Şimdi Ara

LG 42LM660S almak isteyenler (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.928
Cevap
32
Favori
223.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yanlız lg türkiye garantisi yok alma bnece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Un4Given35

    quote:

    Orijinalden alıntı: senseman62

    arkadaşlar 660S alıcaktım ama şu ürünü gördüm aynı seri felan galiba ...önerirmisiniz bu ürünü

    http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/LG/42LM765S-MCI-3D-SMART-LED-TV-1920X1080-42-/106CM-p-74058-c-9.htm

    tabikide süper 800 hz o 660s 400 hz sadece o kadar diyorum sana

    tek merak ettiğim konu Kontrast oranı nedir...hiç bi yerde yazmıyor :S 660s de 7.000.000:1 ...bununkide böyle birşeyse alırım bu tv yi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Un4Given35

    yanlız lg türkiye garantisi yok alma bnece


    Üretici Firma Garantisi Altındadır. dediği ne oluyor tam olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 22 Şubat 2013; 15:59:56 >




  • sanırım lg türkiye garnatisi yok
  • garantide ithalatçı firma yazıyorsa lg türkiye garantisi yoktur
  • lg türkiye yoksa almaya gerek yok o zaman teşekkürler
  • önemli degil
  • tam anlayamdım ama istersen arayıp sor lg türkiye garantisi varmı diye
  • Avatar'ın 19 gb lik 3d filmi var. Yanyana 2 parça. 3d moduna alıyorum lakin gozlukle normal yayindan farki yok gibi sag/sol ayarlarinida yapiyorum ama lg demoları gibi 3d İzlenimi vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 22 Şubat 2013; 16:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Kentpark AVM deki darty'yi aradım... bu Üretici Firma Garantisi Altındadır ne demek oluyo dedim..LG türkiye garantisi efendim dedi...
  • pardon ben dikkat etmemiş pardon ozaman alabilirsiniz bence
  • Arkadaşlar bu Lg Türkiye garantisiyle satılan LG tvler ile diğer Lg satıcılarından aldığımız Lg tvlerin garantisi arasındaki farklar nelerdir? Her ikisinde de garanti 2 yıl değilmi Ben tvyi yeni aldım henüz servis gelip kurulum yapmadı bile resmi olarak lg servisinin komşu dükkanında tanıdık bir abimden 47Lm660S aldım. Satın aldığım abim sen kendin kur izle servis gelip garantisini onaylar dedi. Serviste bugün aradı bir ara garantiyi onaylarız dedi geçti. Bende şimdi tvyi test etmeye çalışıyorum kendimce PS3 kiraladım PES12 oynayıp izlemlemeye çalışaçağım bakalım söylendiği gibi takılmalar olacakmı.
    Tvnin görüntü kalitesi gayet hoşuma gitti HD ler bir ayrı güzel SDlerde de bazı kanallarda çamur gibi bazılarında da yine çok güzel performans gözlemledim. USB ve harddisk8320 gb) okumada hiç zorlanmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci2001 -- 22 Şubat 2013; 22:32:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: western222

    quote:

    Orijinalden alıntı: hacbil90

    quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237


    quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Abbas

    Bende 660s aldım fakat hızlı görüntülerde HD yayında bile titreme ve buzlanma oluyor. Servis çağırdım yarın bakacaklar. Sizde de aynı sorun oldu mu?

    bi arkadaştada olmuştu forumdan görüntü bişiyi özelliğini kapatmış düzelmiş

    sanırım rastgele tuşlara basmış ve 3d modu açıkmış kapatınca büyük bi oranda düzelmiş...
    Bende bu tvnin takipcisiyimde

    Umarim aliriz bizde kardes

    sorun neden kaynaklanmış tvdenmi acaba birde bu tvde oyun oynmayı denedinizmi

    ben oynuyorum...pes2013,street fighter ve bf2 yi online dahil hertürlü oynuyorum..

    evet sizin gibi bir çok arkadaş sornsuz olarak oynandığını söylediler




  • arkadaşlar ben de nasib oldu aldım. kliksa dan 1889tl 12 taksit ve 188,90tl axess chip para hediyesi ile aldım. yani 1700tl gibi bişey oldu. neyse fiyatını 3 aydır takip ediyorum en makul burası geldi ve aldım. televizyonu servisi bugun kurdu. cihaz şimdilik iyi. bakalım zaman ne gösterecek. yarın usb den güncelleme yapıcam inşallah bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur


    quote:

    Orijinalden alıntı: quantum_aso

    quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur

    quote:

    Orijinalden alıntı: quantum_aso

    quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur

    quote:

    Orijinalden alıntı: quantum_aso

    quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur

    quote:

    Orijinalden alıntı: quantum_aso

    quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur


    quote:

    Orijinalden alıntı: Heavy1

    quote:

    Orijinalden alıntı: quantum_aso

    quote:

    Orijinalden alıntı: valek

    Televizyon'u alalı yaklaşık olarak 2 hafta oldu.

    Altyazı ayalarının bir türlü sabit kalmasını çözemedim. USB den bağladığım hard disk-flash disk ile film dizi izliyorum. Ancak her defasında eğer TV yi kapatıp açtıysam dili Türkçe ve Büyüklüğü ayarlamak zorunda kalıyorum. Bu ayarları kalıcı yapacak bir ayar bilen var mı ? Her TV yi kapatıp açtığımda sıfırlanıyor ayar.

    aynı sorunu yaşıyoruz evet ve çok sinir bozucu bir durum.
    bu tip küçük ayarları yapıp kaydedememek insanı deli ediyor maalesef
    ayrıca daha büyük bir sorun yaşıyorum. 500GB lık diskim var içi foto-dosya ve filmle dolu. diski taktığımda 30-45 dakika arası diski tarıyor tv.
    ne yaptıysam kapatamadım bu tarama olayını. tarama yaparken 720p film izlemek işkence sürekli takılıyor veya frame atlıyor. taramanın bitmesini bekliyorum her usb diskimi tvye taktığımda, gıcık bir durum.

    görüntü ayarlarında oyun modunu kullanınca takılma olmuyor gibi...

    Bende full dolu 1tb HDD var bir kere bile tarama yapmadi sorun seninkinde bence

    full filmle dolu diski taktığımda bendede tarama yapmıyor fakat disk birçok dosya ile dolu ise, mesela Word excel dosyaları, fotoğralar v.s gibi 1000lerce dosyada olabiliyor diskte o zaman tarama yapıyor


    ben full dolu derken sadece filmle dolu olduğunu kastetmedim. Her telden dosya var. Uzantısı farklı olmayan dosya yok. her uzantıdan var. sadece müzik için adts-flac-waw.. film office fotograf uzantılarını saymıyorum bile.. Varım yoğum herşeyim o HDD de :)

    çok ilginç gerçekten. 3 tane farklı harddiskle denedim sonuç aynı. içinde sadece film olanları taramıyor. ama başka dosyalar var ise çok uzun süre tarıyor diski. başka yerlerdede okudum bu tarama olayını ama sizde olmaması acaba biryerlerde ayar falanmı var sorusunu aklıma getriyor. ama diskle ilgili herhangi bir ayarda bulamadım maalesef örnek olması açısından söyleyeyim usb 3.0 750gb lık farklı bir diskimde (750gb kapasiteli) 418gb kullanılan alan var, 106.550 dosya, 7.374 klasör var. Bu diski mesela yarım saat tarıyor. sizin en dolu diskinizdeki klasör ve dosya sayınız nedir karşılaştırma yapmak istiyorumda

    Ben her zaman ekranın usb girişlerinden yanında HDD yazana takarım. hiç tarama yapmadı direk açıyor. Yanımda diil hdd ama sizin dosya ve klasör sayılarınıza yakındır 1TB diskin 750 gb yakını dolu. her telden dosya ve klasörlenmiş kategorize edilmiş şekilde var. telefonumun programları android apk ları, belgeler fotolar....

    bende hdd yazan yere takıyorum diskimi ama dediğim gibi tarama olayı bu kadar yüksek süre bende oluyorsa bir problem var demektir.
    gerçi film izlerken vs. hiçbir problem yaşamadım, genelde 1080p normal ve 3d film izlerim. sürekli yabancı dizi izlerim hddden ama sadece problem taramada.
    iyice bir araştırayım bakayım nerde problem.

    diski disk birleştirme yapmayı denedinizmi?

    denedim ama maalesef aynen devam taramaya.
    yukarıda verdiğim dosya-klasör sayısı gibi rica etsem sizlerde maksimum dolu diskinizin dosya-klasör sayısını verebilirmisiniz karşılaştırma yapmak istiyorumda

    34.777 dosya - 2.923 klasor. 739 gb dolu.

    sizin dosyalarda epey sağlammış. ben çözüm bulamadım maalesef artık çokta umursamamaya karar verdim. diski takıp yarım saat bekliyorum öyle izliyorum ne izleyeceksem.




  • bir sorum olacak konu acamadığım için burdan sormak istedim.
    42LM660S bende kullanıyor üst kısımda gri yerde 720p 50HZ diyor yayinlar biraz dandik geliyor.
    Tivibu kullanıyorum.

    Bunun sebebe nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben de 42lm660s ile aranıza katılmış bulunuyorum.Vatan Bilgisayardan 1900 TL/10 şeklinde aldım.(Aslında biraz pahalı oldu.)Televizyon genel olarak çok harika.Hatta ben eski anten kablomu değiştirip kaliteli anten kablosu aldım ve SD kanallar da çok iyi gerçekten.Odam çok büyük değil televizyonu yakından izlemek zorundayım yine de mükemmel.Ancak bu televizyonun 760s modelini almak isterdim doğrusu(800 HZ olduğu için).Ayrıca kablosuz internete bağlanma hızı da çok iyi.Çok çok hızlı sahneleri olan filmler seyrettim bazı led tv lerde gördüğüm ve açıkcası korktuğum çamur görüntüler yoktu doğrusu.Akıllı kumandası iyi.Aynı zamanda ses ile kumanda edebiliyorsun akıllı kumandasından.İsteyen LG ile uyumlu kamera takabiliyor.Logitek marka mouslu kılave sorunsuz çalışıyor(80 TL).Kumandanın i tuşuna basınca ayrıntılı kullanma kılavuzu televizyonun kendi içinde.Kaydettiğiniz dizi ya da filmleri kendi bilgisayarınızda rahatlıkla izleyebilir ya da bilgisayara kaydedebilirsiniz. EXT3 formatında kayıt yapıyor sizin harici hardiskinize Lg televizyon.Bu formatı Windows işletim sistemi tanımıyor ama basit bir eklenti ile(google de aratınca hemen bulursunuz) ya da CD ile çalışan ve kurulum gerektirmeyen herhangi bir LİNUX sürümü ile(örneğin Pardus ya da Ubuntu ya da fedora vb... bu sorunu kolayca aşarsınız.
    BÜTÜN GÜZEL YÖNLERİNE RAĞMEN BANA GÖRE BAZI EKSİK YÖNLERİ:
    1- Kanal listesini USB'ye yedekleyemiyoruz.Samsung'da var.(Güncelleme ve fabrika ayarlarına döndükten sonra bu büyük kolaylık sağlıyor.)Forumda bir takım yöntemlerle nasıl yapılacağı anlatılmış ancak ben başaramadım.
    2-Kumandadan kanal değiştirmek için örneğin 3 numaralı tuşuna bastım diyelim; kısa bir süreliğine de olsa bir televizyon bir radyo kanalı şeklinde kanal sıralaması listesi görünüyor ekranda.Bu benim için sinir bozucu oluyor doğrusu.
    3-Kanal silme özelliği yok.Bazı arkadaşlar istemediği kanalları listenin en sonuna taşıyarak çözüm bulmuşlar.
    4-Kanala isim vermek yok
    5-Favori grubuna isim veremiyorum.A-B-C-D şeklinde gidiyor (yani müzik kanalları,haber kanalları şeklinde isim vermek)ve az bence.
    6-AVL özelliği yok.Yani otomatik ses seviyesi ayarlama özelliği.Kanallar arası geçişte bazı kanallarda yüksek bazı kanallarda düşük ses çıkışına çözüm getiren bir teknolji bu.Vestel'de var.
    7-Biss KEY girişi yok ve yazılmla da gelmeyecek kesinlikle.Lg Türkiye yasal olmadığını söylüor.Bu özellik Vestel'de var.
    8-Televizyon ağa bağlı değilmiş gibi görünüyor ama yine de internete bağlanıyor.
    9-Kumandanın mavi renkteki ses ve kanal değiştirme tuşları çok duyarsız.Acaba sorun pillerden mi deyip değiştirdim ama değil.Forumlarda gezinirken dikkatimi çekti aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varmış.
    10-TRT HD kanaları izlemek sorun bir ara seyredebildim ama şimdi görüntü yok.Çok ince çanak ve LNB ayarı yapılması gerekiyormuş.Çanak anten balkonda ve uzanamadığım için ayar yapamadım.Ancak ATV HD ,AHABER HD, SEMERKAND HD KANALLARI MÜKEMMEL İZLENEBİLİYOR.iNCE AYAR FELAN GEREK YOK.

    Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ay tozu

    Arkadaşlar ben de 42lm660s ile aranıza katılmış bulunuyorum.Vatan Bilgisayardan 1900 TL/10 şeklinde aldım.(Aslında biraz pahalı oldu.)Televizyon genel olarak çok harika.Hatta ben eski anten kablomu değiştirip kaliteli anten kablosu aldım ve SD kanallar da çok iyi gerçekten.Odam çok büyük değil televizyonu yakından izlemek zorundayım yine de mükemmel.Ancak bu televizyonun 760s modelini almak isterdim doğrusu(800 HZ olduğu için).Ayrıca kablosuz internete bağlanma hızı da çok iyi.Çok çok hızlı sahneleri olan filmler seyrettim bazı led tv lerde gördüğüm ve açıkcası korktuğum çamur görüntüler yoktu doğrusu.Akıllı kumandası iyi.Aynı zamanda ses ile kumanda edebiliyorsun akıllı kumandasından.İsteyen LG ile uyumlu kamera takabiliyor.Logitek marka mouslu kılave sorunsuz çalışıyor(80 TL).Kumandanın i tuşuna basınca ayrıntılı kullanma kılavuzu televizyonun kendi içinde.Kaydettiğiniz dizi ya da filmleri kendi bilgisayarınızda rahatlıkla izleyebilir ya da bilgisayara kaydedebilirsiniz. EXT3 formatında kayıt yapıyor sizin harici hardiskinize Lg televizyon.Bu formatı Windows işletim sistemi tanımıyor ama basit bir eklenti ile(google de aratınca hemen bulursunuz) ya da CD ile çalışan ve kurulum gerektirmeyen herhangi bir LİNUX sürümü ile(örneğin Pardus ya da Ubuntu ya da fedora vb... bu sorunu kolayca aşarsınız.
    BÜTÜN GÜZEL YÖNLERİNE RAĞMEN BANA GÖRE BAZI EKSİK YÖNLERİ:
    1- Kanal listesini USB'ye yedekleyemiyoruz.Samsung'da var.(Güncelleme ve fabrika ayarlarına döndükten sonra bu büyük kolaylık sağlıyor.)Forumda bir takım yöntemlerle nasıl yapılacağı anlatılmış ancak ben başaramadım.
    2-Kumandadan kanal değiştirmek için örneğin 3 numaralı tuşuna bastım diyelim; kısa bir süreliğine de olsa bir televizyon bir radyo kanalı şeklinde kanal sıralaması listesi görünüyor ekranda.Bu benim için sinir bozucu oluyor doğrusu.
    3-Kanal silme özelliği yok.Bazı arkadaşlar istemediği kanalları listenin en sonuna taşıyarak çözüm bulmuşlar.
    4-Kanala isim vermek yok
    5-Favori grubuna isim veremiyorum.A-B-C-D şeklinde gidiyor (yani müzik kanalları,haber kanalları şeklinde isim vermek)ve az bence.
    6-AVL özelliği yok.Yani otomatik ses seviyesi ayarlama özelliği.Kanallar arası geçişte bazı kanallarda yüksek bazı kanallarda düşük ses çıkışına çözüm getiren bir teknolji bu.Vestel'de var.
    7-Biss KEY girişi yok ve yazılmla da gelmeyecek kesinlikle.Lg Türkiye yasal olmadığını söylüor.Bu özellik Vestel'de var.
    8-Televizyon ağa bağlı değilmiş gibi görünüyor ama yine de internete bağlanıyor.
    9-Kumandanın mavi renkteki ses ve kanal değiştirme tuşları çok duyarsız.Acaba sorun pillerden mi deyip değiştirdim ama değil.Forumlarda gezinirken dikkatimi çekti aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varmış.
    10-TRT HD kanaları izlemek sorun bir ara seyredebildim ama şimdi görüntü yok.Çok ince çanak ve LNB ayarı yapılması gerekiyormuş.Çanak anten balkonda ve uzanamadığım için ayar yapamadım.Ancak ATV HD ,AHABER HD, SEMERKAND HD KANALLARI MÜKEMMEL İZLENEBİLİYOR.iNCE AYAR FELAN GEREK YOK.

    Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar.


    Öncelikle hayırlı olsun bende memnunun tvmden.

    6-AVL yok demişsiniz var. Ben kullanıyorum AVL değil ses eşitleme diye geçmesi lazım tam nerede aklımda diil. Evde diilim şu an. (edit ''Oto ses'' diye geçiyor özellik)

    9- Renkli tuşların duyarsız olduğunu belirtmişsiniz kullanıyorum hepsini diğer tuşlardan bir farkı yok bana göre. Yani herhangi bir duyarsızlık yaşamadım.

    Ayrıca Kumandanın çekim gücü çok iyi hatta tam tersine de tutsam önüne elimi de koysam çekiyor.

    10- TRT HD sorun yaşamadım şimdiye kadar merkezi çanak bizimki. İnce ayar gerektiren kanallar oluyor evet. Hava kapalıyken yağmur bulutları varken çekim zorlaşıyor yada bir kaç dakika hiç çekmiyor sonra toparlıyor. Narin biraz. O da normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 28 Şubat 2013; 23:14:27 >




  • Merhbalar,
    Bir yerde facebook uygulamasının resim ve linkleri gösteremediği sadece yazıları gösterdiğini okumuştum, doğru mu? Genel olarak smart uygulamalarından memnun musunuz?
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockonur

    quote:

    Orijinalden alıntı: ay tozu

    Arkadaşlar ben de 42lm660s ile aranıza katılmış bulunuyorum.Vatan Bilgisayardan 1900 TL/10 şeklinde aldım.(Aslında biraz pahalı oldu.)Televizyon genel olarak çok harika.Hatta ben eski anten kablomu değiştirip kaliteli anten kablosu aldım ve SD kanallar da çok iyi gerçekten.Odam çok büyük değil televizyonu yakından izlemek zorundayım yine de mükemmel.Ancak bu televizyonun 760s modelini almak isterdim doğrusu(800 HZ olduğu için).Ayrıca kablosuz internete bağlanma hızı da çok iyi.Çok çok hızlı sahneleri olan filmler seyrettim bazı led tv lerde gördüğüm ve açıkcası korktuğum çamur görüntüler yoktu doğrusu.Akıllı kumandası iyi.Aynı zamanda ses ile kumanda edebiliyorsun akıllı kumandasından.İsteyen LG ile uyumlu kamera takabiliyor.Logitek marka mouslu kılave sorunsuz çalışıyor(80 TL).Kumandanın i tuşuna basınca ayrıntılı kullanma kılavuzu televizyonun kendi içinde.Kaydettiğiniz dizi ya da filmleri kendi bilgisayarınızda rahatlıkla izleyebilir ya da bilgisayara kaydedebilirsiniz. EXT3 formatında kayıt yapıyor sizin harici hardiskinize Lg televizyon.Bu formatı Windows işletim sistemi tanımıyor ama basit bir eklenti ile(google de aratınca hemen bulursunuz) ya da CD ile çalışan ve kurulum gerektirmeyen herhangi bir LİNUX sürümü ile(örneğin Pardus ya da Ubuntu ya da fedora vb... bu sorunu kolayca aşarsınız.
    BÜTÜN GÜZEL YÖNLERİNE RAĞMEN BANA GÖRE BAZI EKSİK YÖNLERİ:
    1- Kanal listesini USB'ye yedekleyemiyoruz.Samsung'da var.(Güncelleme ve fabrika ayarlarına döndükten sonra bu büyük kolaylık sağlıyor.)Forumda bir takım yöntemlerle nasıl yapılacağı anlatılmış ancak ben başaramadım.
    2-Kumandadan kanal değiştirmek için örneğin 3 numaralı tuşuna bastım diyelim; kısa bir süreliğine de olsa bir televizyon bir radyo kanalı şeklinde kanal sıralaması listesi görünüyor ekranda.Bu benim için sinir bozucu oluyor doğrusu.
    3-Kanal silme özelliği yok.Bazı arkadaşlar istemediği kanalları listenin en sonuna taşıyarak çözüm bulmuşlar.
    4-Kanala isim vermek yok
    5-Favori grubuna isim veremiyorum.A-B-C-D şeklinde gidiyor (yani müzik kanalları,haber kanalları şeklinde isim vermek)ve az bence.
    6-AVL özelliği yok.Yani otomatik ses seviyesi ayarlama özelliği.Kanallar arası geçişte bazı kanallarda yüksek bazı kanallarda düşük ses çıkışına çözüm getiren bir teknolji bu.Vestel'de var.
    7-Biss KEY girişi yok ve yazılmla da gelmeyecek kesinlikle.Lg Türkiye yasal olmadığını söylüor.Bu özellik Vestel'de var.
    8-Televizyon ağa bağlı değilmiş gibi görünüyor ama yine de internete bağlanıyor.
    9-Kumandanın mavi renkteki ses ve kanal değiştirme tuşları çok duyarsız.Acaba sorun pillerden mi deyip değiştirdim ama değil.Forumlarda gezinirken dikkatimi çekti aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varmış.
    10-TRT HD kanaları izlemek sorun bir ara seyredebildim ama şimdi görüntü yok.Çok ince çanak ve LNB ayarı yapılması gerekiyormuş.Çanak anten balkonda ve uzanamadığım için ayar yapamadım.Ancak ATV HD ,AHABER HD, SEMERKAND HD KANALLARI MÜKEMMEL İZLENEBİLİYOR.iNCE AYAR FELAN GEREK YOK.

    Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar.


    Öncelikle hayırlı olsun bende memnunun tvmden.

    6-AVL yok demişsiniz var. Ben kullanıyorum AVL değil ses eşitleme diye geçmesi lazım tam nerede aklımda diil. Evde diilim şu an. (edit ''Oto ses'' diye geçiyor özellik)

    9- Renkli tuşların duyarsız olduğunu belirtmişsiniz kullanıyorum hepsini diğer tuşlardan bir farkı yok bana göre. Yani herhangi bir duyarsızlık yaşamadım.

    Ayrıca Kumandanın çekim gücü çok iyi hatta tam tersine de tutsam önüne elimi de koysam çekiyor.

    10- TRT HD sorun yaşamadım şimdiye kadar merkezi çanak bizimki. İnce ayar gerektiren kanallar oluyor evet. Hava kapalıyken yağmur bulutları varken çekim zorlaşıyor yada bir kaç dakika hiç çekmiyor sonra toparlıyor. Narin biraz. O da normal.

    Arkadaşlar buraya yazdığım sıkıntılı kısımları LG Türkiye'ye mail atarak ilettim.Hemen cevap vererek ilgilendiler.Çabuk ilgilerine teşekkür ediyorum ve bana gönderdikleri cevap metnini aynen buraya kopyalıyorum. Yorum sizin...
    28/02/2013



    LG Electronics ile bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz.



    Sayın ***** ******,

    Kanl listesinin USB yedekleme işlemi mevcut değildiir.

    Kumandadan seçteğiniz rakama ait kaç adet içerikli kanal mevcutsa liste halinde çıkmaktadır. Bununla alakalı bir ayar mevcut değildir.

    Kanal silme özelliği mevcut değildir bununla alakalı bir güncelleme mevcut değildir.

    Kanal ismi verilememkte ve favaori kanal ismi değiştirilememektedir. Cihazın AVL desteği mevcut değildir.


    Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

    Bilgilerinize sunariz.

    Saygilarimizla.

    “LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz”




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozcelik

    Merhbalar,
    Bir yerde facebook uygulamasının resim ve linkleri gösteremediği sadece yazıları gösterdiğini okumuştum, doğru mu? Genel olarak smart uygulamalarından memnun musunuz?
    Teşekkürler.

    Daha önce denememiştim facebook nasıl diye.Şimdi sizin mesajınızı okuyunca bilgisayarın başından kalktım ve denedim.Çok rahat facebook girdim.Resimler ,yazılar linkler ,mesajlar herşey çok iyi.Sağ taraftan bir reklam linkine tıklayarak Cocacola ile ilgili bir video izledim.Ses ve görüntü gayet net.Yani bir sıkıntı yok bence...
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.