Şimdi Ara

ENCHANT BUG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

budur...

**Birisi mesaja resim eklemeyi tam olarak anlatabilirse sevinirim. img kodlarıyla yapamadım veya birşeyleri yanlış yazdım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

Nakurul halk seni bekliyor yetis

Orjinal server ın Kral ı (ezük kral) sen neden cvp vermedin bilgin mi yok yoksa??

kardesim bak ilk once resim koymaya calısmısın tamam ama yanlıs yapmısın ve olmamaıs nıye yanlısını duzeltmıyosun orda pis siritiyo ayrica burasi l2 yeri yok bu nasil konur yok o nasil yapılır dersen oyun bolumunden cik program yardim veya download upload yardim gibi konulara git arastir bizler ozellikle nakurul boyle seylerde iyi degiller onlar sadece mana potionlari ile mutlu mesut :

Orjinalden alıntı: Zakuska

biliyon ben ters veriyom sen duzeltcen ozaman ters cevap geliyo izle

kardesim bak ilk once resim koymaya calısmısın tamam ama yanlıs yapmısın ve olmamaıs nıye yanlısını duzeltmıyosun orda pis siritiyo ayrica burasi l2 yeri yok bu nasil konur yok o nasil yapılır dersen oyun bolumunden cik program yardim veya download upload yardim gibi konulara git arastir bizler ozellikle nakurul boyle seylerde iyi degiller onlar sadece mana potionlari ile mutlu mesut :

Halen ezüksün

bu arada tam anlamadım o olayı , senmi yaptın yoksa bir yerden mi buldun resmi ?
    13 yıl önce açıldı
    Warrior stat point
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam anlayamadim ama sanirim yapan eleman scrool kullanmadan +1 i,+2 yapmış scrool kullanmadan yaptığı içinde Enc bug msj i gelmiş ama nasil yapmış gram anlayamadım
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • 1-zakuska efendi eger burdan önce başka forumlarda da araştırmadığımı düşünüyorsan resim nasıl yapıştırılacağını,biraz daha dikkatli yorum yap derim.Kaldı ki ikinci mesajda da yapamadığımı ve bunu sorduğumu okumuş olsaydın laf kalabalığı etmemiş olurdun.
    2-Daywalker [simage][/simage] tagaları ile [simage][/simage] tagları arasında ne fark olduğunu söyler misin?

3-Bu bir bug.+1 den +2 ye yükseltirken değil,+27 ye yükseltirken de bulduğum bir arkakapı.

Ve son olarak resmi ters yapıştırmış olduğumu söyleyen vatandaş..Bunun normalde zaten düz olduğunu ve onu bilerek ters çevirip yapıştırdığımı bu satırları okurken akıl edersin belki.

UZUN LAFIN KISASI,enchant olayında bug var ve bunu yakalarsan +bilmem kaç yaparsın.

kolay gele

Senin bulduğun bi bug sanirim,nasil bi bug olduğunu açıklarsan ve anlatırsan açtığın konunun daha fazla faydasi olur bizlere
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strahd Von Zarovich

Bu sitede [simage][/simage] taglari çalişmiyo malesef...Mecburen [simage][/simage] taglarini kullanicaksin.

Senin bulduğun bi bug sanirim,nasil bi bug olduğunu açıklarsan ve anlatırsan açtığın konunun daha fazla faydasi olur bizlere

evet çok doğru diyosun kardeş biraz daha açıklarsan seviniriz

• Bu Bug çok işimize yarar gibime geliyo Birazdaha açsan bu konuyu ii olur valla
  • hadi beyler sunu anlatinda bizde yapalim hep türkler birbirininin kötülügünü mü ister anlamadim elin rusu bulsa tum ruslar buldu demek hadi bize de anlatinda biz de yapalim unutmadan din kardesiyiz nede olsa
    ü
  • bi arkadasımın basına da gelmisti bu aynı bug mu bilmiyorum bana fotosunu gondermisti 2 adet dark screamer ı vardı ve 1 i +4 biri +5 idi +4 olanı enchantlarken silah patlamıs ve bunun iste silahınız eridi seklindeki yazıyı gosterir resmi bana gondermisti ama silah olduhu yerde duruyordu sanırım bu o anlık bi hataydı

arkadaslar system kalsoru altındaki evn.dat dosyası nın altında enchant +15 e kadar olan bi ayar var data ları okurken gordum burda +3 e kadar 0 riskk olduhunu biliyorum ama enchant isi bizim makinemizde ki % ile mi alakalı yoksa serverdan aldıhı cevap lamı alakalı bunu bilen varmı

arkadasda bizi surumcemede bırakmaz ve yaptıhı isi nasıl yaptıhını acıklarsa super olur
  • o dosya glow renklerini tutuyor, yani enchant ile ilgili herahangi bir bilgi içermiyor...

ama şu bug u merak ettim, nasıl olduğunu ve ne işe yaradığını vs..
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  • ya kardeş şu işi anlatta bu kadar kişiyi merakta bırakma yaw

Orjinalden alıntı: codur

bi arkadasımın basına da gelmisti bu aynı bug mu bilmiyorum bana fotosunu gondermisti 2 adet dark screamer ı vardı ve 1 i +4 biri +5 idi +4 olanı enchantlarken silah patlamıs ve bunun iste silahınız eridi seklindeki yazıyı gosterir resmi bana gondermisti ama silah olduhu yerde duruyordu sanırım bu o anlık bi hataydı

Bunda öyle bişey demiyor,ne "earned xxxx X grade crystal" diyo nede scrool of enchant kullandiindaki gibi "select item to enchant" diyo walla bende anlayamadim.

Ama bu konunun sonu belli,klasik kısır döngüOrtaya bişi atilir,herkes deli merak eder sonra anlatilmaz belli bi noktadan sonra "ben turklere guvenmem o yuzden hayatta anatmam" olayina döner ve sonu olmayan bi konu olarak forumun tozlu topic lerinin arasindaki yerini alir...

bu konuyu açan arkadaş nasıl olduğunu anlatır,bilgilerini paylaşır bizimlede bende yanılırım inşallah

•  ENCHANT BUG

al ben koydum senin için ama hala bi açıklama yapmamışsın...
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  •  ENCHANT BUG

Bende koyiyim bari belki bi faydasi dokunur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.