Şimdi Ara

OTO TEYBİNE AUX BAĞLAMA?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, belki zamanında birçoğunuzun denediği birşey yapmak istiyorum, oto teyibine harici bir cihaz bağlamak istiyorum.

    Araç opel omega 97 model, 2.0cd modeli. Teybin markası philips SC 804

    Şimdi yapmak istediğim tam olarak şu; bir mp3 player alıp teybin herhangi bir yerine yerleştirmek ve oradaki parçaları teypten dinlemek. Bununla alakalı bir çalışma buldum internette ama o arkadaş opel astranın içindeki bir entegrenin ses çıkış bacaklarını aux girişi olarak kullanmış. Parça değişimini mp3 playerin üzerinden gerçekleştiriyor. Benim amacım teyibin üzerindeki ileri geri ok tuşlarından değiştirmek ve mümkünse teyibin ekranından (yol bilgisayarı ekranında görünüyor teyibin fonksiyonları) cd changer daki track lar gibi görmek istiyorum. Kaçıncı parçadayım parçanın adı vs gibi.

    Sanırım çok şey istiyorum ama deli gönlüm laf dinlemiyor. Şimdi belki diyeniniz olacaktır al bir kaset dönüştürücü (adını tam bilmiyorum) oraya bağla mp3 playeri. Ama kablo kalabalığı olmasını istemiyorum.

    Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.



  • eşimin kullandığı eski araç megane II idi ve fabrika çıkışında kasetçalar vardı. orjinali bozulmasın diye oto elektrikçide aux çıkışı yapmışlardı bir şekilde. forumda da bunlara örnek var, belki yardımı dokunur:

    http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_277/tm.htm

    iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.