Şimdi Ara

LG Optimus 4X HD P880 satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
19.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • LG Optimus 4X HD P880 satışa çıktı





    LG, yeni amiral gemisi Optimus 4X HD'yi resmen satışa çıkardı. Önceki gün hangi Avrupa ülkelerinde piyasaya sürüleceği açıklanan P880 model numaralı akıllı telefon, bugün ilk olarak Almanya'daki tüketicilerin beğenisine sunuldu. 

     

    Kısa süre içerisinde Hollanda, İsveç, İngiltere ve İtalya'yanın da aralarında bulunduğu diğer Avrupa ülkelerine yayılacak. Avrupa'yı önümüzdeki aylarda; Asya, Bağımsız Devletler Topluluğu, Güney ve Orta Amerika takip edecek.

     

    4.7 inç True HD (1280 x 720 piksel) IPS LCD ekran, NVIDIA'nın 4-PLUS-1 adını verdiği Tegra 3 çipseti, 8MP arka, 1.3MP ön kamera, 16GB dahili hafıza, 1GB RAM, Bluetooth 4.0 ve MHL portuna sahip olan Optimus 4X HD, SiO+ teknolojisi sayesinde çok daha küçük tasarlanabilen ve daha uzun ömrülü olan 2,150mAh'lik bir pilden gücünü alacak.




    Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kendi geliştirdiği Optimus 3.0 kullanıcı arayüzüyle donatan LG, herhangi bir ekranda, ikinci bir uygulama olarak çalıştırabileceğiniz QuickMemo, bir video oynatırken aynı ekranda diğer medyaların önizlemelerine göz atabilme, bir videonun yürütme hızını ayarlama, ekran görüntüsünü çekme ya da yürütme sırasında yakınlaştırma yapabilme gibi çoklu görev özelliklerini kullanabilme imkanı tanıyacak.

     

    LG, resmi fiyat konusunda bir bilgilendirme yapmadı. Fakat Amazon Almanya, beyaz renk için 505 Euro, siyah renk için 499 Euro'dan sipariş almaya başladı.  







  • S3 ile kapışcak tek cihaz,hatta tasarım basta olmak üzere bazı özellikleriyle önünde bile diyebiliriz...

    Sırf Tegra 3 için bile tercih edilebilir...

  • gerçek testlerde karşılaştırma yapılmadıkça bir şey söylemek yanlış olur ama keşke bir firma kaliteli tasarım 4.3 inç ips ekran bir araya getirse

  • tegra 3 daha mı hızlı samsung'un işlemcisinden ? be ahali biri 32 nm biri 40 nm

    samsung s3 ün ppi değeri benzer telefonlardaki en yüksek değere sahip,

    neden tercih edilsin ? ramide 1gb 2 değil ki

    git 500 euro ver buna

  • Tipi cok iyi, hele o rezalet s3 yasarimina gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey olmaz bu telefondan LG geçen sene de 2x 2x diye tutturdu galaxy s2 ve sensation arasında mahvoldu gitti buda öyle olur bir kere tasarım resmen tepsi yani berbat

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    tegra 3 daha mı hızlı samsung'un işlemcisinden ? be ahali biri 32 nm biri 40 nm

    samsung s3 ün ppi değeri benzer telefonlardaki en yüksek değere sahip,

    neden tercih edilsin ? ramide 1gb 2 değil ki

    git 500 euro ver buna

    Siz bence biraz daha matematik çalışın bence... 4.8" ve HD çözünürlük mü yoksa 4.7" ve HD çözünürlük mü daha yüksek PPI değerine sahiptir diye biraz hesap yapın...


    Öte yandan herhangi bir işlemcinin kaç nm ile üretildiğinin teknolojisinin gelişmişliği açısından bir engel oluşturmadığını da öğrenin... Ancak güç tüketimi ve ısınma bakımından fark edeceği konusunda bilgilendirin kendinizi, sonra yorum yazın...



    Kısaca atalarımızın dediği gibi 2 düşünüp bir söylemek lazım...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Tipi cok iyi, hele o rezalet s3 yasarimina gore.

    Yaklasik 2 haftadir s3 kullaniyorum.
    "Rezalet tasarimi" pek hosuma gitti :)
    Ele iyi oturuyor. ekran buyumesine ragmen kasasi ufak kalmis, fiziki dugmesi kullanim kolayligi sagiliyor.
    uzun bas 1 app switcher gelsin, tik tik yap s3 voice acilsin.
    vs vs vs vs.
    acaba siz ne kadar zamandir kullaniyorsunuz?
  • Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca

  • kimi begenir kimi begenmez .herkesde kendince fikrini soyler.....forumda herkes birbirine cakar olmus....o diyor ben begenmedim baska biri begenmediysen defol :).... bence cihaz guzel lg telefonlari begeniyorum ....ama yazilim olarak guncelleme kisirligi bu modeldede surermi bilemem( simdi biride guncelleme gelmesin custom rom cikar nasilsa der:)o demeden ben yazayim.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti198080 -- 11 Haziran 2012; 18:56:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubatta gösterilen telefon ancak 4 ay sonra piyasaya sürülüyor.
    Sizce LGnin bu stratejisi iyimi.
    Samsung gösterdikten 26gün sonra piyasada satışı başladı.
    bu telefonun bir tek ekranının iyi olacagını düşünmekteyim...
    Tasarımı S2nin aynısı.Yenilikçi degil.

  • Hem tasarım Galaxy SII hemde arayüz TW benziyor.Fakat galaxy SII nin başarısını yakalayamaz.LG kendinden soğutmada üstüne yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meego

    şubatta gösterilen telefon ancak 4 ay sonra piyasaya sürülüyor.Sizce LGnin bu stratejisi iyimi.Samsung gösterdikten 26gün sonra piyasada satışı başladı.bu telefonun bir tek ekranının iyi olacagını düşünmekteyim...Tasarımı S2nin aynısı.Yenilikçi degil.


    arkadaşım şubatta gördüğün telefona 4ay sonra piyasada buna homurdanıyorsun... biz 1 yıldır fazladır s3'bir yandan,önden kenardan fotolarından,aha çıktı aha cıkacak,az sonra gibi bayatlamış hareketlerden bıkmışız sen hangi 26 günden bahsediyorsun acaba?..

    s3'ün şekli şemalıde özelliklerinde aylardır çoğu bilinmekte idi,26 gün film adından baska sey değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 11 Haziran 2012; 19:27:41 >
  • tegra 3u transformer prime da denedim quadrnt ta 3d kisminda 120 fps cakili gecti s3 u denemedim ama tegra 3 guzel bi yonga seti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sitede mesaj yazarken kafanıza göre yazmayın lg optimus 2x gibi telefonu daha tutuluyoken .kullanmadan mesaj yazıyosunuz

  • Öncelikle cihazın tasarımını s2ye benzetenler olmuş bu fotoda benziyor olabilir fakat ben gerçek fotolarda pek benzetemedim,tasarım bence gayet güzel özellikle çerçevelerin az olması iyi.2X rakiplerinin gerisinde kalmıştı doğru fakat onun tasarımı gerçekten özensizdi bu cihaz kesinlikle çok daha iyi.Tegra 3 için pek bir şey diyemem ama nvidia tegra 2 de olduğu gibi erken davranıyor ve çekirdek saysıyla bence göz boyuyor daha sonra görüyoruz ki Omap,SD,Exynos işlemciler daha iyi performansa sahipler.Tabi ki kötü olmayacaktır ama intel ile ilgili haberde herkesin hak verdiği üzere donanımı parlatan şey yazılım,eğer one x deki gibi oyunlarda takılacaksa ister 6 çekirdekli olsun umurumda değil.Bu açıdan iyi optimizasyon fark yaratacaktır.Lg nin yazılım konusunda sicili pek temiz değil,bir çok kişi mağdur oldu güncelleme konusunda.Sanıyorum bu yıl daha başarılı olacaktır ve benzer hatalar yapmayacaktır(en azından öyle olması gerekir).

    Yalnız burada ufak bir eleştiri yapmak istiyorum.Android sevdalısı kişiler sistemin esnekliğini ve bize sunduğu imkanları hep övmüşlerdir ve haklılar fakat bu kadar özgür bir platforma sahipken neden firmanın yazılımsal eksiklikleri bu kadar sorun ediliyor?Eğer ki bu soruya "Her insan custom rom yükleyemez ya da kendi başına cihaz yazılımını güncelleyemez" gibi bir cevap verilecekse o zaman androidin açık kaynak oluşu savunulurken de bunun tüm kullanıcılar için pek anlam taşımadığını yalnızca bu tarz işlerden anlayanlar için bir avantaj olduğunu belirtmeleri gerekir bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 11 Haziran 2012; 21:53:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stanislas Xavier

    Öncelikle cihazın tasarımını s2ye benzetenler olmuş bu fotoda benziyor olabilir fakat ben gerçek fotolarda pek benzetemedim,tasarım bence gayet güzel özellikle çerçevelerin az olması iyi.2X rakiplerinin gerisinde kalmıştı doğru fakat onun tasarımı gerçekten özensizdi bu cihaz kesinlikle çok daha iyi.Tegra 3 için pek bir şey diyemem ama nvidia tegra 2 de olduğu gibi erken davranıyor ve çekirdek saysıyla bence göz boyuyor daha sonra görüyoruz ki Omap,SD,Exynos işlemciler daha iyi performansa sahipler.Tabi ki kötü olmayacaktır ama intel ile ilgili haberde herkesin hak verdiği üzere donanımı parlatan şey yazılım,eğer one x deki gibi oyunlarda takılacaksa ister 6 çekirdekli olsun umurumda değil.Bu açıdan iyi optimizasyon fark yaratacaktır.Lg nin yazılım konusunda sicili pek temiz değil,bir çok kişi mağdur oldu güncelleme konusunda.Sanıyorum bu yıl daha başarılı olacaktır ve benzer hatalar yapmayacaktır(en azından öyle olması gerekir).

    Yalnız burada ufak bir eleştiri yapmak istiyorum.Android sevdalısı kişiler sistemin esnekliğini ve bize sunduğu imkanları hep övmüşlerdir ve haklılar fakat bu kadar özgür bir platforma sahipken neden firmanın yazılımsal eksiklikleri bu kadar sorun ediliyor?Eğer ki bu soruya "Her insan custom rom yükleyemez ya da kendi başına cihaz yazılımını güncelleyemez" gibi bir cevap verilecekse o zaman androidin açık kaynak oluşu savunulurken de bunun tüm kullanıcılar için pek anlam taşımadığını yalnızca bu tarz işlerden anlayanlar için bir avantaj olduğunu belirtmeleri gerekir bence.

    Fotoda aynı S2 çakması gibi duruyor haklısınız.




  • Tegra 3, Exynos'tan geride kalabilir ancak ekran kamera vs. konularda cihazlar birbirine yakın. Ve arada 160€'luk bir fark var. Sırf işlem gücü için bu farkı vermek istemeyenler 4X'e yönelecektir. Bence de fiyatı itibariyle gayet mantıklı bir seçim şimdilik. S3'ten biraz geride kaldı diye direk eleştirmek doğru değil bence, hem çeşitlilik her zaman iyidir hatta muadili cihazdan daha ucuza satılıyorsa tadından yenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarımda farklılık isteyip her telefonu birbirine benzetenler nasıl bir tasarım istiyor anlamadım sonuçta mecbur benzeyecek telefon bu ya dikdörtgen olacak ya kenarlaı oval olacak alttada standart android tuşları var daha ne bekliyorsunuz.Ekran konusunda LG her zaman en iyi benim gözümde.Kameralarını sevmiyodum ama düzeltmişler sanırım artık görücez.İşlemci konusunda exynos tegradan ii ama abartmamak lazım biri 1 sn de diğeri 10sn de açmaz sonuçta bu devirde 2 side çok fazla o kadar büyük uygulamalar yok zaten bunlardaki parçaları pc ye taksan bile sağlam olur :)

  • hep aynı dizayn hep aynı kasa...

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.