Şimdi Ara

Facebook, kamera uygulamasında isim değişikliğine gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  iOS6 ve OS X Mountain Lion ile Apple cephesinde yepyeni bir boyuta taşınan Facebook'un geçtiğimiz aylarda çıkardığı 'Facebook Camera' uygulaması ‘Camera’ olan menü adında değişikliğe giderek menü adını ‘Camera.’ olarak düzenledi.



    Facebook tarafından gerçekleştirilen bu isim değişikliğinin iOS’ta bulunan aynı adlı orijinal kamera uygulaması ile karışıklık yaratmaması için olduğu tahmin ediliyor. Facebook’un 1 milyar dolar karşılığında alımını başlattığı Instagram uygulamasına benzerliğiyle dikkat çeken uygulama fotoğraflarınıza çeşitli filtreler ekleme ve Facebook üzerinden paylaşım yapma imkanları da sunuyor. İsim değişikliğinin yanı sıra fotoğraf yükleme stabilitesi yükseltilmesi ve konum servisleri kapalıyken performansın arttırılması gibi güncellemelerde değişiklikler arasında yer alıyor.




    Henüz Türkiye Appstore’da yayını bulunmayan 'Facebook Camera' uygulaması çeşitli ülkelerin Appstore’ları üzerinde ücretsiz olarak yayınlanıyor. 








  • 'Camera' değil 'Camera' baya güzel bir değişiklik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    'Camera' değil 'Camera' baya güzel bir değişiklik.

    'Camera' değil 'Facebook Camera'
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih_h

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    'Camera' değil 'Camera' baya güzel bir değişiklik.

    'Camera' değil 'Facebook Camera'

    Hayir Camera degil Camera.

    Edit: pardon facebook camera olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swen Gtefani -- 12 Haziran 2012; 19:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camera• olacak.
  • niye TR store da yok
  • Instagram 1 Milyar veripte böyle bir uygulama. Gerçekten kafa karıştırıcı bir durum

  • Sanirim bu apple urunlerini dunyada En pahali Turkler satin aliyor.( orjinal sarj cihazi 125 tl ) Gozlemlrdgim kadari ile ( vale garson ogrenci babam avm lerdeki tum masalar ) yani her kesimden her gelirden insanda iphone var.Memnun edici bir satis rakamlari oldugunu dusunuyorum.Neden hep Turkiyedeki pazari gormezden geliyorlar, store acmiyorlar,O boktan Siri icin dil destegi getirmiyorlar,Yaptiklari uygulamalari ulkemizin app storde yayinlamiyorlar.Musluman oldugumuz icinmi acaba cok merak ediyorum cidden.Yada bu serefsizler Fransizlar gibi turk dusmanimi ? Not : 4s kullaniyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emin83

    Sanirim bu apple urunlerini dunyada En pahali Turkler satin aliyor.( orjinal sarj cihazi 125 tl ) Gozlemlrdgim kadari ile ( vale garson ogrenci babam avm lerdeki tum masalar ) yani her kesimden her gelirden insanda iphone var.Memnun edici bir satis rakamlari oldugunu dusunuyorum.Neden hep Turkiyedeki pazari gormezden geliyorlar, store acmiyorlar,O boktan Siri icin dil destegi getirmiyorlar,Yaptiklari uygulamalari ulkemizin app storde yayinlamiyorlar.Musluman oldugumuz icinmi acaba cok merak ediyorum cidden.Yada bu serefsizler Fransizlar gibi turk dusmanimi ? Not : 4s kullaniyorum.

    Turkiyeye acsalar fiyat dusecegini saniyosan cok yaniliyorsun kesinlikle vergilerden dolayi olan bir durum . Turkiyyeye acilsa bile suanki fiyatindan pek oynamaz devlet baba sagolsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ismi yakışmış yani :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.