Şimdi Ara

LENOVO z580 NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
98.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünü araştırırken buldum piyasaya bu ay çıktı.özellikleri iyi mi? başka nerde bulabilirim? daha uyguna bulabilirmiyim? https://www.pcdepo.com/lenovo-z580-59332456-notebook-urun7945.html

• işletim sistemsizini alırsan daha uyguna gelir.
  • işletim sistemsizinin ekran kartı 1gb ayrıca rami 4gb ek olarak işletim sistemini ne yapıcam.
  • Arkadaşım birşey bildiğin yokhttp://www.pcdepo.com/lenovo-z580-59332445-notebook-urun7947.html hani 1 gb ekran kartı 2 gb yazıyor 4 gb ile 6gb ram oyunlarda fark ettirmez 1-2 fps olur oda hiçbirşeye yaramaz işletim sistemini sen kurarsın hem abuk sabuk programlar yüklenmemiş olur. Zaten kaç kişi orjinal kullanıyorki ?
  • Sabah Vatan Bilgisayar' dan Z580 aldım. Fakat benimki biraz upgrade edilmiş şekli (8GB RAM, 2GB (3G Paylaşımlı) GT 630M, 750 GB). Makina tek kelimeyle mükemmel. Mouse pad' i geniş ve tepkime süresi çok iyi. Henüz oyun kurup test etmedim, oyun test ettikten sonra tekrar yazarım. Fiyatı 1550 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Sabah Vatan Bilgisayar' dan Z580 aldım. Fakat benimki biraz upgrade edilmiş şekli (8GB RAM, 2GB (3G Paylaşımlı) GT 630M, 750 GB). Makina tek kelimeyle mükemmel. Mouse pad' i geniş ve tepkime süresi çok iyi. Henüz oyun kurup test etmedim, oyun test ettikten sonra tekrar yazarım. Fiyatı 1550 TL.

Hocam laptopun soğutması ve ekran kalitesi nasıl acaba. Mümkünse HWmonitor ile boşta ve yükteki sıcaklık değerlerini paylaşabilirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu modelide inceleyebilirsiniz...

Lenovo Z580 59-332445 i5-3210M 2.5Ghz 4GB 500GB 2GB VGA 15.6

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Lenovo-Z580-59-332445-i5-3210M-25Ghz-4GB-500GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu166414.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheitan

Bu modelide inceleyebilirsiniz...

Lenovo Z580 59-332445 i5-3210M 2.5Ghz 4GB 500GB 2GB VGA 15.6

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Lenovo-Z580-59-332445-i5-3210M-25Ghz-4GB-500GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu166414.html

freedos olduğu için bu üründen tercih ettim normalde bu gün gelmesi gerekiyordu fakat bi aksaklık oldu pazartesiye kaldı geldiği zaman inceleme gerekirse kullanıcı kulübü derneği gibi bir başlık altında kutu acılımını v.s paylaşabilriz...Ayrıca Eğer Beyaz İşletim Sistemsiz Modeli Olsaydı Kesinlikle Beyaz Alırdım Çok Daha Şık Sanki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncay-TT -- 30 Haziran 2012; 18:02:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

quote:

Sabah Vatan Bilgisayar' dan Z580 aldım. Fakat benimki biraz upgrade edilmiş şekli (8GB RAM, 2GB (3G Paylaşımlı) GT 630M, 750 GB). Makina tek kelimeyle mükemmel. Mouse pad' i geniş ve tepkime süresi çok iyi. Henüz oyun kurup test etmedim, oyun test ettikten sonra tekrar yazarım. Fiyatı 1550 TL.

Hocam laptopun soğutması ve ekran kalitesi nasıl acaba. Mümkünse HWmonitor ile boşta ve yükteki sıcaklık değerlerini paylaşabilirmisiniz.

Sistem yükte derken program çalışırken mi demek? (kusura bakmayın, terimlere biraz yabancıyımdır). Eğer öyleyse henüz oyun yüklemedim. Ama makinaya office dahil aynı anda 5-10 tane program kuracağım. O sırada bakabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

quote:

Sistem yükte derken program çalışırken mi demek? (kusura bakmayın, terimlere biraz yabancıyımdır). Eğer öyleyse henüz oyun yüklemedim. Ama makinaya office dahil aynı anda 5-10 tane program kuracağım. O sırada bakabilirim.

Sadece masaüstünde program çalışmıyorken ve oyuna girip 15 20 dk sonra oyun açıkken ölçülen sıcaklıklar olabilir. Eğer paylaşırsanız memnun olurum gerçekten

• Sistem boşta iken ölçülen sıcaklık 38. Programları kurarken (özellikle office 2010 kurarken fan biraz coştu) 42. Pitbull konserinden yeni geldim, müsadenizle yatmam gerekiyor . Yarın oyun kurup ölçeceğim. İstediğiniz oyun varsa belirtebilirsiniz .
  • quote:

Sistem boşta iken ölçülen sıcaklık 38. Programları kurarken (özellikle office 2010 kurarken fan biraz coştu) 42. Pitbull konserinden yeni geldim, müsadenizle yatmam gerekiyor . Yarın oyun kurup ölçeceğim. İstediğiniz oyun varsa belirtebilirsiniz .

Şimdilik saolun hocam. Oyun farketmez size kalmış istediğiniz bir oyunu (eski olmayan bir oyun olmak kaydıyla ) kullanabilirsiniz.

• Oyun : Battlefield 3
    Grafikler : Very High
    Oynama Süresi : 1 saat 15 dk.
    Fan sesi : Yok
    Kasma : Yok
    Sıcaklık : 44

Oyun : Mass Effect 3
    Oynama Süresi : 1 saat
    Sıcaklık : 43

Oyun : Medieval Total War (biraz oyun manyağıyımdır, bundan daha çok ısıtan ve kasan bir oyun henüz görmedim)
    Grafikler : Extreme
    Oynama Süresi : 2 saat (Roma' yı yıkmam biraz zaman aldı )
    Kasma : Okçulara ileri atış emri verildiği zaman ok takip videosu hafif duraksıyor. Onun dışında yok. Süvariler oldukça seri.
    Sıcaklık : 48

Crysis, Call of Blackops filan denememe gerek yok sanırım. Bunlar benim için yeterli.
  • Makinada en sevdiğim özellik ise HP' den çok çektiğim ses yüksekliği. Çok sessiz filmlerde bile Realtek' ten ekolayzır ayarlamanın yanına, makinanın kendisinde bulunan Dolby Home Theater 4 programı ile (hoparlörleri destekliyor demek ki, zaten üstünde amblemi de var) çok yüksek ses elde edebiliyorsunuz. Film, müzik ve oyun için ayrı ayrı ses ekolayzırları mevcut. Ben henüz en yüksek seste müzik dinleyemedim mesela, apartmandakiler rahatsız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderoid -- 1 Temmuz 2012; 19:03:37 >
  • Ürün Bu Sabah Elime Geçti Şu An Sistem Kuruyorum Kullanıcı Platformu Açalım Paylaşımlar Orada Devam Etsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuncay-TT

Ürün Bu Sabah Elime Geçti Şu An Sistem Kuruyorum Kullanıcı Platformu Açalım Paylaşımlar Orada Devam Etsin ?

durum nedir görüşlerinizi alabilrmiyim acaba , bende almayı düşünüyorum 1-2 güne
  • quote:

Oyun : Battlefield 3

Oyun : Medieval Total War (biraz oyun manyağıyımdır, bundan daha çok ısıtan ve kasan bir oyun henüz görmedim)
    Kasma : Okçulara ileri atış emri verildiği zaman ok takip videosu hafif duraksıyor. Onun dışında yok. Süvariler oldukça seri.

Crysis, Call of Blackops filan denememe gerek yok sanırım. Bunlar benim için yeterli.

battlefield 1 saat üzeri oynayıpta 44 derece sıcaklık olması ımkansız muhtemelen oyundan cıkıp olcuyorsun sen core temp prgramını kurup oyuna gırmeden ac alta al programı oynu ac cıktıktan sonra max sıcalıklar bak bu degerler emınım 80 altında olmıcaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

Oyun : Battlefield 3

battlefield 1 saat üzeri oynayıpta 44 derece sıcaklık olması ımkansız muhtemelen oyundan cıkıp olcuyorsun sen core temp prgramını kurup oyuna gırmeden ac alta al programı oynu ac cıktıktan sonra max sıcalıklar bak bu degerler emınım 80 altında olmıcaktır.

arkadaş beni bilgilendirdi oyun da iken baktığında 64 derece imiş 80 üstü değil bu değer normal fan modunda ısı sarfiyatı modu aktif olunca eminim 45e kadar düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master39 -- 4 Temmuz 2012; 21:31:34 >

• vatandan i7 işlemcili 2038 liraya aldım. çok mu para verdim sizce?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.