Şimdi Ara

EMDb Film Arşiv programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
15
Favori
12.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programı buradan indirebilirsinizhttp://www.emdb.tk/
    Kullanımı çok basit kısaca filmlerin olduğu klasörü göstermeniz yeterli. IMDb sitesinden bütün filmleri dosya ismine veya tercih etmeniz şeklinde (film eklemedeki en alt kutucugu boş bırakarak video ismine göre arama yapar) video ismine göre filmleri bulup, yıl, puan, oyuncu bilgileri, süre gibi daha bir çok bilgiyi veri tabanına otomatik aktarır
    Eger video ismini dosru girmediyseniz benzer isimdeki filmleri size sorar kesinlikle filmleri eklemeden önce film isimlerini IMDb sitesindeki gibi yazın sonra ugraşırsınız bosuna eger yanlış isim girseniz bile tekrar aratıp bulabilirsiniz filmi,,, birde toplu ekleme yaparken bütün filmlere uygun olan ilk sonuçla işlem yap ve çoklu sonuçlar için ilk girdiyi kullan kutucuklarını işaretleyin böylece en yakın seçenegi otomatik kendisi seçer eger yanlış filmleri bulursa onları siler kendiniz seçim yaparak veya alternatif isimli aratarak tekrar ekleyebilirsiniz daha sonradan (500 tane film içinde 20-25 tane hatalı film bulabilir)
    Çoklu eklemede sınırlama koyabilirsiniz mesela 500 tane filminiz var bunların 250 sini ekle derseniz o kadar ekler böylece tek seferde çok fazla süre beklememiş olursunuz ama vaktiniz var ise hepsini birden eklemeniz daha iyi olucaktır
    Filmleri çoklu halde veya tek tek ekleyebilirsiniz
    Film resmine tıkldıktan sonra oynat secenegiyle direk programdan filmi izleyebilirsiniz
    Film silmek için seçenekler-genel bölümünden bir filmi silerken hali hazıdaki numaradan devam veya veya yeniden numaralandır seceneklerinden herhangi birini daha önce seçmiş olmalısınız
    Filmleri ekledikten sonra arşivinizi secenekler-veri tabanı-el ile yedekleme-oluştur diyerek yedekleyebilirsiniz yedekten al derseniz yedeginize geri döner böylece formattan sonra tekrar arşivlemeye ugraşmazsınız
    Filmleri HD , 720p, Bluray vs gibi sınıflandırabilir alt yazısı olup olmadıgını, seslendirme dillerini ve ses kalitesini belirtebilirsiniz 5+1 dolby dijital veya DTS gibi
    Filmleri arşivledikten sonra dışa ver seçeneginden bir web sitesinde yayınlamak için html dosyası oluştur derseniz size özel bir web sitesi oluşturur ve filmerlinizi oraya aktarır böyle ce internettende takip edebilirsiniz
    Filmleri numara,isim,yıl,IMDb puanı vs olarak sıralayabilir seyredilenler ,seyredilmeyenler,hd filmler vs seklinde süzebilirsiniz
    Arşivinizde aradıgınız filmi bulmak için Arama bölümünde isme göre, türe göre , oyuncu ismine göre vs arama yapabilirsiniz
    Film afişlerini IMDb sitesinten, free covers ten,Dvd empire den , Moviemeter dan al seçenegini secebilirsiniz ben freecovers i tercih ediyorum ordan bulamazda başka bir siteden aratabilir veya el ile resmi koyabilirsiniz
    Film arşivi olanlar için kullanımı çok kolay ve yararlı bir program
    Sorularınız olursa burdan sorun lütfen

Programla ilgili resimler

EMDb Film Arşiv programı
     EMDb Film Arşiv programı

EMDb Film Arşiv programı seçenekler genel
     EMDb Film Arşiv programı
     EMDb Film Arşiv programı
     EMDb Film Arşiv programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 2 Haziran 2015; 20:39:54 >

• güncel
  • kardeş tamm istediğim program çok teşekkürler :)
  • Program çok çok güzel, teşekkürler :)
  • Tam istediğim program filmlerin kapak resmi olacak ve oradan seçeceğim. Çünki klasörlerin ismine bakacam diye şaşı olacak o kadar çok film var ki.

Çok teşekkürler süpermiş bu ekran görüntüsü yeter
  • Rica ederim faydası olduysa ne mutlu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi film arşivleme programı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel görünüyor. Arayüzünü daha iyi bir hale getirebilirsin.
  • güzel bi şeye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

güzel bi şeye benziyor

Ben bir kaç tane denedim en sonunda bunda karar kıldım 2-3 senedir kullanıyorum çok memnunum çünkü beni hiç yormuyor butun bilgileri kendisi alıyor IMDb sitesinden
  • paylaşım için teşekkürler güzel programa benziyor alternatif olarak grieex i önerebilirim
  • programı indirip deniyecem eline saglık
  • Programı indirdim denedim çok güzel Vallahi ne yalan söyleyim bende böyle bir program arıyordum saolasın
  • bilgisayara geçer geçmez kuracağım, mesaj beklesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler on numara programmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hoş gözüküyor eline sağlık, eve gidince denerim.
  • Hocam film eklemesi yavaş diğer türlü tek bir film ekledim gayet başarılı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

Hocam film eklemesi yavaş diğer türlü tek bir film ekledim gayet başarılı :)

eger arşivinde çok film varsa atıyorum 400-500 tane filmleri dosyayı seçerek gösterdigini için ilk etapta o dosyaya 100 film at 1 gün sonra bir 100 daha bu sekilde sorunsuz ekleyebilirsin evet biraz uzun sürebiliyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.