Şimdi Ara

'Fish Heroes' çok yakında Appstore'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • ‘Craneballs Studios’ WWDC 2012'de yeni projesi olan Fish Heroes’u ziyaretçilere sergiledi.




    ‘Fish Heroes’ geometrik şekillere sahip balıkların eğlenceli maceralarına bizi ortak etmeyi planlıyor. Oyun çok tanıdık bir hikaye yapısı ve oynanış şeklini kullanıcıya sunuyor. Okyanusun derinliklerinde geçen oyunda, gözünü para hırsı bürümüş köpek balığı çetesinin masum balıkları kaçırması ve kahraman balıklarımızın da onları kurtarmak için köpek balıkları ile mücadelesini konu alınıyor. Angry Birds tarzı bir oynanışa sahip olan oyunda kahraman balıklarımızla çeşitli yapıların üzerinde konumlanmış köpek balıklarını vurmaya veya yapıları üzerlerine yıkmaya çalışıyoruz. 100 farklı seviyenin yer alacağı belirtilen, üç boyutlu grafiklere sahip olan oyunda balina, palyaço balığı ve ahtapot gibi çeşitli kahramanlar ile köpek balığı çetesine karşı mücadele vereceğiz.

     

    Bu ay içerisinde Appstore’da yerini alması beklenen ‘Fish Heroes’ mobil oyuncuların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak gibi görünüyor.

















  • bizde ne zaman çıkacak diyorduk
  • Ben bu kadar saçma oyun görmedim
  • İyi de niye her AppStore'a, Android Market'e düşen oyunu haber yapıyorsunuz ki? Hepsi de anasayfa haberlerinde. Bunların yeri BölümSonuCanavarı değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.