Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: subwofer nereye konulmalı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: subwofer nereye konulmalı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aRm

4 Temmuz 2006; 1:35:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Jazz 9940ın hayvani subwooferi ve hava çıkış sesi hönk.gif , dostum bunun bence 2 nedeni olabilir birincisi kullandığın ses kartı onboard ise yapabilir ikincisi de ya setten ya ses kartından ya da kullandığın medya oynatıcıdan (winamp vs.) bass sesini abartı açıp subun yeri yanlış olduğu için istediğin bassı alamaman bunun sonucunda bassı daha da açıp seti baya bir zorlamak Yoksa 9940ın hayvani bassı kolay kolay hawa üfleme sesinin altında ezilmez bunu en iyi jazz 9940 ya da 9940b kullananlar bilir

Edit:İmla hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a®magan -- 4 Temmuz 2006; 1:40:46 >

Wolverine

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2006; 3:13:52 

Audigy2 value, Live'a göre daha üstün teknoloji barındıran ve bikaç gömlek üstün bir kart. Eğer imkanın varsa Audigy2 value öneririm tabii ki..
quote:

Orjinalden alıntı: dream251

ya Creative Audigy2 Value 7.1 Ses Kartı bunu alırım CREATIVE SB LIVE 7.1 24 BIT SES KARTI annemle konuşmam lazım siz hangisini öneirisiniz

Wolverine

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2006; 3:17:42 

Her yüksek bass sesinde hava deliğinden sürekli ses gelmemeli, yani yüksek seste sürekli çok düşük frekanslarda bişeyler dinliyorsan o başka ama benim bahsettiğim şu diğer topicteki ses testleri gibi mp3ler, onların haricinde her yüksek seste sorun olmaması gerekir. Ancak şunu da unutmamak lazım, yüksek seslerde mutlaka sub'dan hava giriş-çıkışı olur ancak biz bunu her zaman aynı oranda hissetmeyiz.
quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

dostum üşenmemiş yazmışın teşekkür ederim yapacağım dediğini..nedense tam performans alamadım bi hava çıkış sesi alıyorum yüksek seslerde bilmiyorum neden..yerde plastik kaplama var yumuşak azcık onla ilgili olabilir mi??

liderkral

4 Temmuz 2006; 15:03:51 

benim subwofer sol ayağımın yanında yani masanın sol altında 2 veya daha çok metre geriden film seyrettiğimde her iki yandaki kolonlar duvarlardan ses yansıtırken kulaklarımda ses düzenli ve gerçekçi duyuluyor

Contranarya

4 Temmuz 2006; 15:31:37 

@Sinan_54 abi sistemine deilde ben kasana hayran kaldım ya mükemmel bişe ..

Paradan Silinir ama Tarihten Asla...
johnmason

4 Temmuz 2006; 22:25:30 

Arkadaşlar subwoofer'ı resimlerdeki gibi sağ alta yerleştirdim. Hafif bana doğru çapraz bakıyor. Kablo nedeniyle fazla oynatmadan nereye almamı tavsiye edersiniz. (Sağ altta hafif karartı gibi duruyor, telefon bu kadar çekebildi.)

[img=http://img330.imageshack.us/img330/3556/photo01665sk.th.jpg]

[img=http://img276.imageshack.us/img276/9990/photo01688ep.th.jpg]

Amd 3200+ Venice @2500 Mhz (1.4V), 4X256 DDR400 CL3 KINGSTON, Saphire Ati Radeon X800GTO2@ X850XTPE, Asus A8N SLI, Feel Hurricane I, Feel 460W PSU
emir_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Temmuz 2006; 18:05:17 

yardımcı olan herkese teşekkürler!

dediğiniz gibi sw'ı fotodaki yerine aldım, bas süper oldu.
sistemi ilk aldığım günler yerde duruyodu, test yaptığımda sesi çok hoşuma gidiyordu. yukarı aldığımda test yaptım, yemin ederim o kadar b.ktan geldi ki ses sistem bozuldu sanmıştım. şimdi aynı testi tekrar yaptım ilk günkü gibi
saolun beyler tekrar!

liderkral

8 Temmuz 2006; 10:28:59 

benim masa geniş olduğundanmı bilmiyorum ama uğultu falan yok subwofer da masanın sol alt tarafında sol yana 1 cm mesafe ile duruyor sanırım önüne engel olmazsa çok güzel ses çıkartacak bir yere sahip

sinan_54

8 Temmuz 2006; 10:33:58 

Saol Kardeş bende hayranım kendisine :) ama bu aralar anakart deli ediyor beni! Bide soğuk katotun birini kırdım üstüne bastım tak gitti
quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

@Sinan_54 abi sistemine deilde ben kasana hayran kaldım ya mükemmel bişe ..

Gigabyte X38-DQ6 | INTEL Core2Duo E6750 @3.7GHz [Günlük] + Zalman-Fatality - FS-C77 | Zotac GeForce 8800GT | OCZ REAPER 4GB DDR2 CL4 EB KIT [OCZ2RPRX800EB4GK] [1110MHz] | THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ | Enermax Liberty 500 W PSU | Samsung,Seagate 200GB*2, 500GB SataII (900GB)| U.S.Robotics 9107 adsl modem | Creative X-Fi Platinum | Logitech Z-5500 | ViewSonic VG2230WM | Logitech MX3200 Set || Thermaltake Media Lab A2331 |
James Hetfield

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2006; 13:07:15 

ben subwooferi halının üzerinde değil de 1,5 cm kalınlığında ahşap bir plaka üzerine oturttum...

firtikk

15 Temmuz 2006; 1:42:59 

abi bi de buna bakıverin nolur benim sorunum bass ı şiddetli vurmuyor ama uzun basslarda heryer sallanıyor ve kulaklarım acıyor bunun nedeni nedir sizce yeri iyi midir??? bass ımın markası JBL kasa JVC nin özel üretimidir yani sistem sağlam tek sorun bence yer sorunu bana bi care bulunn lutfenn...

...living is easy with eyes closed
Wolverine

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2006; 2:02:09 

sub'ın standart duruş şekli öyle mi? yani havaya doğru mu, yoksa sen mi öyle çevirdin?

firtikk

15 Temmuz 2006; 2:27:25 

ben ole yaptım cunku daha sımdılık kabın e delık acmadım ve yan koyunca bass dusuyor yanı daha vıdalayıp sabıtlemedım:D napmalıyım sızce ıı mıdrı bole???

...living is easy with eyes closed
Wolverine