Şimdi Ara

MSI GE70 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
22.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzlerce kez kararsız kaldım, bu mu, şu mu, yoksa öteki mi? derken ödeme kolaylığından dolayı bu laptop'ı seçtim
    deli manyak oyun oynarım, yaklaşık 12 yıldır bilgisayar başındayım bilgisayarı açtığım ilk gün masaüstü arkaplanı değiştirmeyi öğrendim sonraki gün hooop driver'da san francisco'da miami'de araba kullanmaya başladım
    her neyse fotoğraflı olarak incelemelerde bulundum ilk olarak 2 günlük uzun bekleyiş son bulmuştu aslında bu bilgisayarı 18 yıldır bekliyordum

5mp fotoğraf makinesiyle çektim ama elimden geldiğince güzel çekmeye çalıştım
    ürünü hizlial.com'dan 12 taksitle 2714 liraya aldık, normal fiyatı 3078 liraydı 777,98 lira indirim 414 lira da kdv eklendi + olarak benim de 20 liralık indirim çekim vardı onu da kullanınca bu fiyat oldu ekimde ödemeli 9+3 taksite aldık

MSI GE70 İncelemesi

MSI GE70 İncelemesi

kutu içeriğinde:
    laptop'ın dışında garanti belgesi, kullanım kılavuzu, office 2010 kullanım kılavuzu, msi gaming mouse, batarya, adaptör, sırt çantası ve hediye olarak data flash ekran-yüzey temizleyici sprey ve bez var
     MSI GE70 İncelemesi

MSI GE70 İncelemesi

henüz bizi avrupa kıtasında kabul edememiş bir marka microsoft
     MSI GE70 İncelemesi

mouse'un kablosu sleeve dediğiniz tarzda kaplanmış
     MSI GE70 İncelemesi

MSI GE70 İncelemesi

bataryası bana biraz küçük geldi ne kadar performanslı henüz test etmedim
     MSI GE70 İncelemesi

MSI GE70 İncelemesi

MSI GE70 İncelemesi

MSI GE70 İncelemesi

ayrıca laptop'ta alt kısımda iki tane bas bulunuyor
     MSI GE70 İncelemesi

MSI GE70 İncelemesi

laptop'ta 7 tane durum led'i bulunuyor sırasıyla:
    işlemci çalışma durumunu, bluetooth'u, wireless'ı, batarya-şarj durumunu, caps lock durumunu, num lock durumunu ve uyku konumunu gösteriyor
     MSI GE70 İncelemesi

klavye steelseries tarafından üretilmiş tuşların büyüklüğü eski laptop'a göre farklı olunca zorlanıyorum ama kısa sürede alışacağıma eminim
    ayrıca space tuşunun sol tarafında windows tuşu bulunmuyor oyunlarda yanlışlıkla basmaya engel olmak için sağ ctrl'nin yanına alınmış
    hoparlörler üst kısımda konumlandırılmış iki hoparlörün arasına da s-bar tuşları konumlandırılmış bu tuşlar:
    dvd sürücüsü eject tuşu (dvd sürücüsünün üzerindeki düğme ile de eject edilebiliyor), monitör karartma tuşu, wireless açma-kapama tuşu, fan hızlandırma yavaşlatma tuşu (denedim inanılmaz hızlanıyor ve yüksüz kullanımda 10 dereceye yakın soğutma sağladı ama biraz gürültü oluyor oyun esnasında pek farkedileceğini sanmıyorum, turbo tuşu bu da laptop'ı turbo moduna almamıza yarıyor, p1 tuşu bu tuş ise kullanıcı tarafından belirlenen herhangi bir uygulamayı kısayol yapmamızı sağlıyor ve son olarak da power tuşu
     MSI GE70 İncelemesi

laptop'ın sol kenarında:
    kengiston kilidi, ac güç girişi, fan çıkışı, 2 tane usb 2.0, hdmi girişi, kart okuyucu ve altın kaplama mikrofon-kulaklık girişi bulunuyor
     MSI GE70 İncelemesi

sağ kenarında ise:
    2 adet usb 3.0, dvd sürücü, vga girişi, ethernet bağlantısı bulunuyor
     MSI GE70 İncelemesi

belirtmeden edemeyeceğim usb girişlerinin konumunu beğenmedim mouse kullanmak için zıt yerler zaten çoğu kullanıcı sağlak olduğu için mouse'un sağ tarafta durması gerekiyor ama usb girişleri bence uygun konumlandırılmamış ki zaten laptop'ın arka kısmında hiçbir giriş yok

MSI GE70 İncelemesi

genel olarak baktığımda güzel bir 17" full hd mat ekranlı bir laptop

en düşük notu hdd alıyor.. 750gb 7200rpm gönül isterdi ki bir de ssd için yuva olsun raid 0 yapılsın
     MSI GE70 İncelemesi

laptop'la birlikte gelen trend micro titanium internet security programına ise anlam veremedim trial versiyon win7 ile gelmiş
    sanıyorum ki win7'nin kendi içinde koruma sistemi var ilk sildiğim program o oldu zaten

oyun performansını gözlemleme fırsatım olmadı ancak en kısa zamanda onları da ekleyeceğim.

nba 2k12 anti aliasing 2x fullhd çözünürlük ultra ayarlar akıcı şekilde, çöznürlük düşürüp anti aliasing yükseltilebilr
    nfs shift 2 unleashed'da ultra ayarlar 16x anti aliasing fullhd çözünürlük akıcı oyun 30-40 arası fps 76 derece sıcaklık fan hızlandırdım
    işlemc ise şu ana kadarki oyunların hepsind 50-60 derece arası

nfs the run ultra ayarlar anti aliasing en yüksekte fullhd çözünürlük 30fps akıcı

http://www.youtube.com/watch?v=EtlrRg4zTko

THXTru Studio Pro İnceleme videosu
    basit bir video ile açıklamaya çalıştım ses kalite yönünden çok farklı oluyor bu kadar olacağını tahmin etmiyordum

http://www.youtube.com/watch?v=TL3LcKFRTuA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orelet.mete -- 2 Temmuz 2012; 16:13:04 >

• Güle Oynaya kullanın hayırlı olsun verdiğiniz paranızın hakkını verin...
  • Hayirli olsun

Ama msi bizi avrupa kitasinda sayiyor kendi sitesinde. Niye kutuda oyle yaziyor anlamis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun, bu arada yanlışlık yapmışım o kutu microsoft office'in
  • Tek eksiği 2. HDD yuvası olarak görünüyor.
    Hayırlı olsun.
  • ikinci bi hdd yuvası olunca boş gelmiyor ikinci bir hdd'de oluyor dolayısıyla fiyat yaklaşık 500 lira artıyor bu fiyata bu laptop güzel bence ama yine de eksik
  • hayırlı olsun ama o bilgisayara o mousepad hiç gitmemiş. bunu öneriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski forma umbro falan gerçi bende hâlâ batista'nın aria'lı forması var nostalji güzel oluyor
  • İnceleme için teşekkürler.Birde msi biraz kasaya özen göstersen daha güzel olacak.çok basit duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

İnceleme için teşekkürler.Birde msi biraz kasaya özen göstersen daha güzel olacak.çok basit duruyor

benim hoşuma gitti kasa internette gözüktüğü gibi değil
  • Oyun ve OC potansiyellerini de incelerseniz çok iyi olur hayırlı olsun
  • Bass nasil? Oyunda kendini belli ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Bass nasil? Oyunda kendini belli ediyor mu?

sanmam, notebook bu sonuçta 5+1 ses sistemi değil. ama iyi ses verdiğine inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Oyun ve OC potansiyellerini de incelerseniz çok iyi olur hayırlı olsun

henüz oyun oynama imkânım olmadı bi yarım saat bir saat sonra anca girebilirim hâlâ oyun yüklüyorum çoğunun yükleme programı install shield olduğu için aynı anda yüklemeye müsaade etmiyor

quote:

henüz oyuna giremedim müzik dinledim ama son ses gümbür gümbür dinleyemedim mâlum komşular yarın denerim

ama evet iyi ses veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

sanmam, notebook bu sonuçta 5+1 ses sistemi değil. ama iyi ses verdiğine inanıyorum

Yok ya o kadar da beklemiyorum zaten soyle oyunlarda falan kendini belli etsin yeter

• Oyun performansını merak ediyorum incelemeleri bekliyoruz
  • soğutma konusunda harbiden başarılı fan normal hızdayken en yüksek değer 80dereceyi gördü ama bütün oyunlarda denemedim tabii.. elimden geldiğince yardımcı olacağım
  • Belki çok şey istiyoruz ama oyunda zorladıktan sonra fan 80 derece dediğin durumda fan sesini kayıt edermisin yada bize bunun hakkında çok net bilgiler verebilirmisin
  • Hayırlı olsun dostum ben de bugün sipariş verdim aynı modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Belki çok şey istiyoruz ama oyunda zorladıktan sonra fan 80 derece dediğin durumda fan sesini kayıt edermisin yada bize bunun hakkında çok net bilgiler verebilirmisin

fanı hızlandırdım flight simulatorde über ayarlarda trafik, binalar hepsi en yüksek ayarlarda full hd görüntüde akıcı uçuş yaptım 16-20fps arasında değer aldım kalabalık meydanlarda fps 6'ya kadar düştü
    fan sesi duyulur derecede yüksek tabi ama ben oyun oynarke sesi yüksek tutuyorum daha zevkli oluyor benim için

yalnız flight simulator ile win7 pek uyuşmadığı için birkaç kez hata aldım ama sorun win7'den kaynaklı

quote:

Orijinalden alıntı: M.CaN009

Hayırlı olsun dostum ben de bugün sipariş verdim aynı modeli.

hayırlı olsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.