Şimdi Ara

ASUS G74S- i7-2670QM,16GB RAM 3GB GTX560M- 2500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS G74S- i7-2670QM,16GB RAM 3GB GTX560M- 2500TL
    İşletim sistemi:Intel Core i7-2670QM Processor (6M Cache, 2.20 GHz, Quad core) 4çekirdek
    Ekran:17.3" 16:9 Full HD (1920x1080), Glare, LED Backlight
    Chipset:Intel HM65 Express Chipset
    Ram:16GB DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM
    Ekran kartı:NVIDIA GeForce GTX 560M с 3GB GDDR5 ( Nvidia 3DTV play özelligi vardır)
    Harddisk:750 GB, SATA, 7200 rpm
    Optik Sürücü : Super Multi DVD
    Kablosuz : Entegre 802.11 b
    Bluetooth V3.0 Ağ : Gigabit Ethernet
    Arayüz: USB 3.0 Bağlantı Noktası , 3 x USB 2.0 Port, Mikrofon Girişi, Kulaklık çıkışı, LAN Ekle için RJ45 LAN Jack, HDMI , VGA Kart Okuyucu : Multi -in-1 kart okuyucu
    Ses: Stereo , EAX Advanced HD
    Kamera :HD Web Kamerası Pil: 8 cell Lithium Ion, 5200 mAh
    İşletim Sistemi: Free DOS Ağırlık: 4.28 kg (8 hücreli pil ile)

Bilgisayar 3 ay önce alınmışmıştır 20 ay uluslar arası garantisi vardır .. Faturası kutusu ekran jelatini garantisi herseyı mevcuttur ISTANBUL içi elden teslim edilicek sekilde satılıcaktır kesinlikle maddi sorunlarındam dolayı sattıyorum bu yuzden kesinlikle herhangi bir seyle takas etmeyi dusunmuyorum en son fiyatı 2500 tldir.sadece belirtilen sartlarda yapılan teklifler ciddiye alınacaktır...

Kralı selamlayın!
    Taşınabilir oyun dünyasının yerini kralı karşınızda. 3GB GDDR5 video bellekli NVIDIA® GTX 560M grafik işlemcisi ve ikinci nesil Intel® Core™ i7 işlemci ile güçlendirilmiş G74S tam anlamıyla bir performans bilgisayarıdır. 3DMark11'de P2008 ve 3DMark Vantage'da P9180 puanla yer yüzündeki en hızlı dizüstü olduğunu bir kez daha gösteriyor. DirectX®11 desteğiyle sadece en hızlısına sahip olduğunuzu değil aynı zamanda bugüne kadar oynadığınız oyunların nasıl görünmesi gerektiğini de anlıyorsunuz.

Görünmez ve Güçlü
    Önceki modelinde de olduğu gibi G74S keskin poligonal bir tasarıma sahip, ancak bu defa Amerikan Deniz Kuvvetlerine ait Sea Shadow hayalet gemiden esinlenildi. Görünmez bir gemi gibi, rakipler kimin vurduğunu anlayamayacaklar ve bir uçak gemisi gibi mücadeleyi ateşleyecek ve rakipleri dize getirecek atış gücüne sahip.

Gerçek 3 Boyutlu Video ve Ses
    G74S oyun için çok iyi, donanımı ise çok ciddi. Hem 3D içerik yaratmada hem de yönetmede en iyi 3D ekosistemi sunar. NVIDIA® 3D Vision™, sayesinde oyunlar, fotoğraflar ve filmler daha önce olmadığı gibi eğlenceli. G74S'i aynı zamanda 3DTV'nize bağlayarak üç boyut keyfini salonunuza taşıyabilirsiniz. THX ve EAX 5.0 3D ses teknolojilerini birleştirdiğinizde ise G74S sadece harika bir oyun bilgisayarı olmakla kalmıyor aynı zamanda inanılmaz bir multimedya deneyiminin merkezi haline geliyor.

Rahatınıza bakın
    Oyun keyif alınması gereken bir şeydir, o zaman neden daha rahat ve uzun oyun oynamayalım? Geçmişten gelen deneyimlerin sonucunda tasarlanan G74'ün 5° açılı klavyesi ve kauçuktan yapılan avuçiçi yaslama alanı, avuçiçiniz ve bilekleriniz için ergonomik ve konforlu bir kullanım sunar. Klavye ile nümerik klavyenin arasındaki mesafe de açılarak masaüstü bilgisayar klavyesine benzerliği sağlanmıştır.

Benzersiz soğutma sistemi
    Sistemi ne kadar zorlarsanız o kadar ısı üretir. G74S kadar güçlü bir bilgisayar için de durum farklı değildir ve ciddi bir soğutma sistemi gerektirir. Benzersiz bir tasarıma sahip olan soğutucu, dizüstü bilgisayarın altındaki kanallardan havayı çekerek sistemi soğutur, ve arkadaki ızgaradan dışarı atar, bu sayede uzun süren oyun esnasında bile sessiz bir ortam sunar
    Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Şubat 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gercekten guzel ozellıkler ve aynı ozellıklerdekı dıger laptolara gore uygun fıyat
  • eyvallah

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kaan iyi satışlar.....
  • Selam ben ilgileniyorum beni Ekleyebilirmisin msnden çözelim işimizi hakdemir@hotmail.com.tr
    ben ekledim seni fakat online olmadınız..Ciddi satıcıysan ciddi alıcıyım yukarıdaki adres msn adresim ayrıca hakdemir@arteyapi.com.tr adresimede mail atabilirisn bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.