Şimdi Ara

Oyunçeviri Ekibi, Tüm Faaliyetlerini Durdurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
19.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•    Bugüne kadar onlarca Türkçe yama çalışması yapan ve son zamanlarda resmi yamaları da başarıyla tamamlayan Oyunçeviri ekibinden acı bir haber geldi.

Daha geçtiğimiz gün The Walking Dead'in Türkçe yamasıyla karşımıza çıkan ve oyuncuların gönlünde taht kuran ekip, yaptıkları bir açıklamayla yamalarının gelişimlerini süresiz olarak durdurduklarını belirtti. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Değerli site takipçilerimiz,

Oyun Çeviri Ekibi olarak aldığımız karar neticesinde çevirisi devam eden projelerin hepsi süresiz olarak askıya alınmıştır. 3 seneden beri Türk oyuncusu için 50'den fazla Türkçe yama yapmış, Türkçe seslendirmeli tanıtım videoları hazırlamış, karşılıksız bir şekilde boş zamanlarından feragat ederek ellerinden geleni yapmaya çalışan ekibimiz için hoşgörüden yoksun, terbiye sınırlarını aşan, emeğe saygısız yorumlar yapan insanları empati kurmaya ve düşünmeye davet ediyoruz.

Şu zamana kadar desteğini esirgememiş ve bizleri her daim desteklemiş üyelerimize de çok teşekkür ediyoruz..."

Türk oyun dünyası açısından böyle başarılı bir oluşumun kaybedilmesi gerçekten çok üzücü. Umarız ileride yeniden başarılı yamalarıyla karşımıza çıkarlar. Kendilerine başarılar diliyoruz.

• Tamam çok haksızlığa uğramış olabilirler ama bir grup gerizekalı yüzünden binlerce kişiyi arkada bırakmak üzücü bir durum. Böyle bir girişimde bulunmamaları lazımdı. Pes etmemeliler, bu tür adamlar zaten tekerinize çomak sokmak için her daim hazırlar. Artık yapmıyoruz diye sıyrılmayıp inadına üstlerine gitmelisiniz
  • Adamlar haklı hem adamlara sövün hemde yamayı kurup pişkin pişkin oynayın oyunçevirinin arkasındayım akrarlarını destekliyorum inşallah akıllanır milletimiz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ.

• Tamam çok haksızlığa uğramış olabilirler ama bir grup gerizekalı yüzünden binlerce kişiyi arkada bırakmak üzücü bir durum. Böyle bir girişimde bulunmamaları lazımdı. Pes etmemeliler, bu tür adamlar zaten tekerinize çomak sokmak için her daim hazırlar. Artık yapmıyoruz diye sıyrılmayıp inadına üstlerine gitmelisiniz

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Geliştirme Ekibi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsabet olmuş.Gereksiz bir işti..
    emeğe karşı olumlu yorum yapanların durumu ne olucak?

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

İsabet olmuş.Gereksiz bir işti..

ALIN BUNU İÇERİ

• 1.)“Yaptıkları işe herne kadar saygı duysakta,şu yaptıkları düşüncesizlik. 5 saat önce hazır mısınız diye mesaj çekiliyor, bütün bekleyenleri pc başına çiviliyor,ardındanda yayınlamıyorlar. Yaptıkları iş ne kadar karşılıksız olsada bu kadar satılmadık arkadaş...Galiba bizim üzerimizden prim yapıyorlar…Benden bu kadar...”

2.)“Adamlar bilmem kaçıncı rüyalarına görüyolar belki biz daha yama bekliyoz.”

3.)“Yayınlayın artık be kök saldı millet beklemekten”

Facebook sayfasındaki Ac2 çevirisi altına yazılan yorumdan bir kaçı. Devamı da varda buraya uygun düşmüyor. Ne diyelim. Kısa süreli bir kızgınlıktır umarım. Yakında geri döneceklerdir.

Edit: Mesajım yanlış anlaşılmış. Sadece yorumların seviyesiz olduğunu göstermek ve çevirmenlerin haklı olduğunu göstermek adına yorum attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 17 Haziran 2012; 18:27:32 >

Emeğe değer vermeyen, bir şeyler üretmekten aciz oldukları gibi üretene de saygı göstermeyen gereksiz insanlar yüzünden oyun firmalarının bile maliyeti fazla diye çıkarmadıkları Türkçe dil desteğini, hiç para talep etmeden Türk oyunculara sunan insanları küstürdüler ya, bu insancıklara ne denir hiç bilmiyorum...

• Oyun çeviri sanki maaşlı adamaları öyle mesjlar yazıyorlar ki hesap soruyor 13-15 yaşında veletler hatta oyun çeviri forumunda bebeyi fena bozmuşdum özelden küfür etmeye başladı ,mönitör berisinden efelik yapıyor ..:D

Türk oyun severlerine karşılık bekleden boş zamanlarını Türkçe yama için harcayan bu kişilere saygı duymak yerine dünkü çoluk-çocuk dallamalık yapıyorlar.

l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Yazık oldu gerçekten. Her ne kadar kullanmasamda hep saygıyla bakıyodum işlerine. Bence de devam etmeliler.Yani içinde yaşadığımız genel toplum bilincini düşününce böyle tepkilerle/aptallarla karşılaşmaları normal. Önemli olan bunun üstesinden gelebilmek. Geri dönerler umarım.

• arkadaşlar kusura bakmayın ama ülkemizde emeğe saygı duymayan çok var.çeviri denilen iş çok ama çok zor bir iştir.öyle sözlükte kelime anlamına bakıp çeviri yapılmaz emin olun.ben her ne kadar türkçesi olsa bile oyunlarımı ingilizce oynasam da bu insanlara hak veriyorum,emeklerini takdir ediyorum.bu insanlar sizlerden para almıyor bir şey yapmıyor tek amaçları oyun zevkinizi katlamak.bu ülke gelişmiyorsa bu yobazlar,saygısızlar yüzünden gelişmiyor.

• bu huy Türk milleinde mi var cok merak edıyorum ...herşeye saygısızlık ,emeği görememe ve herşeye zıtlık ...sırf kendi bildiğini okuma en iyi ben bilirim triplerine girme ve başkalarını küçük görme...kısaca ideolojilerne veya kendi fikirlerine uymayanı hiçe sayma, silip atma...bu ülke bu şekil kendini bilmiş ama aslında hiçbir şey bilmeyenler yüzünden geri kaldı nyse yinede zararın neresinden dönülürse kardır...

oyunçeviriye saygım var ve yine olacak ama bu bahaneyi kabul edemem haklı olmal başka böyle bir sonuca varmak başkadır...

size sövenler yüzünden sizi sevenleri bırakmanız hiç hoş olmamış...
    umarım geri dönersiniz ...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.