Şimdi Ara

Kickstarter projesi Galileo, 700 bin dolar bağışla faaliyete geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kickstarter projesi Galileo, 700 bin dolar bağışla faaliyete geçiyor






    Yenilikçi kamera tripodları üreten Motrr firması tarafından başlatılan iOS kontrollü iPhone robotik platform Galileo projesi, Kickstarter üzerinde 700 bin dolar gibi rekor bir bağışla tamamlandı ve faaliyetine başlamak üzere.




    Galileo platformu üzerine oturttuğunuz iPhone'unuzu uzaktan kontrol ederek bir güvenlik kamerası gibi kullanmanız mümkün. Farklı uygulamalarla sinema, sosyal ağ, video konferans, bebek izleme, uzaktan eğitim gibi pek çok alanda kullanılabiliyor.




    Bağlantılı uygulama ile platformunuzdaki iPhone veya iPod touch, 360 derecelik açıyla dönebiliyor. Saniyede 200 derecelik açıyla hareket edebiliyor. Kontrolü ise iOS cihazlarınızda dokunmatik olarak sağlayabiliyorsunuz. Platform diğer tripodların üzerine oturabiliyor. Aynı anda cihazınızı da şarj edebiliyor. 




    Bağışta bulunanlara, ürün yaz döneminde gönderilmeye başlanacak. Sonrasında ise 130$ perakende fiyatıyla satışa sunulacak.





     














  • telefon çocuğun odasını gözetleyecek, hareket edecek çocukta poz verecek öyle mi? normal bir çocuk gider o telefonu alır ve oynamaya başlar :) bu arada sadece ios çular mı bağış yapmış?

  • Bu güvenlik kamerasını çalarlar öncelikle..
    Yanına birde bu kamerayı gözetleyen sıradan bir kamera koymak şart..

  • Normal bir kamera takmak 50 defa daha ucuza gelir.Merak ediyorum hangi akııllı gidip ölümüne sevdiği elmasını oraya koyar.

  • tek bir telefon markasına özel bir aksesuar olarak gelecekse bu kötü olur.

  • zaten bizim ülkemizde de 2000 lik aleti kimse kamera yapmaz :) gider küçük bir kamera alır telefona indirir uygulamayı aynı iş işte

  • Fikir saçma yabacı ülkelerde insanlar nasıl para kazanıyorsa harcayacak yer bulamayıp böyle şeylere veriyorlar herhalde...

  • iphonu güvenlik kamerası için kullanma fikri bana saçma mı saçma geldi açıkcası. birincisi 5 dk açık kalsın kamera zaten ısınır, hem donanıma hem pile yazık olur. 2000TLlik bir cihazı kamera yapmaktansa 20TLlik ucuz bir kamera yerleştir üzerine sonra onun görüntüsünü iphone'a ver daha mantıklı olur... sağa sola aşağı yukarı döndürme gibi kabiliyetler ver onuda yazılımda iphone üzerinde kullanıma müsait kıl çok daha çekici bir ürün olur benim için.. kamerayı ve telefonu sürekli bebek izlemek için açık tutma benim yapacağım bir iş olmaz. bunun için çok daha basit bir düzenek kurabilirim.

  • dikkat çekici,şaşırtıcı,yenilikçi bir tasarım,
    gel gelelim malesef işe yaramayanlardan birisi

  • Yine teknoloji gelişiyor ve yine gereksiz yorumlar .

  • arkadaslar sizler neler yaptınız acaba adam yapmıs boyle bir cıhaz ben video konferansı fazla kullanan bir kısıyım ve fıkır oldukca guzel hem sadece ios için degıl ya siz apt@lsınız anlamıyorsunuz adam sdk yi veriyorum diger makinalarda da calısak sekılde diyor dusunun bir istanbulda balkonunuza bu koydunuz aileniz de evden o goruntuyu kendı ıstedıgı gibi izleyebilicek manzaranın tadını cıkarıcak bir yandan hemen bir parmakla size donucek. illa iphone illa apple illa yaratıcı birsey diye sorun burda ulkemizde herseyi elestiricekmiyiz , siz yapın yeni alet piyasaya fikir atın biz baıs yaparız.cıkıp operatorler bizi somuruyo diyen sizler elestiren sizler ama hiç belge ile sikayette bulunan yok falıyette neden yokuz anlamıyorum. ama elestiricez ya on sırada gidiyoruz.

    telefon ıcadı gibi alman japona sorar bunu nasıl yaptın ingiliz sorar ne kullandın turk te fiyatını sorar sonra begenmez bunda 4 cekırdek yok bide siri turkce degıl yada 1000 lira maas ile aldıgı bold 9900 ile tl dilenir sacmaladınız artık birde burası

    teknolıjı sitesi yenilige en cok bizim alısmamız ona on ayak olmamız gerekki cevremizi daha guzel verimli bir alan olusturalım ama yok sen git bu bı b@ka yaramaz de sen yapta biz diyelim sana bu alet bi b@ka yaramaz diye...





  • Gereksiz olmuş üniversal olarak tasarlanmış olsaydı belki işe yarıyabilirdi kısa film çekimleri için

  • Cihza bir 3g-4g bağlantısı için bir sim kart girişi ve bir kameradan oluşsaydı daha iyiymiş, sadece data alışverişi ve kamera özelliği için bir son model telefonu cihaza oturtmak bana saçma geliyor.

  • dikkatimi cekti, tripotun hareketli kısımlarında mekanik bir baglantı yok anladıgım kadarıyla manyetik alan sayesinde hareket ediyor.işte buna yenilikçi derim.

  • Bir tek bağış yapanlara mantıklı gelmiş

  • Iphone böyle sattiriyor kendini insanlara hep yeni birsey icad ettik hadi alin reklamlari yaptiriyorlar .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.