Şimdi Ara

4 çekirdekli Galaxy Note 10.1, Amazon'da kısa bir süre kendini gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 çekirdekli Galaxy Note 10.1, Amazon'da kısa bir süre kendini gösterdi






    Samsung'un Galaxy S3 modelinin ardından merakla beklenen diğer bir modeli tablet segmentine sunacağı Galaxy Note 10.1 modeli. 4 çekirdekli işlemciye güncellenmesi beklenen tablet modeli Amazon ABD sayfasında kısa bir süre boy gösterdi.




    Unwired View tarafından farkedilen Galaxy Note 10.1 modeli 4 çekirdekli işlemci ve Android 4.0 işletim sistemi taşıyor. Modelin ön sipariş fiyatı 549$ ve 3-5 hafta içerisinde sevkiyata başlanacağı notu düşülmüş. 




    Diğer özellikleri ise S Pen teknolojisi, Wi-Fi, 3.2MP arka kamera, 2MP ön kamera, stereo hoparlör, 1GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 7000 mAh batarya şeklinde sayılmış.

     

    Sitenin altını çizdiği bir konu ise işlemcinin sayfada 1.4GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Intel Xeon olduğunun belirtilmesi. Donanım bilgilerinde yazım yanlışlığı yapıldığı ifade ediliyor. Çünkü Note 10.1 modelinde Samsung'un Exynos işlemcisi kullanılacağı neredeyse kesin gibi.




    Ancak Amazon siteye gönderdiği bildiride sayfanın yanlışlıkla yayınlandığını ve daha sonra silindiğini açıklamış.




    Her ne kadar yanlışlıkla olsa da tabletin üretim hattına girdiği tahminini yapabiliriz. Bu durumda yakın tarihte bir lansman beklemek yanlış olmaz. Bu yıl tablet segmentinde hiçbir iddialı modelini göremediğimiz Samsung'un bu hamlesi en azından pazar payını koruyabilmesi adına faydalı olacaktır.

     








  • Ehehe Xeon'la gelseydi zaten millet kafayı yerdi.

  • Exynos işlemciyi tercih ederim ve öyle zaten, daha büyük ekranlı modellerde çoğalsa iyi olacak.

  • 550 $ değil 1000 $ ile Türkiye satılsa yine şükür.

    Bakınız 600 $lık Galaxy Tab 7.7 2500 TL

    Bunca yıllık iskele ustasıyım böyle kazık görmedim.

  • fonksiyonellik açısından netbook yada notebook la bir tutulmaları imkansız , fakat taşınabilme ve temel işlemler için kullanılması planlanana bu tablet denen ürünler bir laptop yada notebook fiyatlarına denk ve daha pahalı seviyede fiyatlandırılıyor. Kimse kusura bakmasın ama bana 'isteyerek kazık yeme' gibi geliyor. Açıkçası ihtiyacım olmadığından belki böyle konuşuyorum fakat tablet almanın mantığını çözmüş değilim (en azından bu dönemde bu fiyatlardan)
  • Xeon ile çıma ihtimali yok ama çıkarsa slogan şu olabilir "Dünyanın ilk sunucu tableti"[8]

    4 çekirdekli Exynos işlemciyle geleceği kesin de GPU ne olacak onu merak ediyorum SGS3'te kullanmadı bari bunda Mali-T604 kullansında gerçek oyun performansı neymiş onu görelim...

  • Ya bilerek yapıyorlar, kaçıncı yanlışlıkla listeledik haberi bu.

  • Bunca yıllık iskele ustasıyım böyle kazık görmedim.

  • Ya birşey soracağım Android tabletlerin çoğunda neden standart microusb port'u yok? Tüm telefonlara koyuyorlar yanında bir tek kabloyla her bilgisayardan şarj edebiliyorsun, tablette niye yapmıyorlar bileniniz var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: leventalpsal

    Ya birşey soracağım Android tabletlerin çoğunda neden standart microusb portu yok? Tüm telefonlara koyuyorlar yanında bir tek kabloyla her bilgisayardan şarj edebiliyorsun, tablette niye yapmıyorlar bileniniz var mı?


    Zannımca usb portundan gelen akım tableti kısa sürede şarj edecek akımda degil,5v 200 300 mah saatlik degeri var usb portunun,7000 mah saatlik pili şarj etmesi ortalama 23 saatte şarjını tamamlayabileceğini gösteriyor,7000 mah degeri tabi uçuk,en kötü tabletin pili 3000 4000 mah saatte olmalı günümüzde böyle bir degerde bile usb üzerinden şarj etmek demek en az 10 12 saati bulacak demek,o yüzden adaptörle yada ayrı soket ayrı adaptör şeklinde şarj yöntemleri var.

  • Alacagimdan değil fakat merakla beklediğim bir model ve tablet piyasasına yön verecek bir model olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pardus Linux

    Xeon ile çıma ihtimali yok ama çıkarsa slogan şu olabilir Dünyanın ilk sunucu tableti[8]4 çekirdekli Exynos işlemciyle geleceği kesin de GPU ne olacak onu merak ediyorum SGS3te kullanmadı bari bunda Mali-T604 kullansında gerçek oyun performansı neymiş onu görelim...


    mali-T604 kullanılacakmış

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pergamonist

    Alacagimdan değil fakat merakla beklediğim bir model ve tablet piyasasına yön verecek bir model olacaktır.


    ben de bu beklenti içindeydim ama tam tersi olacak gibi görünüyor. ne ekranda bir yenilik ne depolama miktarında bir yenilik var. ics 4.0 olmuş olmamış stabilitesi yok (cep telefonumdan biliyorum) 4 çekirdek olmuş olmamış uygulamalar daha 2 çekirdeği tam kullanmıyor..ve benzeri android eleştirilerinin yanında daha da eleştirilecek yönü olacak gibi. bu çıksın o zman eski 10.1 tab alınır işte :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: chiangjo2044

    Bunca yıllık iskele ustasıyım böyle kazık görmedim.
    />


    resim gitmiş hocam göremedik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.