arkadaslar converter var bende..bilgisayarımdaki videoları mp4 e ceviriorum ama ses hep önden gelio..bunun bi çözümü yok mu ya? telefonuma hiç video atamıcakmym?yardımlarınızı bekliorum..
3gp videoyu mp4 e çeviriken video convert ayarlarını yüksek,ses convert ayarlarını düşük yaparsan bu olur.Görüntü çevirme ayarlarını bir miktar düşürüp,ses çevirme ayarlarını yükseltirsen ses ve görüntü eşitlenir.Sorun görüntünün yüksek kalitede ve hızla convert edilirken,sesin düşük kalitede ve yavaş hızda çevrilmesinden kaynaklanıyor,birde çok uzun video çevirmeyeceksin.
"rapitshare" deki "t" yi "d" yap mayı unutma Buda anlatımı;
Bu programla videoları hem 3gp, hem de mp4 yapablirsin.. 3 gp yapmak için programı kurup açtıktan sonra 3gp simgesine, mp4 yapmak içinse mp4 yazısının yanındaki simgeye tıklıyorsun.. Sonra bu formatlara çevirmek istediğin videoyu seçiyorsun bilgisayarından..
mp4'e çevirmek için aşağıdaki ayarları kullan..
Program ve mp4 anlatımı için Pinifarina arkadaşa teşekkürler, kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyorum..
Winavi'nin ayarlari söyle; programi açinca "mp4" u seçiyor, dosyanın yerini gosteriyoruz.. advanced'dan "picture size'i "176* 144" yapiyor (ki buna özellikle dikkat ediyoruz), video sample rate'i "15" yaparak alta geciyoruz.. "video bitrate" orani 160000 ile 170000 arasinda bir rakam yeterli.. (bu deger video kalitesini direkt olarak etkileyen önemli bir unsur.. fazla abartilirsa K750'nin işlemcisini kasarak video da takilmalara, ses ve goruntude senkron hatalarina neden olur.. ortalama 160000 ile 165000 arasi bir deger yeterli kaliteyi sunuyor ama "bana bu yetmez, ben daha fazlasini isterim" diyen arkadaslar deneme- yanilma yontemi ile video'da takilmalar oluncaya degin bu rakami yukseltebilirler ama max.190000'i gecmemenizi tawsiye ederim) "Audio sample rate" ve "audio bitrate" degerleri ise aynı, 16000 yapiyoruz.. ustteki "encode" sekmesinden "source aspect ratio"yu AUTO" yaparak sayfayi ok'liyoruz.. Son olarak karsimiza cikan sayfada ok'e basiyor ve birkac dk sonra videonuz emrinize amade oluyor.. iyi seyirler ...