Şimdi Ara

TÜM HATLARA AÇIK TURKCELL VINN 3G MODEM 0 FATURA GARANTİ 20TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vınnlar Satılmıştır. Elimde Stok kalmadı. İlginiz için teşekkür ederim.

Kampanyadan almış olduğum Turkcell 3G vınn modemi satıyorum. Ürün kutusundadır ve kutusu henüz açılmamıştır. 14.04.2012 tarihli faturası mevcuttur.Sadece Modem gönderilecektir içerisinde sim kart bulunmamaktadır.

Modeller : ZTE MF190
    HUAWEI E173U-2
    HUAWEI E177 (35Tl)

Herhangi bir işlem yapmadan Tüm gsm oparatörlerinde çalışır.(Turkcell, Vodafone ve Avea) Ayrıca Micro Sd hafıza kartı okuyucu özelliğine sahiptir.
    İstemiş olduğum fiyat 20 Tl dir. Lütfen pazarlık ve takas için mesaj atmayın cevap verilmeyecektir.
    Ankara içi elden teslim edilebilir. Diğer iller için ilk önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderi yapabilirim.

Ptt kargo ile çalışmıyorum.

Tüm Gsm operatörleri (Turkcell, Vodafone ve Avea) şebekesi üzerinden zaman ve mekana sınırı olmaksızın internete, e-postalarınıza ve dilerseniz şirketinizin kurumsal ağına ulaşabilirsiniz.

GPRS / EDGE şebekesi kapsamında EDGE hızıyla kullanabilirsiniz.

USB girişi sayesinde hem dizüstü hem masaüstü bilgisayarlarda kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınıza takılır takılmaz otomatik olarak kendi kurulumu yapar.

Verimlilik ve hız kazanırsınız.

Kutu içeriği:

3G Modem

Ekstra USB Kablo

Kullanım Kılavuzu

Garanti Belgesi

Özellikleri:

HSPDA [7,2 Mb/s] / HSUPA [5,76 Mb/s] / EDGE

SD Kart Yuvası

Sistem Gereksinimleri:

Windows 2000, XP, Vista, Seven İşletim Sistemleri veya Mac OS
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 10 Ağustos 2012; 9:20:03 >

• kaçırılmayacak fiyat iyi satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK PRINCE

kaçırılmayacak fiyat iyi satışlar...

Teşekkür ederim. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.
  • pm attım
  • Bir şey sormayı unuttum içinde 4 gb internet yok mu
  • Almak icin pm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

Almak icin pm :)

1 adet vınn satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juansen

Bir şey sormayı unuttum içinde 4 gb internet yok mu

Sadece vınn modem satılıktır. İçinde ilanda belirttiğim gibi data hattı mevcut değildir.
  • e177 modelinin ek bir özelliğimi var acaba onu 49 lira yazmanızın sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_2_Die

e177 modelinin ek bir özelliğimi var acaba onu 49 lira yazmanızın sebebi nedir

Huawei'nin en iyi modemidir.Tüm hatlarda sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Diğer vınnlardan extradan 1-2 özelliği vardır ve 49 TLden kampanyadan aldığım için o fiyattan satıyorum.
  • anladım teşekkür ederim hayırlı satışlar
  • quote:

anladım teşekkür ederim hayırlı satışlar

Sağolun. Teşekkür ederim.
  • E176 yı ben cepnette kullanmıştım :) modemden modeme fark ediyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HUAWEI E176

turkcellde kullanmak için alacağım lakin diğer hatlarlada çalışması için ne yapılması gerekir ?
  • Hocam merhaba,

HUAWEI E176 adlı modeminize talibim. Detayları görüşmek için ö.m. yoluyla iletişime geçerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livedinho

HUAWEI E176

turkcellde kullanmak için alacağım lakin diğer hatlarlada çalışması için ne yapılması gerekir ?

Evet, cevabını ben de öğrenmek istiyorum.
    http://huaweifirmware.blogspot.com 'de farklı modeller için firmware var ama deneyen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

quote:

Orijinalden alıntı: livedinho

HUAWEI E176

Evet, cevabını ben de öğrenmek istiyorum.
    http://huaweifirmware.blogspot.com 'de farklı modeller için firmware var ama deneyen var mı acaba?

Mobile partner programını araştırınız lütfen, sorunuzun cevabını alacaksınız. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaRaNLiKBiRi

Hocam merhaba,

HUAWEI E176 adlı modeminize talibim. Detayları görüşmek için ö.m. yoluyla iletişime geçerseniz sevinirim.

pm yollandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

quote:

Huawei'nin en iyi modemidir.Tüm hatlarda sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Diğer vınnlardan extradan 1-2 özelliği vardır ve 49 TLden kampanyadan aldığım için o fiyattan satıyorum.

7.2 mb lik modemlerde en iyisi diye bir şey yok..yukarıda yazılı modemlerin hepsini de kullandım hiçbirinin birbirinden teknik olarak farkı yok..
    iyi modeller 14.4-43.2 hız scalasındaki modemler artık,hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

quote:

7.2 mb lik modemlerde en iyisi diye bir şey yok..yukarıda yazılı modemlerin hepsini de kullandım hiçbirinin birbirinden teknik olarak farkı yok..
    iyi modeller 14.4-43.2 hız scalasındaki modemler artık,hayırlı satışlar

3 modemin ortak özelliği zaten 7.2 mb'lık olması benim üçü içinde kastettiğim en iyi çekim gücü, modemden verim almadır. 3 modelide aynı ve farklı operatörlerde test ettim sonuçları karşılaştırdım ve karşılaştırdığım özelliklerden dolayı böyle bir sonuça vardım. 7.2 mb 'lık modemlerle elbette 14.4-43.2 mb hızlarını karşılaştırmak elbette saçma olur. Farklı araçların segmentleri karşılaştırmak gibi bir şey.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.