Şimdi Ara

SATILDI -- OCZ FATAL1TY 550W MODULER PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SORUNSUZ GARANTİLİ ÜRÜN. VATAN FATURALI. BÜTÜN KABLOLARI KABLO TAŞIMA ÇANTASI HER ŞEYİ MEVCUT.

PİYASADAKİ 550W SIRADAN ÜRÜNLERLE KARŞILAŞTIRMAYINIZ.

2 ADET 12V KANALI VARDIR.

HER KANALDAN 25A VERMEKTEDİR. COMBINED OLARAK 450W/12V=37.5A VERMEKTEDİR.

GTX480İ BİZZAT KULLANDIM Q9550 İLE OC YAPARAK. SONUÇ: MÜKEMMEL. HİÇ ZORLANMADI POWER.

BUYRUN, EVGA'NIN GTX480İ 600W VE 12V KANALINDAN 42 AMPER İSTEMEKTEDİR. BU DEĞERLER HERKESÇE BİLİNMEKTEDİR Kİ GÜVENLİK ÖNLEMİ İÇİN FAZLALAŞTIRILMIŞ DEĞERLERDİR.

EN GÜÇLÜ 580 İÇİN DE AYNI DURUM SÖZ KONUSU

http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=03G-P3-1595-AR&family=GeForce 500 Series Family&sw=

ŞİMDİ BAKALIM EN GÜÇLÜ 680'E:

http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2689-KR&family=GeForce 600 Series Family&sw=

550W YETERLİ DİYOR VE EKLİYOR, 12V KANALINDAN 38A YETERLİDİR.

TEK GPULU BÜTÜN NVİDİA KARTLAR İÇİN YETERLİ OLDUĞU GÖRÜLMEKTEDİR.

AMD KART HİÇ KULLANMADIM, YORUM YAPAMAYACAĞIM. DİLEYEN DEĞERLERİ ARAŞTIRABİLİR.

BURDA NASIL GÖRÜYORSANIZ O ŞEKİLDEDİR.

HA BENDEN ALMIŞSINIZ, HA MAĞAZADAN SIFIR ALMIŞSINIZ. AYNI HİZMET VE KUTU İÇERİĞİNE SAHİP OLACAKSINIZ. FANINDA DOĞAL OLARAK TOZ VAR, ELDEN GELDİĞİNCE TEMİZLERİM :)

FİYAT 110 TL.

SIFIRI:http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94586

SIFIR FİYATI 156TL. %18 KDV DÜŞÜNCE 135 TL YAPIYOR TAKRİBİ OLARAK. YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 2010 EYLÜL AYINDA ALINDI VATANDAN. KESİN OLARAK 3 YIL GARANTİLİ BİR ÜRÜN DİSTR. TARAFINDAN. YIPRANMA PAYI DA 25 TL DÜŞÜYORUM.

BANA GİDİP DE BAŞKA MARKALARIN MODELLERİN DAHA YÜKSEK WATT DEĞERİ OLDUĞU HALDE DAHA UCUZ OLAN LİNKLERİNİ VERMEYİN, KALP KIRARIM :)

HAYIRLI FORUMLAR DİLERİM :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 7 Temmuz 2012; 20:46:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• daha önce kullandığım bir psu çok sessiz ve serin bir psu dur kasada çok şık durur kırmızı ledli fnaı vardır hocam satın alınma tarihinide yazarsanız daha detaylı bir ilan olur

sıfır fiyatı

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94586

fiyat rezerve gibi hiç bir zaman yazmadım yazmamda amacım fiyat link i eklemekdi

hayırlı satışlar

ben teknofiyattan bakıp koymuştum en uygun fiyatı.

ilginize teşekkür ederim, fiyatı 110a çekiyorum :)

• örnek satıcı zaten 110 tl yi hakedecek bir ürün tabi birde distiribitör tarafından 5 yıl garantiyi unutmamak lazım

yalnız dediğim gibi ömür boyu mu garantili 5 yıl mı 10 yıl mı bilemiyorum. sadece bu üçünden biri onu biliyorum. iki yıl değil garantisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: technolocig

teşekkürler hocam eksik olmayın :)

yalnız dediğim gibi ömür boyu mu garantili 5 yıl mı 10 yıl mı bilemiyorum. sadece bu üçünden biri onu biliyorum. iki yıl değil garantisi :)

Takas gibi bir düşünceniz var ise elimde aerocool x-vision fan kontrolcü bulunmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Powerboost PSU 650W
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

SORUNSUZ GARANTİLİ ÜRÜN. VATAN FATURALI. BÜTÜN KABLOLARI KABLO TAŞIMA ÇANTASI HER ŞEYİ MEVCUT.

PİYASADAKİ 550W SIRADAN ÜRÜNLERLE KARŞILAŞTIRMAYINIZ.

2 ADET 12V KANALI VARDIR.

HER KANALDAN 25A VERMEKTEDİR. GTX680İ DAHİ SORUNSUZ ÇALIŞTIRIR. GTX480İ BİZZAT TEST ETTİM :)

BURDA NASIL GÖRÜYORSANIZ O ŞEKİLDEDİR.

HA BENDEN ALMIŞSINIZ, HA MAĞAZADAN SIFIR ALMIŞSINIZ. AYNI HİZMET VE KUTU İÇERİĞİNE SAHİP OLACAKSINIZ. FANINDA DOĞAL OLARAK TOZ VAR, ELDEN GELDİĞİNCE TEMİZLERİM :)

FİYAT 110 TL.

SIFIRI:http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94586

SIFIR FİYATI 156TL. %18 KDV DÜŞÜNCE 135 TL YAPIYOR TAKRİBİ OLARAK. YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 2010 EYLÜL AYINDA ALINDI VATANDAN. ÖMÜR BOYU YA DA 5 YIL GARANTİLİ BİR ÜRÜN DİSTR. TARAFINDAN. YIPRANMA PAYI DA 25 TL DÜŞÜYORUM.

BANA GİDİP DE BAŞKA MARKALARIN MODELLERİN DAHA YÜKSEK WATT DEĞERİ OLDUĞU HALDE DAHA UCUZ OLAN LİNKLERİNİ VERMEYİN, KALP KIRARIM :)

HAYIRLI FORUMLAR DİLERİM :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hocam bunun garantisi 2 yıl olması lazım? 5 yıl yada ömür boyu değildir umarım yanılmıyorumdur
    Ürün satın aldıklarım: pSy (OCZ BLACK EDITION 4 gb ram) - (MURAT) (ekran kartı asus GTX 470) - philips34 (E-SATA CABLE/SATA BRACKET KİT) - kachus (monitör Samsung P2350) - rachadell (samsung 740N Monitör - FRİSBY MIDITOWER ATX BOŞ KASA - Gigabyte 8500GT 512MB PCI-E Ekran Kartı - SAMSUNG 160GB 7200 RPM 8MB SATA II PC HDD HD161GJ/HJ) - kaiser_q (DDR2 KINGSTON RAM) - Mehmet OK (GIGABYTE Radeon 9250 AGP Kart+samsung DVD RW) - vitanuova (ide sata sata ide dönüştürücü) - leech (monitör Samsung P2250)) - speed6716 (2 adet anakart BİO STAR G31-M7 TE) - bioshock1975 (celeron 775 işlemci) - everset (Kingston 4GB (2x2Gb) 800MHz) - Edmond_Dantes (Intel Core İ7 2600K) - arbiter (ASUS P8P67 EVO anakart) - acuadec (logitech G105 klavye) - k8aan (Thermalright TRUE Black 120 CPU SOĞUTUCU) - Speed-Step (ASUS - P8Z77-V PRO ANAKART) - justcontrol (logitech g500 mouse) - opelgt (CORSAIR 8GB (2X4GB) RAM) - cavador (termal macun) - JwinR (Logitech Z5500) - Z3A (Mouse Pad) - cipher (Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro ses kartı) - hellar (Samsung XL 2370 Monitör) - belalan52 (LOGİTECH C910 Wepcam) - Semonk (2 adet termal macun) - tugrul_ist ( USB 3.0 kablo)

• faturaya ya da garanti belgesine bakamadım hocam. aklımda kaldığı kadarıyla 2 yıl olmaması lazım. mümkün olan en kısa zamanda bakıp düzenleyeceğim.

ilginiz için çok teşekkür ederim :)

• quote:

faturaya ya da garanti belgesine bakamadım hocam. aklımda kaldığı kadarıyla 2 yıl olmaması lazım. mümkün olan en kısa zamanda bakıp düzenleyeceğim.

hayırlı satışlar o zaman daha önce bende ocz kullandım 2 yıl garantiliydi ordan biliyorum
    Ürün satın aldıklarım: pSy (OCZ BLACK EDITION 4 gb ram) - (MURAT) (ekran kartı asus GTX 470) - philips34 (E-SATA CABLE/SATA BRACKET KİT) - kachus (monitör Samsung P2350) - rachadell (samsung 740N Monitör - FRİSBY MIDITOWER ATX BOŞ KASA - Gigabyte 8500GT 512MB PCI-E Ekran Kartı - SAMSUNG 160GB 7200 RPM 8MB SATA II PC HDD HD161GJ/HJ) - kaiser_q (DDR2 KINGSTON RAM) - Mehmet OK (GIGABYTE Radeon 9250 AGP Kart+samsung DVD RW) - vitanuova (ide sata sata ide dönüştürücü) - leech (monitör Samsung P2250)) - speed6716 (2 adet anakart BİO STAR G31-M7 TE) - bioshock1975 (celeron 775 işlemci) - everset (Kingston 4GB (2x2Gb) 800MHz) - Edmond_Dantes (Intel Core İ7 2600K) - arbiter (ASUS P8P67 EVO anakart) - acuadec (logitech G105 klavye) - k8aan (Thermalright TRUE Black 120 CPU SOĞUTUCU) - Speed-Step (ASUS - P8Z77-V PRO ANAKART) - justcontrol (logitech g500 mouse) - opelgt (CORSAIR 8GB (2X4GB) RAM) - cavador (termal macun) - JwinR (Logitech Z5500) - Z3A (Mouse Pad) - cipher (Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro ses kartı) - hellar (Samsung XL 2370 Monitör) - belalan52 (LOGİTECH C910 Wepcam) - Semonk (2 adet termal macun) - tugrul_ist ( USB 3.0 kablo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

faturaya ya da garanti belgesine bakamadım hocam. aklımda kaldığı kadarıyla 2 yıl olmaması lazım. mümkün olan en kısa zamanda bakıp düzenleyeceğim.

hayırlı satışlar o zaman daha önce bende ocz kullandım 2 yıl garantiliydi ordan biliyorum

Alıntıları Göster
    Ocz güç kaynakları 2 yıl satıcı+ 1 yıl ise ithalatçı garantisine sahiptir. Yani 2. yıldan sonra cihazı ithalatyçı firmaya göndererek garantiden faydalanabilirsiniz.

Biraz yüzsüzlük yapmış gibi olucam. Kargoyu karşılarsanız yada fiyatı düz yaparsanız talibim.
    Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 22 Haziran 2012; 0:03:27 >
    Sorunsuz Alışveriş Yaptıklarım: sewok, SINIRYOK, nokiaxxx, Captain03, Demircibu, Tek-nolojik, Mult!_61, Nonstophit, Aysat, Cango34, RoyalForce, =ozkan1994=, R@N, FEARTR, stardust©, Cheath, Serhan81, ÇöÇan,

macır:

• estağfurullah ne yüzsüzlüğu, her türlü teklif yapabilirsiniz yeter ki insanca olsun teklifler sizinki gibi :) ama malesef böyle bir teklife evet diyemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

estağfurullah ne yüzsüzlüğu, her türlü teklif yapabilirsiniz yeter ki insanca olsun teklifler sizinki gibi :) ama malesef böyle bir teklife evet diyemiyorum..

Aynen ne demişler isteynin yüzü kara vermeyen vermez nede olsa kendi malı, Ama millet şu şuraba bu fiyata geçengün burdan gitti gibi cinlik yapmaya çalışıyor adamgibi teklifini ver işine gelirse al gelmezse bas kapat sayfayı.
    Sorunsuz Alışveriş Yaptıklarım: sewok, SINIRYOK, nokiaxxx, Captain03, Demircibu, Tek-nolojik, Mult!_61, Nonstophit, Aysat, Cango34, RoyalForce, =ozkan1994=, R@N, FEARTR, stardust©, Cheath, Serhan81, ÇöÇan,

macır:
  • görüyorum ki niyetinizi iyi :) kullanıcı iseniz yurtiçi şube teslim ya da ptt eve teslim kargosunu karşılarım 110 tlye :) normalde burdan yapmam böyle teklifleri ama içimiz dışımız bir ne olacak sanki :)

edit: ben cepten okuduğum için teklifinizi şöyle görmüştüm: "kargoyu karşılar fiyatı da düz yaparsanız alıyorum."

tekrar dediğim gibi, yurtiçi şube teslim ya da ptt eve teslim karşılarım kargoyu sorun değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 24 Haziran 2012; 10:00:30 >

• hocam size forum u öğretecek değilim ama son yorumunuzu görmeyebilir belki p.m atmanızı tavsiye ederim zira forumda sizinde bileceğiniz üzere alıntı yapılan mesaj larda uyarı veriyor

Orijinalden alıntı: glscgn

hocam size forum u öğretecek değilim ama son yorumunuzu görmeyebilir belki p.m atmanızı tavsiye ederim zira forumda sizinde bileceğiniz üzere alıntı yapılan mesaj larda uyarı veriyor

forum bana çoğu zaman uyarı göndermediği için bulduğum her yere yazıyorum :) uyarınız için teşekkürler :)

• quote:

görüyorum ki niyetinizi iyi :) kullanıcı iseniz yurtiçi şube teslim ya da ptt eve teslim kargosunu karşılarım 110 tlye :) normalde burdan yapmam böyle teklifleri ama içimiz dışımız bir ne olacak sanki :)

edit: ben cepten okuduğum için teklifinizi şöyle görmüştüm: "kargoyu karşılar fiyatı da düz yaparsanız alıyorum."

tekrar dediğim gibi, yurtiçi şube teslim ya da ptt eve teslim karşılarım kargoyu sorun değil :)

Üstatdım kusura bakma biraz geç oldu gerçi bende bugün gördüm cevabınızı. Arkadaşın deiğigibi alıntı yaptığınızda uyarı geliyor.

Geç olmasının sebebi. Geçenlerde forumda sizin kadar değerli bir arkadaştan kasa aldım kasa ile birlikde gelen psu yu kullanıyorum yetiyor şu anlık zaten öyle güç çekecek kartımda yok belki ilerleyen zamanlarda ekran kartı takviyesi yaparsam.

Tekrar özür diliyorum iyi forumlar, Hayırlı satışlar.

Düzeltme:telafuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 29 Haziran 2012; 0:04:34 >

macır:

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

quote:

görüyorum ki niyetinizi iyi :) kullanıcı iseniz yurtiçi şube teslim ya da ptt eve teslim kargosunu karşılarım 110 tlye :) normalde burdan yapmam böyle teklifleri ama içimiz dışımız bir ne olacak sanki :)

Üstatdım kusura bakma biraz geç oldu gerçi bende bugün gördüm cevabınızı. Arkadaşın deiğigibi alıntı yaptığınızda uyarı geliyor.

Geç olmasının sebebi. Geçenlerde forumda sizin kadar değerli bir arkadaştan kasa aldım kasa ile birlikde gelen psu yu kullanıyorum yetiyor şu anlık zaten öyle güç çekecek kartımda yok belki ilerleyen zamanlarda ekran kartı takviyesi yaparsam.

Tekrar özür diliyorum iyi forumlar, Hayırlı satışlar.

Düzeltme:telafuz

sağlık olsun hocam siz aldığınız üründen memnunsanız bana mutlu olmak düşer sadece :) hayırlı uğurlu olsun :)

• Orijinalden alıntı: technolocig
    sağlık olsun hocam siz aldığınız üründen memnunsanız bana mutlu olmak düşer sadece :) hayırlı uğurlu olsun :)

Anlayışınız ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim. Cm rc690 kasa aldım üzerindeki 460w power hd 4650 ye yetiyor.

macır:
  • ileride yeni bir ekran kartı nasip olur inşallah diyeyim :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.