Şimdi Ara

Segate SATA Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seagate barracuda 160 gb 7200 rpm icin bana driver lazim. yani windows'u buna kurmam icin driveri lazim. int. arastirmama ragmen bulamadim tskler.

• hocam sana hdd sürücüsü değil sata kontrolcüsünün sürücüsü gerekli. marka ve model yazarsan yardımcı oluruz
  • hoca neyi demek istedigini anlamadim vallahi ? neyin markasi ve modeli. eger anakart diyorsaniz Asus K8S-MX AMD Sis chipset
  • quote:

Orjinalden alıntı: travma

hoca neyi demek istedigini anlamadim vallahi ? neyin markasi ve modeli. eger anakart diyorsaniz Asus K8S-MX AMD Sis chipset

sata driver için TIKLA .buarada sata driver hardiske değil anakarta bağlıdır.
  • bende bu anakart cd'sinde vardi. diskete attim soylenenler iaynen yaptım bana soyledigi dogru driver olmadigiydi.
    ben bunu acik sekilde atmistim icine. yani zipli deildi. acaba zipli olmasi gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 48393022 -- 12 Mart 2006; 16:57:09 >
  • maymunkral'ın verdiği doğru sürücü. bu arada hiç sata sürücüsü kullanmadan kurmayı denedin mi sis de oluyormu bilmiyorum ama nvatabus da gerekmiyor sata sürücüsü . bu arada biosu bi karıştır. bizim arkadaşa da win kurarken böyle bi sorunla karşılaşmıştık . biosu karıştırırken bulduk ama nasıl hallettik hatırlamıyorum.
  • hoca biostan diyorsunda biosun neyine bakacagim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP kurulumu + İDE Hdd + SATA HDD
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nvidia nforce al rahat et.
  • Bence bir bilgisayarcıya git daha da rahat edersin.
  • abiciim ben de tam hatırlayamıyorum ki. ayrıca senin kart farklı. benim başıma gelen nforce üzerindeydi. genelde diskette iki kontrolcü olur bunlardan biri storage diğeri raid. sen tek kullanacağına göre bios üzerindeki ayarı raid değil storage yap ve buna uygun sürücüyü kur. tek hdd olduğu için raid sürücüsünü kabul etmiyor olabilir,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.