Şimdi Ara

E3 2012'de Square Enix'in en dikkat çeken mobil oyunlarından ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  E3 2012’de büyük firmalar tarafından birçok mobil oyun duyuruldu, bu firmaları arasında bulunan Square Enix’in standında birçok mobil oyun yer aldı. Square Enix’in Motley Blocks, Demon Score, RayStorm ve Final Fantasy Dimensions adlı oyunları ziyaretçiler tarafından denenerek oyunların ilk izlenimleri yansıtıldı.



    Motley Blocks









    Hız ve yetenek gerektiren Motley Blocks, 3 boyutlu piksellerden oluşuyor ve oldukça eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunda bir bant üzerinde dönen aynı renkteki pikselleri belli bir tur sayısı içinde birbirine bağlayarak ortada bulunan nesneyi oluşturmaya çalışıyoruz. Motley Blocks eğlenceli yapısı ile birlikte basit oyun kontrolleri de sunuyor.



    RaysStorm









    Square Enix’in bir parçası olan Taito tarafından geliştirilen RaysStorm klasik bir arcade oyununu ceplerimize taşıyor. Bu yılın başlarında çıkan serinin ilk oyunu RayForce’daki retro tarzdaki grafik yapısından kurtulan yapım aynı oynanış dinamiklerini koruyor ve yeni grafikleriyle de oynanabilirliği arttırıyor. RayStorm’da çeşitli silahlarla donatılmış bir uçağı kullanıp hedefleri vurarak bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.



    Demon Score









    Demon Score, sıralama ve ritim tutturma oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda müziğin temposuna göre ekranda beliren çerçevelere dokunarak karşımıza çıkan düşmanları etkisiz hale getirerek ilerliyoruz . Unreal Engine 3 grafik motoru kullanan oyun kaliteli grafikler sunuyor ayrıca Tegra Zone’da da yerini alması beklenen oyunun Tegra 3 çipsetine özel optimizasyonlar içereceğini belirtmekte fayda var.



    Final Fantasy Dimensions









    Final Fantasy serisinin yeni mobil oyunu olan ‘Final Fantasy Dimensions’ serinin klasik savaş sistemini içinde barındırıyor. Grafikleriyle retro oyun hissiyatı yarattığı belirtilen oyunun kontrollerinin oldukça kolay olduğu dile getiriliyor.



    Fuarda daha birçok oyun duyurusunda bulunan 'Square Enix' ilerleyen dönemlerde çıkışını gerçekleştireceği eğlenceli oyunlarıyla mobil platformlarda başarılı bir dönem geçirecek gibi görünüyor.










  • ff gelsin bi bakalım diğerleri eh işte

  • ilk oyun gerçekten hosuma gitti ama digerleri kötü

  • Demon Score'da firt person shooter yazılmış, düzeltilmesi faydamıza olur. :)

  • Rays Storm, benim küçüklüğümde Atari Salonlarında oynadığım onunun port hali.. çokta eğlenirdim.

  • Motley Blocks oyunu gerçekten çok güzelmiş.

  • Hepside güzel oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motley Blocks oyunu güzelmiş digerleri hoşuma gitmedi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.