliyor.

Ama yinede 10 numara bir ürün. Aldığıma pişman değilim . Birde Bluetooth takabilirmiyiz Usb port üzerinden Artes Teknik Destek cevap verirse sevinirim.
  • Bluetooth desteklemiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.