Şimdi Ara

TT Net Kapamaya gittim ama geri geldim - yeni bir kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetimi kapayıp engelli hattına geçmek için gittim.

İşlemleri yapan bayan hiç itirazsız işlemlere başladı borcum yada taahhüdüm var mı baktı, yok herşey sorunsuz belgelri doldurdum bu arad konuşuyoruz neden dedi, bende engelli hattına geçeceğim dedim iyide telefon parası gene vereceksiniz 15 tl, 42 tl internet.

Bakın bir kampanya var kapatanlara dedi bende nedir dedim

9 X 39 tl diye başvuruyorsunuz 12 ay taahhüt yapıyorsunuz,
    9 ay telefon paranızı telekom ödüyor ( hiç kullanmamak üzere ama, kulanırsanız ek geleni ödrsiniz, daha detarylı görüşünüz biz kulanmıyoruz telefon sökülü)
    9 ay 39 tl geri kalan 3 ay 59 tl 8 MB ama gene telefon parası yok.

Benim hoşuma gitti direk geçtim bayan çok yardımcı oldu, sizlerede haber vereyim dedim.

• 8mn limitsizmi netlimitsizmi kesin netlimitsizdir kazığı yemişsin gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

8mn limitsizmi netlimitsizmi kesin netlimitsizdir kazığı yemişsin gibi geldi bana.

8 mb 50 GB akk

neden kazık olsun arkadaşım zaten kazıklanıyordum

1 MB internet 49 tl veriyordum
    telefonada 15 tl veriyordum

şimdi 39 tl verecegim telefonunda parasını tnet verecek 12 ay

nesi kazık.

açıklayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

quote:

8mn limitsizmi netlimitsizmi kesin netlimitsizdir kazığı yemişsin gibi geldi bana.

8 mb 50 GB akk

nesi kazık.

açıklayınız

işte sizin gibi insanlar olduğu sürece ttnet akk'yi başımızdan eksik etmez. yanlış anlamayın, türkiye'nin genelinde böyle. 1 mb internet diye birşey mi kaldı bu devirde. hadi var bizim ülkede kullanıyoruz, kalkıpta 12 ay 39 tl vereceğim diye sevinen sizin gibi çok insan var. açın artık gözünüzü hocam. hepimiz çalışıyoruz ve parayı kazandığımız için kıymetini bilmek iyi bir şey. ülkemizin altyapısı iyi sistem oturdu ve internet fiyatları ucuzlayacağı yerde sansür ve AKK adı altında internet kullandırmayı kısıtlayan üstüne birde zam getirdiler. Diğer ülke fiyatlarından bahsetmeme gerek olmadığını düşüyorum !! size yapılan bu tarife bile yasa dışı. sırf 12 ay daha seni bağlamak için yapılan çok açık söylüyorum ''ŞEREFSİZLİK''. eminim bende gidiyim kapattırmaya, bana da yaparlar kafalarına göre tarife; yok şu kadar ay para vermeyin gibisinden.

Özet: TTNET Pişmanlıktır.

Not: sizi asla aşağılamak gibi niyet içine girmedim. sadece ülkemizdeki internet kullanan kesimin geneline hitap ettim. kırdıysam şimdiden özür dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: victerorr

quote:

quote:

8 mb 50 GB akk

nesi kazık.

açıklayınız

işte sizin gibi insanlar olduğu sürece ttnet akk'yi başımızdan eksik etmez. yanlış anlamayın, türkiye'nin genelinde böyle. 1 mb internet diye birşey mi kaldı bu devirde. hadi var bizim ülkede kullanıyoruz, kalkıpta 12 ay 39 tl vereceğim diye sevinen sizin gibi çok insan var. açın artık gözünüzü hocam. hepimiz çalışıyoruz ve parayı kazandığımız için kıymetini bilmek iyi bir şey. ülkemizin altyapısı iyi sistem oturdu ve internet fiyatları ucuzlayacağı yerde sansür ve AKK adı altında internet kullandırmayı kısıtlayan üstüne birde zam getirdiler. Diğer ülke fiyatlarından bahsetmeme gerek olmadığını düşüyorum !! size yapılan bu tarife bile yasa dışı. sırf 12 ay daha seni bağlamak için yapılan çok açık söylüyorum ''ŞEREFSİZLİK''. eminim bende gidiyim kapattırmaya, bana da yaparlar kafalarına göre tarife; yok şu kadar ay para vermeyin gibisinden.

Özet: TTNET Pişmanlıktır.

Not: sizi asla aşağılamak gibi niyet içine girmedim. sadece ülkemizdeki internet kullanan kesimin geneline hitap ettim. kırdıysam şimdiden özür dilerim..

İyide arkadaşım neden hakaret eder gibi mesaj yazıyorsunuz ben sizden fazla bu olayların içindeyim beni tanıyormusunuz size hiç bu ülkede işkence yapıldımı sizi hiç filistin askısına aldılarmı,

siz hiç 33 gün hapis yattınızmı

ben hep bu tür olaylarla 50 yıl geçirdim bunları sizden iyi biliyorum oglum sakat onunlamı ugraşayım sizlere lafmı yetiştireyim ben alık salak sizin gözünüzdeki yurdum malı değilim.

bu tür olaylara hergün yollarda dahalen imza veren başı beladan kurtulmayan biriyim.

evde internet şart vede başka altenatif yok şu an ama deyinki herkesle beraber 15 gün 1 ay interneti kapatım varım varmı benimle bu işi yapacak inan yok bu halk bitmiş bitirlmiş.

tüketim toplumu yapılmış

ben bunları hep biliyorum oglum sakat bende kanser bulgusu var kafayı yemek üzereyim birde siz böyle sanki salakmışım gbi yazınca inanın üzülüyorum

ben herşeyin farkında olan birisiyim

genede iyi günler.

• merak etme telefona onceden ne oduyorsan yine ayni ucret gelmeye devam eder ve derdini anlatacak bi sahis bulamazsin bu zamana kadar 1 mbit gibi cag disi bir hizmet aldigin icin sana iyi bir anlasma gibi geliyor.hayirlisi olsun insallah verilen vaatlerin sozu tutulur
    bu arada usteki mesajinizi okudum kendinizi bu tur seylerle uzmeyin sonucta birceok kisi assagi yukari ayni tarife ve ucretleri oduyoruz insallarin ofkesi ttnet ve somurme politikasina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 20 Haziran 2012; 14:14:22 >
  • Sayın arkadaşım tüketici dernegi üyes,y,m elimde sözleşme var adamın canına ot tıkarım bu işleri çok iyi bilirim

tüktici mahkemesi ile arkadaş olduk siz bu konulara takmayınız hem mahkemeye veririm (onlarca defa vrdim) hemde hemen iptal ederim karşılarında salak yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TTNET PİŞMANLIKDIR...
  • http://www.biri.com.tr/besbeslikbiri.aspx Bunu alsan daha iyiydi sanki...
  • TTNET PİŞMANLIKDIR...
  • 1 sene gene bağladılar yani.
  • bugun uydunet 3 megabit e geçtim, baya iyi 3.5 megabit i görüyor speed testte.
  • hemen kabul etmeseydiniz keske :). Daha sizi arardilar. Daha ucuza felan halledebilirdinz. Fakat siz anlasmissiniz. Hayirlisi olsun diyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

1 sene gene bağladılar yani.

Arkadaşım ben bu şeylere takmam, çıkacaksam çıkarım kazıgı gördümmü çıkarım

varmı şu an bundan daha iyisi hemen oraya gideyim

mantıklı öneri getirin hemen koşacagım oraya.

ben bulamadım

film izliyorum tek eglencem

39 tl 8MB 50 GB kota daha iyisi varsa ona geçeyim hemen öneri bekliyorum
  • şu alternatifi kullan demedimki.bağlandığını söyledim.adamların amacı bu seni bağlamak.kullanmadığım için başka iss lerde durum nedir bilmiyorum ama teahhüt olayı müşteriyi kaptırmamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

hemen kabul etmeseydiniz keske :). Daha sizi arardilar. Daha ucuza felan halledebilirdinz. Fakat siz anlasmissiniz. Hayirlisi olsun diyelim :)

Arkadaşım çokda taktıgımdan değil benim amacım 42 tl engelli indirimi daha direttim aslında bende biraz insanları kıramama durumu var (mallık gibi değil)

bayan böyle önerince yardımcı oldu hoşuma gitti (erkede olsa aynı olay farklı yaklaşım olmasın)

daha öncede bana 70 tllik tel, int beraber taahhüt yaparsan 59 tl dediler istememeiştim ama şimdi benim zamanım yok ben başka yerde çocuk şehir dışında ve şimdi gidecek okuluna (her sene kalma şampiyonu) onun üzerine olacaktı paket başka zamanım yoktur

artık böyle kulanacagız bana uygun geldi

24 saat film iniditiyorum

tek hobim

• quote:

şu alternatifi kullan demedimki.bağlandığını söyledim.adamların amacı bu seni bağlamak.kullanmadığım için başka iss lerde durum nedir bilmiyorum ama teahhüt olayı müşteriyi kaptırmamak.

ben baglanmam kafam atarsa şidmöi çıkarım eger bir şey söylüyorsanız arkasını getirin başka yerede gitsem baglayacaklar

ben şimdi çıkarım ama bir alternatif sunacak olursa

çokda umursamam

başka bir firmayada gitsem baglama çekecek aynı hikaye bu ülkede yaşıyorsak kazıklanacagız

yagdan, süte, sucuktan internete başka yolu yok

izmirde domuz eti yedirmişler millete burada internet yediriyorlar kzıga

ben 10 yıldır ttnet müşterisiyim, bir başka firmaya geçen arkadaşlırımıda gördüm çogu geri döndü neler çektiler

başka bundan iyi alternatif varsa hemen bugün geçecegim

imza anlaşma tınlamam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

hemen kabul etmeseydiniz keske :). Daha sizi arardilar. Daha ucuza felan halledebilirdinz. Fakat siz anlasmissiniz. Hayirlisi olsun diyelim :)

Arkadaşım çokda taktıgımdan değil benim amacım 42 tl engelli indirimi daha direttim aslında bende biraz insanları kıramama durumu var (mallık gibi değil)

bayan böyle önerince yardımcı oldu hoşuma gitti (erkede olsa aynı olay farklı yaklaşım olmasın)

daha öncede bana 70 tllik tel, int beraber taahhüt yaparsan 59 tl dediler istememeiştim ama şimdi benim zamanım yok ben başka yerde çocuk şehir dışında ve şimdi gidecek okuluna (her sene kalma şampiyonu) onun üzerine olacaktı paket başka zamanım yoktur

artık böyle kulanacagız bana uygun geldi

24 saat film iniditiyorum

tek hobim

sana fiyat iyi geldiyse kimseyi takma. Sonucta sen kullanip sen oduyorsunun.

Birak isteyen istwdigin desin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

şu alternatifi kullan demedimki.bağlandığını söyledim.adamların amacı bu seni bağlamak.kullanmadığım için başka iss lerde durum nedir bilmiyorum ama teahhüt olayı müşteriyi kaptırmamak.

ben baglanmam kafam atarsa şidmöi çıkarım eger bir şey söylüyorsanız arkasını getirin başka yerede gitsem baglayacaklar

çokda umursamam

başka bir firmayada gitsem baglama çekecek aynı hikaye bu ülkede yaşıyorsak kazıklanacagız

ben 10 yıldır ttnet müşterisiyim, bir başka firmaya geçen arkadaşlırımıda gördüm çogu geri döndü neler çektiler

imza anlaşma tınlamam

bu ülke böyle bağlanırım heray çatır çatır 40 tl öderim diyorsan seni tutan yok.
    domuz etli sucuk yapılıyor nasılsa boşver bende yerim diyorsan ye tutan yok.
    kimse kusura bakmasın bile bile kimseye lades olmam.
    herkez bu kota zırvasına tepkisini ilk gün gösterseydi görürdüm ttneti yada diğer iss leri.
    donkişotum belki ama hiçbir şirketede bile bile lades olmuyorum.bu düzen böyle diye kimseye boyun eğmeyeceğim şahsım adına.
    herkezin hayatı kendine bildiğiniz gibi yapın.

• quote:

quote:

quote:

çokda umursamam

imza anlaşma tınlamam

bu ülke böyle bağlanırım heray çatır çatır 40 tl öderim diyorsan seni tutan yok.
    domuz etli sucuk yapılıyor nasılsa boşver bende yerim diyorsan ye tutan yok.
    kimse kusura bakmasın bile bile kimseye lades olmam.
    herkez bu kota zırvasına tepkisini ilk gün gösterseydi görürdüm ttneti yada diğer iss leri.
    donkişotum belki ama hiçbir şirketede bile bile lades olmuyorum.bu düzen böyle diye kimseye boyun eğmeyeceğim şahsım adına.
    herkezin hayatı kendine bildiğiniz gibi yapın.

ben bu ülkeye baglanırım demiyorum şartlarım bu oglan üniversiteyi bitirince gidecegiz, kazıklanmayı bende sevmiyorum akılsız değilim

herşeyin bir zamanı var, ilk günlerde bizde dedik bu olmaz kota ne ama adamlar hızları indirmeyince olan oldu acaip bir halkız ben herşeyin ayrımındayım siz her insanı bir tutmayınız

avrupada internet nasıl iyi biliyorum imkan olsa duranı .... derler ya ama ne yapacagız

size hayatta başarılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.