Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: subwofer nereye konulmalı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: subwofer nereye konulmalı Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
supremum

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Nisan 2006; 22:23:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

@supremum evet yeri şimdilik iyi ama masanın altında ayağını koyacak yer kalmamış yani meganın sub ı orası için fazla büyük. bende de aynı sorun vardı ben yatakta başucumdaki komidinin dibine koyuyorum basslardan tam yararlanıyorum. masa altında başka yer kalmıyor ve ses boğuk çıkıyor. benimki böyle

Alt tarafta ayak koyma yeri sıkıntısı çekmedim. Bu yüzden bunu gözardı edebiliriz. Daha iyi ses alacağımı bilsem çıkarıp kasanın yan tarafına koyacağım ama o kadar çok kablo vs. var ki. Söylene söylene tekrar eski yerine koymak istemiyorum. Bu yüzden buraya danışma ihtiyacı duydum.

bence ordan cikar cunk bass sesi o tahtaya vurup geri dondugunde tahta sesi + bass sesi alırsın. bu yuzden acik alana yayılması için ordan cikarmalisin.

Üşenmedim değiştirdim. Bakalım fark nasıl olacak?
Saat geç olduğu için sesi çok açamadığımdan şuanlık bi fark yok malum komşuyla papaz olmayalım. Denemeler yarına kaldı.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

Mortal_Abas

16 Nisan 2006; 22:31:21 

benım bass yerı tmm mı yoksa onerebılecegınız baska yer var mı ? fotolar yukarıda

tamerim

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Nisan 2006; 23:56:16 

quote:

quote:

quote:

quote:

@supremum evet yeri şimdilik iyi ama masanın altında ayağını koyacak yer kalmamış yani meganın sub ı orası için fazla büyük. bende de aynı sorun vardı ben yatakta başucumdaki komidinin dibine koyuyorum basslardan tam yararlanıyorum. masa altında başka yer kalmıyor ve ses boğuk çıkıyor. benimki böyle

Alt tarafta ayak koyma yeri sıkıntısı çekmedim. Bu yüzden bunu gözardı edebiliriz. Daha iyi ses alacağımı bilsem çıkarıp kasanın yan tarafına koyacağım ama o kadar çok kablo vs. var ki. Söylene söylene tekrar eski yerine koymak istemiyorum. Bu yüzden buraya danışma ihtiyacı duydum.

bence ordan cikar cunk bass sesi o tahtaya vurup geri dondugunde tahta sesi + bass sesi alırsın. bu yuzden acik alana yayılması için ordan cikarmalisin.

Üşenmedim değiştirdim. Bakalım fark nasıl olacak?
Saat geç olduğu için sesi çok açamadığımdan şuanlık bi fark yok malum komşuyla papaz olmayalım. Denemeler yarına kaldı.

en iyisini yapmışsın. sesi yükle ve freedom :D Teğmen kardeşini dinle sen

Mainboard: GIGABYTE 8I945PPRO DDR667 FSB1066 PCIEX GLAN // Cpu: P4 INTEL 3.6GHz 800MHz BOX 2MB 64BIT S775 640 //Ram: 1GB 533MHz KINGSTON DDR2 KIT 2X512MB //Hdd: 80 GB SEAGATE 7200 SERIAL ATA SATA2 //Lcd: 19' SONY X93H Gri //Graphic Card: 512 MB ATI RADEON SAPPHIRE X1600 PRO DDR2 //Case: THERMALTAKE VA7000SWA SHARK //Keyboard: LOGITECH MX3000 Non-Cable Set //Dvd-RW: 52X32X52 16X DVD COMBO SAMSUNG Black //Floopy: 1.44 SONY DRIVE //Modem: ADSL ALCATEL SPEEDTOUCH 330 USB //Cam: A4-TECH PK635
tamerim

Sisteme Gözat

17 Nisan 2006; 0:06:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ecasa_69

quote:

arkadaslar peki benim konum sizce uygun mu ??şuan ses kartım olmadıgından full performans alamıorum ama yetıo sımdılık

ınsallah yakında ses kartı da alacagım... aslında bende koseye koymak ıstıorum. ılgılenen arkadaslar olursa koymak ıstedıgım

yerlerınde resmını cekıp sızden dusuncenızı almak ısterım .

tesekkurler...

kimse cvp wermediği için teşekkürler arkadaşlar sadece fikrinizi almak istemiştim ama cvp weren bile yok sağolun

Evet kardeş şuan durabilecek en guzel yerde odanın diger yerlerini goremedigim için..
ve altından o kilimmidir halımıdır onu cek dengesiz durmasın alet. düz bir zeminde olmalı sub. ve altında rezonans yapici yani sesi bozucu hiç birşey bulunmamasına gayret goster evin yerleri sanırım direk beton gibi duruyor. altına düz bir mermer koyabilirsin dostum. veya sabitlemesini saglayabilecek zırlatmayacak herhangi birşey. keyif sizindir. iyi set

Mainboard: GIGABYTE 8I945PPRO DDR667 FSB1066 PCIEX GLAN // Cpu: P4 INTEL 3.6GHz 800MHz BOX 2MB 64BIT S775 640 //Ram: 1GB 533MHz KINGSTON DDR2 KIT 2X512MB //Hdd: 80 GB SEAGATE 7200 SERIAL ATA SATA2 //Lcd: 19' SONY X93H Gri //Graphic Card: 512 MB ATI RADEON SAPPHIRE X1600 PRO DDR2 //Case: THERMALTAKE VA7000SWA SHARK //Keyboard: LOGITECH MX3000 Non-Cable Set //Dvd-RW: 52X32X52 16X DVD COMBO SAMSUNG Black //Floopy: 1.44 SONY DRIVE //Modem: ADSL ALCATEL SPEEDTOUCH 330 USB //Cam: A4-TECH PK635
supremum

Sisteme Gözat

17 Nisan 2006; 17:50:39 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//

tamerim

Sisteme Gözat

17 Nisan 2006; 18:33:39 

hadi bakalim iyi cam indirmeler

supremum

Sisteme Gözat

17 Nisan 2006; 18:59:07 

quote:

hadi bakalim iyi cam indirmeler

Komşu yakında benim kafama bişey indirmezse yakında herşey inecek zaten.

//

ecasa_69

Sisteme Gözat

19 Nisan 2006; 8:51:28 

quote:

quote:

quote:

arkadaslar peki benim konum sizce uygun mu ??şuan ses kartım olmadıgından full performans alamıorum ama yetıo sımdılık

ınsallah yakında ses kartı da alacagım... aslında bende koseye koymak ıstıorum. ılgılenen arkadaslar olursa koymak ıstedıgım

yerlerınde resmını cekıp sızden dusuncenızı almak ısterım .

tesekkurler...

kimse cvp wermediği için teşekkürler arkadaşlar sadece fikrinizi almak istemiştim ama cvp weren bile yok sağolun

Evet kardeş şuan durabilecek en guzel yerde odanın diger yerlerini goremedigim için..
ve altından o kilimmidir halımıdır onu cek dengesiz durmasın alet. düz bir zeminde olmalı sub. ve altında rezonans yapici yani sesi bozucu hiç birşey bulunmamasına gayret goster evin yerleri sanırım direk beton gibi duruyor. altına düz bir mermer koyabilirsin dostum. veya sabitlemesini saglayabilecek zırlatmayacak herhangi birşey. keyif sizindir. iyi set

arkdasım ilk once cevap werdıgın ıcın cok tesekkur ederım ben odamın bı paintte kusbakısı planını çizsem

ve sub ın konumunu belirtsem bana yardımcı olurmusun yer konusunda ??

teşekurler

!.!.! Creative Audigy 2ZS + Microlab Mc- X4D !.!.!

tibi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Nisan 2006; 8:54:37 

quote:

arkdasım ilk once cevap werdıgın ıcın cok tesekkur ederım ben odamın bı paintte kusbakısı planını çizsem

teşekurler

ben yardımcı olurum sen çiz
ecasa_69

Sisteme Gözat

19 Nisan 2006; 14:12:13 

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

quote:

teşekurler

ben yardımcı olurum sen çiz

arkadaşım odanın planı aşağıdaki gibi şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

tibi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Nisan 2006; 15:17:57 

hoparlör düzenini bilmiyorum ama subwooferı ve komidini dediğim şekilde düzenliyip bir denermisin bakalım bass nasıl değişcek. üzerinde biraz oynama yaparak tekrardan çizdim.

tamerim

Sisteme Gözat

19 Nisan 2006; 16:02:35 

koltugun arkasina bide koy bakalim sanki ordan daha guzel ses alınabilir gibime geliyor cunki benim amcamdaki woofer koltuk arkasindan felaket ses veriyor. yani yinede denemek lazım.

rextr

19 Nisan 2006; 17:35:59 

koltuk arkasina kablo yeterse hic fena olmaz gibime geliyor...

Sony 40v4000 - Phenom x4 9950 - Aerocool m40 - Creative Trigue L3800 - PS2
ecasa_69

Sisteme Gözat

19 Nisan 2006; 22:42:01 

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

hoparlör düzenini bilmiyorum ama subwooferı ve komidini dediğim şekilde düzenliyip bir denermisin bakalım bass nasıl değişcek. üzerinde biraz oynama yaparak tekrardan çizdim.

hoparlor duzeyınden kastın marka model ise microlab x4d basın delıgının cıkıs kısmında ufak bı sorunum war

onun için basın deliğinin direk bana doğru olmasını istemiyorum ve senın dedıgın gıbı konunca da kapının komıdıye carpma olasıgı

ortaya cıkıyor onun için koltuğun arka tarafına koymayı planlıyorum ??

oradan iyi performans alabilirmiyim ? ve oraya koyarken basın delıgı duvara mı yoksa koltugun arkasına mı bakmalı ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

tamerim

Sisteme Gözat

19 Nisan 2006; 22:49:33