Şimdi Ara

HTC, giriş seviyesi model üretmek istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC, giriş seviyesi model üretmek istemiyor






    Geçtiğimiz yıl yaşadığı parlak günlerin ardından sıkıntılı bir döneme giren ve ABD'de akıllı telefon pazarındaki liderliğini kaptıran HTC, bu yıl için daha çok amiral gemisi modellere odaklanacağını açıklamıştı.




    HTC One serisiyle bunun ilk işaretlerini veren firma, bununla birlikte Desire C modeli ile de giriş seviyesi segmentini takviye etmeye devam edeceği kanısını da uyandırmıştı. Ancak tepe yöneticisi Peter Chou yaptığı açıklamayla konuya kesinlik kazandırdı.




    Chou, Wall Street Journal gazetesine verdiği demeçte, giriş seviyesi akıllı telefon segmentine girmek gibi bir niyetlerinin olmadığını ve fiyatı ve kalitesi düşük bileşenler kullanarak markaya zarar vermek istemediklerini vurguladı.




    Bu da HTC'nin giriş seviyesi son modelinin Desire C olabileceğini ortaya koyuyor. Hindistan ve Çin gibi büyümekte olan pazarlarda ZTE ve Huawei gibi firmaların 158$ civarında seyreden ürünleri büyük ilgi görüyor ve sevkiyatın bu yıl 3 katına çıkması bekleniyor. Bu da segmente girecek firmaların maliyet anlamında büyük tavizler vermesini gerektiriyor.




    Bununla birlikte HTC, One serisinden de beklediği satış rakamını henüz yakalayamadı. Yılın ikinci çeyreği için beklentileri yüzde 13 aşağı çeken HTC, bu yıl da hedeflediği pazar payına ulaşamayabilir.

     

     








  • htc kaliteli cihazlar yapıyor ama şu batarya olayında motorola gibi bonkör davranmıyorlar gerçi uzakdoguluların hepsi aynı samsung, lg de pek farklı değil taş çatlasa günü bitiren bataryaları var hepsinin ...
  • bence de giriş seviyesi model yapmasın beceremiyor htc wildfire kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim şu an 5800 kullanıyorum ve wildfire dan çok daha iyi telefon
    en azından bataryası hiçbirşey yapmadığım halde yarım günde bitmiyor
    gps cihazından daha iyi bir gps e vede iyi haritaya sahip

  • Ucuz telefonları üretmeyi bırakıp üst seviye telefonlar geliştirmekle meşgul olmak mantıklı, yurtdışında üst seviyedeki telefonlara ödenen fiyatlara bizde telefon alabilseydik bizde de üst seviye telefon kullanıcısı çok olurdu bir deli dumrul vergisidir gidiyor. Ama alt seviyeye üretmiyorsan alt seviyeyi diğer çinli üreticilere terk edersin ve alt seviyede ucuza kalitesini ispatlayan markalar ortaya çıkar Huawei gibi, o zaman da o alt seviyedeki markaların üreticileri rahatlıkla üst segment ürünler üretme işine girişir tabandan aldığı güçle başarılı da olur. Ama üst seviyede bir yenilik sunamazsan sadece işlemci kapasitesi ile ekran boyutu ile yetinirsen pazarını Iphone ve samsunga kaçırırsın.

  • 3.5 inç 240x320 piksel çözünürlükte ekranlı telefonlar üretmeye devam edecekse. zaten üretmesin çekilsin piyasadan.
  • Ama üst seviyede bir yenilik sunamazsan sadece işlemci kapasitesi ile ekran boyutu ile yetinirsen pazarını Iphone ve samsunga kaçırırsın.

  • Ortalıkta ekranı küçük güçlü bir android tel yok.Samsung Glaxy S3,HTC One X v.b. çok büyükler,herkesin o kadar büyük ekranlara ihtiyacı yok.Herkesin elleri de aynı büyüklükte değil.
    Eminim ekranı küçük,güçlü,hoş tasarımlı bir android tel. çıkarsa iyi satış yapacaktır.

  • Batarya sorunu hemen hemen tüm akıllı telefonlarda oluyor. Aktif kullanım olmasa bile günlük şarj gerektiriyor.
  • öyle de wildfire kullandım sabah 8 den akşam 8 e batarya dayanmıyordu bir defasında saaat 16 da bitti şarjım telefonla konuşmam gereken bir gündü mecburen eve gitmek zorunda kaldım eşimle telefon değiştim
    adı cep telefonuysa en azından bunu becerebilmeli zaten androidden de pek faydalanamıyorsun o işlemci ile 600mhz
    açabildiği oyunları da maksimum 1-2 saat oynarsı full şarj ile
  • siz HTC ilk one s I s4 islemciyle getirinde oradan konusup insanin sinirini bozmayin

  • Güncelleme yapsın , CİHAZ ları yeterince çok piyasa da!!

  • SATIŞ HEDEFİNE ULAŞAMAZ ÇÜNKÜ ;
    1-YAZILIM OLARAK TONLARCA EKİSĞİ OLAN ONE X
    2-RAKİBİ SAMSUNGUN ÇOK GERİSİNDE İŞLEMCİ TEKNOLOJİSİ
    3-EN ÖNEMLİSİDE BATARYA PERFORMANSI
    4-TÜKETİCİ MEMNUNİYETİ
    GİBİ KONULARDA ADIM ATMADIKÇA HTC PAZAR PAYINI DAHADA KAYBEDECEKTİR

  • 600mhz işlemcili telefon çıkaracağına desire s'e falan ics versin onları satsın. hem zaman kaybı olmaz ve üst seviyelerle uğraşır. hem de kullanıcı memnun olur. mesela apple hala 3gs satıyor.

  • Allah askina odaklanmasin amiral gemilerine. Amiral gemisi diye çıkarttigi modelin üstüne bir kaç aya yeni modelini cikariyorlar. Artik haftada bir amiral gemisi cikartirlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmaların hepsinin tek amacı müşterinin aç gözlülüğünden faydalanmak, amaç kaliteli ürün çıkartmak değil. Örneğin giriş seviyesi telefonun maliyeti 100TL ise üst seviye telefonun maliyeti maksimum 400TL dir bu durumda tabi 400TL lik telefonu 2500TL ye satmak daha çok işlerine geliyor haliyle... E ortalıkta da cebimde 2500TL lik telefon olsun ama sabah işe giderken simit alacak param olmasın tarzında çok insan olduğu için daha da kaktırırlar bu ürünleri.

  • "HTC, giriş seviyesi model üretmek istemiyor"!!

    "Htc, müşteri kaybetmek istiyor" olmalıydı başlık.

  • Giriş segmentteki cihaza da tutup Sense koyarsan, düşük işlemci frekansı ile kağnı hızını yakalarsın HTC.
  • Giriş seviyesi telefon dediğinide 700 TL den satıyor yine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazloo

    Giriş seviyesi telefon dediğinide 700 TL den satıyor yine.


    Giriş seviyesi telefon üretiyor ama piyasada HTC'nin 700 TL nin altında telefonunu göremiyorum rakipleri daha uygun fiyatlara satıyorlar bence de HTC amiral gemilerine yüklensin sonuçta onları Samsung GS3 den daha yüksek bir rakama satacak değil ya eğer stabilitesi güzel iyi modeller çıkarırsa ve normalde yaptığı gibi bunlara her hafta bir yenisini eklemeden sağlam bir yazılım desteği sunarsa üst seviye telefonlarda lider marka olur.

  • HTC fiyatlandırma politikasında sıkıntılı yetmiyor birde amiral gemilerine bile Android 4.0 güncellemesini vermiyor zaten böyle yaparak yetrince kirletiyorsun adını giriş seviyesinide amiral gemisi fiyatını satıp güncellemde vermiyorsan zaten üretme, önceden başkaydı gözümde HTC gitgide düşüyor...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.