Şimdi Ara

Samsung, iddiaları yalanladı: ''Nokia'yı satın almıyoruz''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  
    Bir kaç gün önce hem Samsung'u hem de Nokia'yı oldukça yakından ilgilendiren bir iddia internette gündeme gelmişti. İddiaya göre Samsung, son dönemlerde zarar açıklayan ve pazar payı kaybı yaşayan Nokia'yı satın alma planları yapıyordu. Spekülasyon niteliğindeki bu haberler Nokia'nın hisselerinin %6 oranında değer kazanmasına yetmişti.
     
    Ancak Samsung, Reuters'a verdiği demeçte haberlerin tamamen spekülatif olduğunu ve doğruyu yansıtmadığını belirtti. Yaşanan bu gelişmenin üzerine Nokia'nın hisseleri %2 oranında düşüş sergiledi.



  • Kesin haberi NOKİA çıkardı :D

  • Samsung Nokia'yı alırsa Seagate ve Maxtor işbirliği gibi olur ve samsung yerin dibine batar herhalde. Aman almasın nokia denen gereksiz markayı ve mühendislerini
  • yuzde 4 kar adam akilli biri satin alsa yoksa mevcut kadrodan bi kelebek olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama bizim 41 mplik kameramız vaer sadasdas

  • %4 kar iyi bir spekülasyon

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midgardian

    Samsung Nokiayı alırsa Seagate ve Maxtor işbirliği gibi olur ve samsung yerin dibine batar herhalde. Aman almasın nokia denen gereksiz markayı ve mühendislerini


    O gerksiz marka dedigin marka olmasaydi sen belki bir yuz yil daha beklerdin simdiki telefonlari , evet nokia telefonculuk icin en onemli markalardan biri hatta en onemlisidir telefonun gelismesinde , gereksiz fanlik yapma .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkt

    Kesin haberi NOKİA çıkardı :D
    haklısın adamların %4 lük hisse karı oldu nokia daha ne istesin :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

    quote:

    Orijinalden alıntı: Midgardian

    Samsung Nokiayı alırsa Seagate ve Maxtor işbirliği gibi olur ve samsung yerin dibine batar herhalde. Aman almasın nokia denen gereksiz markayı ve mühendislerini


    O gerksiz marka dedigin marka olmasaydi sen belki bir yuz yil daha beklerdin simdiki telefonlari , evet nokia telefonculuk icin en onemli markalardan biri hatta en onemlisidir telefonun gelismesinde , gereksiz fanlik yapma .

    Yahu arkadaşım forumda yorum yaparken birinden izin mi almam lazım. Madem o kadar iyi idi gelişseydi kardeşim. Ben bir markanın fanı değilim.Yapan sensin. Ben samsung fanatiği değilim. Önceki telefonum huawei idi. Beni fanboylukla suçlayacağına kendine bak kendini eleştir öncelikle.Ben fanboyluk yapacak yaşta değilim zaten. O yaşları geçtik bitti gitti. Nokia fanı olduğun ortada. Beni ilgilendirmez 100 yıl gerisi. Ben şimdiki duruma bakarım. Ortalıkta nokia nın N si kalmamış bitmiş gitmiş. Şimdiki teknolojiyi konuşalım ileriyi düşünelim geriyi değil.




  • bu haber 2 sene önce çıksaydı millet bi tarafıyla gülerdi.

  • Nokıanın düştüğü duruma bak gülsem mi ağlasam mı lafı tam oturuyor 2 sene öncesinde Nokıa için Samsung bir şey miydi Samsung Nokıa'yayı geçmek için ne cabalar verdide başaramamıştı symbian dönemlerinde hep Nokıa öndeydi hatta samsung artık bazı modellerinde symbian kullanmaya başladı taki Samsung androidle buluşuncaya kadar Nokıa android in tutmayacağı düşündü symbian alır hesabı inat yaptı bak şimdi sürünüyo artık adam akıllı piyasada modeli yok windows ile iş birliği yaptı fakat hala boşa ip çekiyorlar Nokıa android e geçsin direk gider ilk günden alırım çünkü hala sempati duyuyorum ah keşke şu Nokıa android e geçse zaten Samsung yine gerilemeye başlar Nokıa yanın kalitesi yeter

    EDİT:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 11 Haziran 2012; 17:03:56 >
  • Aman almasın nokia denen gereksiz markayı ve mühendislerini .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality1907

    bu haber 2 sene önce çıksaydı millet bi tarafıyla gülerdi.


    Hala gülünç bi haber.
    Nokia batıyo nokia bitiyo genemi symbian vs vsvsvs

    pureviewi yapıştırınca diğer üreticilerin sesi soluğu kesildi.Bazı fanlar da yok gerçek 41 değil o yazılımla vs vs sallamaya başladılar.Ta ki sensör boyutlarını gösteren fotoğraflar yayınlanıncaya kadar...

    O kadar büyük devrim nitelindeydi ki fotoğraf makinesi üreticileri bile olaya dahil oldu.Hatta bu bir delilik dendi.Ama sonuçları görüyoruzki artık uzunca bir süre pureviewin rakibi olamayacak.Sonuçta tüm patentler nokia da :))

    Nokia herzmanki gibi diğer yönleriyle farkını koymaya devam edecek.İyiki android kullanmayıp rekabet sağlamaya fırsat yaratıyor.Zira android kullansaydı bu sefer satardı belki ama herkesin müdahale edebildiği bir işletim sisteminde güvenli diyebileceğimiz bir sistem bulamazdık.Şahsen asla ve asla android işletim sistemine kredi kartı gibi önem arz eden şifreleri girmem.Asla güvenmem.Ancak oyun oynamak vs nedenlerle kullanabilirim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatality1907bu haber 2 sene önce çıksaydı millet bi tarafıyla gülerdi.
    Hala gülünç bi haber.Nokia batıyo nokia bitiyo genemi symbian vs vsvsvspureviewi yapıştırınca diğer üreticilerin sesi soluğu kesildi.Bazı fanlar da yok gerçek 41 değil o yazılımla vs vs sallamaya başladılar.Ta ki sensör boyutlarını gösteren fotoğraflar yayınlanıncaya kadar...O kadar büyük devrim nitelindeydi ki fotoğraf makinesi üreticileri bile olaya dahil oldu.Hatta bu bir delilik dendi.Ama sonuçları görüyoruzki artık uzunca bir süre pureviewin rakibi olamayacak.Sonuçta tüm patentler nokia da :))Nokia herzmanki gibi diğer yönleriyle farkını koymaya devam edecek.İyiki android kullanmayıp rekabet sağlamaya fırsat yaratıyor.Zira android kullansaydı bu sefer satardı belki ama herkesin müdahale edebildiği bir işletim sisteminde güvenli diyebileceğimiz bir sistem bulamazdık.Şahsen asla ve asla android işletim sistemine kredi kartı gibi önem arz eden şifreleri girmem.Asla güvenmem.Ancak oyun oynamak vs nedenlerle kullanabilirim.


    sen böyle devam et panpa





  • çok hoşuma giderdi alırsa samsung

  • En iyi fotoğrafı çekse ne olur. Zaten o kadar fotoğraf meraklısı olan makine alır. Olay sadece fotoğraf değil. Sistem akıcı değil,dokunmatik hassasiyeti çok kötü. Donanımı ile tatmin etmedikten sonra yazılımı neyleyim. Ayrıca normal şartlarda açık kaynak kodlu sistemler her zaman daha güvenlidir. Ancak android çok fazla kullanıldığı için çakallar da çok. Her önüne gelen uygulamayı yüklemeyip ne yüklediğini bilen birine ne olacak ki? Ben şahsen hiç çekinmiyorum.
  • Samsung kendini kanıtlamış bir firma benim gözümde cep telefonunda Nokia ya göre oldukça lider konum da. Ne diye satın alsın ki..
  • dokunmatik hasasiyeti kötü diyorsunuz.808 i alıp kullandınız mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

    quote:

    Orijinalden alıntı: Midgardian Samsung Nokiayı alırsa Seagate ve Maxtor işbirliği gibi olur ve samsung yerin dibine batar herhalde. Aman almasın nokia denen gereksiz markayı ve mühendislerini
    O gerksiz marka dedigin marka olmasaydi sen belki bir yuz yil daha beklerdin simdiki telefonlari , evet nokia telefonculuk icin en onemli markalardan biri hatta en onemlisidir telefonun gelismesinde , gereksiz fanlik yapma .


    Nokia ne getirdi? Karışıtırıyorsun , bunu bütün telefon kullanıcıları bilir (ben hiç apple kullanmadım S2 telim var) telefon konusunda şu andaki durumumuzu i phone borçluyuz (i phone hiç sevmem apple ürünlerinide bu ayrı mesele) , yoksa nokia halen bize güneşte hafif maviye çalarak renk değiştiren ekranları telefon ve ÖZELLİK olarak satacaktı. Nokia yıllarca dünyayı kandırdı adam n95 çıkardı gps var diye 2000 liradan köstürdü millete , tek tek yazamayacağım , yaşı olan bilir anlatmak istediklerimi...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midgardian

    En iyi fotoğrafı çekse ne olur. Zaten o kadar fotoğraf meraklısı olan makine alır. Olay sadece fotoğraf değil. Sistem akıcı değil,dokunmatik hassasiyeti çok kötü. Donanımı ile tatmin etmedikten sonra yazılımı neyleyim. Ayrıca normal şartlarda açık kaynak kodlu sistemler her zaman daha güvenlidir. Ancak android çok fazla kullanıldığı için çakallar da çok. Her önüne gelen uygulamayı yüklemeyip ne yüklediğini bilen birine ne olacak ki? Ben şahsen hiç çekinmiyorum.

    Açık kaynak kodu daha mı güvenli?Markette bile virüslü programlar bulunabiliyorken kime güveneceğiz?Marketini denetleyemeyen google mı?


    En iyi fotoğraf çekebilmek önemlidir..Dikkat edersen sadece fotoğraf değil ses ve video kalitesi de çok iyi hatta zoom olayı zaten 41mp sensörün asıl odak noktası...Akıllı mobil cihazlar neden tercih ediliyor?Bence en büyük neden multimedia...Nokiadaki gpu da gayet yeterli ki 38mp fotoğraf ve 1080p video destekliyor.Hız konusuna gelirsek arayüz ve menü oldukca hızlı.Dokunmatik hassasiyetide çok iyi...Sen heralde eski nesil symbianları kastettin.


    Yok ben internete bilgisyar hızında gircem diyosan androidli yüksek donanımlı cihaz al ama multimedia konusunda hiç biri nokia kadar tatmin edemez.Şahsen internette sayfaların 3-5 sn geç açılması benim umrumda değil.Girip işimi görebiliyosam bana yeter.

    İsteyen istediğini alsın.Herkesin önceliği farklıdır.Benim için multimedia birinci sırada.Sonrasında ise fonsiyonalite,güvenlik, kalite gibi şeyleri sıralayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 11 Haziran 2012; 18:30:17 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.