Şimdi Ara

Logitech, oyunculara özel hazırladığı yeni faresi G600 MMO'yu tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Logitech, oyunculara özel hazırladığı yeni faresi G600 MMO'yu tanıttı


     

    Fare, klavye, web kamera, joystick ve kulaklık gibi harici bilgisayar bileşenlerine imza atan Logitech, bugün G serisi oyuncu ekipmanlarına yepyeni bir üye kazandırdı: G600 MMO.


     

    118 mm x 75 mm x 41 mm boyutlarında ve 133 gram ağırlığında dizayn edilen G600 MMO (Massively Multiplayer Online), ilk bakışta Razer'ın Naga modelini akıllara getiriyor. Fare üzerinde toplamda 20 tane tuş barındırıyor. Bu tuşların 12 tanesi fotoğrafta da görülebileceği üzere farenin sol tarafında konumlandırılmış durumda. Sol taraftaki LED aydınlatmalı tuşların rengini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. 16 milyon renk seçeneği mevcut.


     

    8200 dpi'lik lazer sensöre yer verilen fare, 25G maksimum hızlanma, saniyede 1000 Hz USB raporlama hızı ve saniyede 11.25 megapiksel görüntü işleme sunuyor. Hassasiyet 50 dpi ile 8200 dpi arasında ayarlanabiliyor. Kişisel ayarlarınız farenin ön belleğinde saklanmakta. Böylece fareyi başka bir bilgisayarda kullanmak istediğinizde yeniden ayar yapmak zorunda kalmıyorsunuz.


     

    2 metre uzunluğunda örgülü kabloya sahip farenin ana tuşları 20 milyon kez tıklamaya, farenin tabanı ise 250 kilometre sürüklemeye dayanıklılık sergileyebiliyor. Logitech, G600 MMO'nun siyah ve beyaz renk seçeneğiyle 79.99$'dan piyasaya sürülmesi planlanıyor. Fare, Avrupa ve ABD pazarlarına temmuz ayında giriş yapacak.


     


    Logitech, oyunculara özel hazırladığı yeni faresi G600 MMO'yu tanıttı














  • Klavyeli mouse mu yaptınız ne yaptınız arkadaş. Bununla oyun oynayamam ben

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar fazla tuş oyuncular için çok fazla
    ben bu fareden tuş beyenip basana kadar
    call of duty serisini bitirenler olur
    yan tarafına 3 tuş koysalar yeterde artar bi oyuncu için

    sensörüne söyleyecek söz yok muhteşem bi sensörü var
    genel ergonomisi iyi denebilir
  • Apple mantığıyla Razer'ında dava açması lazım Logitech'e. Mouse birebir Razer Naga. :D
  • razer yapınca kimse eleştirmiyo logitech e neden bu kadar yükleniyosunuz :)
    ben mmo rpg oynamam ama oynayan adam için kullanışlıdır fakat üzerinde baş parmak kısmında 12 yerine 9 tuş olsa daha kullanışlı olurmuş sanki. benim için sağ sol ve scroll tuşu olması yeterli
  • Fare üzerindeki tuş sayısını arttırmak bir yenilik midir? Evet. Ama BENCE gerekli bir yenilik değil. Asıl uzun süre çalışma ya da oyun sonrasında bileğimizde oluşan ağrılara çözüm bulan, devrimsel bir ürün çıkartırsanız o zaman alkışlarım. O zamana kadar bunlar biraz "uyutma" ürünler olarak görünüyor bana kusura bakmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: creyk van

    Apple mantığıyla Razer'ında dava açması lazım Logitech'e. Mouse birebir Razer Naga. :D

  • quote:

    8200 dpi'lik lazer sensöre yer verilen fare, 25G maksimum hızlanma, saniyede 1000 Hz USB raporlama hızı ve saniyede 11.25 megapiksel görüntü işleme sunuyor. Hassasiyet 50 dpi ile 8200 dpi arasında ayarlanabiliyor. Kişisel ayarlarınız farenin ön belleğinde saklanmakta. Böylece fareyi başka bir bilgisayarda kullanmak istediğinizde yeniden ayar yapmak zorunda kalmıyorsunuz. 2 metre uzunluğunda örgülü kabloya sahip farenin ana tuşları 20 milyon kez tıklamaya, farenin tabanı ise 250 kilometre sürüklemeye dayanıklılık sergileyebiliyor.

    Bu özellikleri gayet iyi. Ergonomisi de iyi görünüyor, ancak oyuncular için o kadar tuş fazla. İnsan hangi tuşa basacağını şaşırabilir veya yanlışlıkla herhangi birine olmadık zamanda basabilir.
  • Her ne kadar tuş sayısını ben de fazla bulsam da tuş yüzeylerinin farklı açılarda olması yanlış tuşa basmayı önler bu yüzden korkulduğu kadar sorun yaratacağını sanmıyorum...

  • ürünün ismindeki mmo'yu görmeden yorum yapanlar var. tuş seçene kadar millet call of duty'yi bitirirmişmiş. arkadaş call of duty için değil zaten bu warcraft için. ha call of duty'de de sorun çıkarmaz ama adı üstünde mmo. fps oynayacaksanız zaten g9x gibi güzide bir mouse'umuz var. ayrıca tasarım olarak razer naga'dan çok daha iyi.

  • Tasarımı çok iyi.Logitech'in kaliteside buna eklenince ortaya güzel bir oyuncu mouse'u çıkmış.

  • ergonomisi iyi diyenlere hayret ediyorum.12 tuşu ergonomik bir şekilde yerleştirmek evet zor bir şey ama sonuçta bu fare hiç ergonomik filan değil.başparmağını koyacak bir oyuntu olmadığı sürecede iy filan olamaz maalesef.alanlar bu konuya dikkat etsin bence..

  • tuşlar çok yakın duruyor basmak istediğin fark lı bir tuş'a istemeden basılabilir gibi duruyor
  • Az Görme olan insanlar için Gazete Okuyucu-Fare Büyütücühttp://aba.su/pF54PQ

  • Ergonomisi iyi olan arkadaşlar sanırım ya hiç ergonomi görmemişler ya da oyuncu değiller. Fareyi sadece avuç içi gücüyle kullanmak akıl almaz bir zorluk getirir. Bu farede baş parmağınızı kullanmadan nasıl fareye hakim olmayı düşünüyorsunuz hemde ERGONOMİK olarak. Hayret ediyorum. Tam bir ticaret işi olmuş malesef.

  • Ben de bir logitech kullanıcısı olarak(g9x) malesef logitech'in mouse tasarımlarını genel olarak ergonomik bulmuyorum. Şimdiki aklım olsa mouse olarak razer veya roccat tercih ederdim.
    Ama kalite derseniz iş değişir tabi, hem çok kaliteli hem de müşterisine son derece değer veren bir firma logitech.
  • Tasarım açısından Razer'in Naga-Epic modelinin aynısı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Klavyeli mouse mu yaptınız ne yaptınız arkadaş. Bununla oyun oynayamam ben

    hangi tuşe neye yarıyordu unutur oyunun içinde madara olurum vallaha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Klavyeli mouse mu yaptınız ne yaptınız arkadaş. Bununla oyun oynayamam ben

    hangi tuşe neye yarıyordu unutur oyunun içinde madara olurum vallaha

    Logitechin 3 4 tusluk moousu var. Ondan arkadaşta var çok kullanışlı ama bu kadarı fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asterisk*

    ürünün ismindeki mmo'yu görmeden yorum yapanlar var. tuş seçene kadar millet call of duty'yi bitirirmişmiş. arkadaş call of duty için değil zaten bu warcraft için. ha call of duty'de de sorun çıkarmaz ama adı üstünde mmo.

    Ne yani, şimdi de oyuna özel fare mi almaya başlayacağız artık. FPS için 80 $, MMO için 80 $. RTS için de alalım bir tane daha; bi 80 $'da ona. Oh ne âlâ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.