Kusuruma bakmayın. Konuyu hiç takip etmemişim. Bu kanal hakkında bilgi almak için sadece www.yenicaggazetesi.com.tr sitesine girmeniz yeterlidir. Yeniçağ Gazetesi'nin içeriği neyse bu kanalın da içeriği odur.
Sayın @g.tuncer gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Ne deseniz haklısınız. E-posta adresimi sık sık kontrol etmediğim için, bana gönderdiğiniz e-posta iletisini ancak görebildim. Saygılar.
makinamla ilgili sorun çıktığında sorun ne olursa olsun bu forumda çözüm bulunuyor forum sahiplerini ve yardımcı olan arkadasları paylasımlarından dolayı kutluyor çok teşekkür ediyorum
HOTBIRD icin , 11.470 V 27500 MKTV,RIKSAT,CHANNEL 4,SATLİNK PRO
TURKSAT icin , 11978 H 5700 DOĞAN PAKETİ (Discovery Civilisation , Discovery Sicience) kanal 55 ve stop tv yeni pidlerle tekrar MMC (12507 H 3900) paketinde,Armolodi tv yayını kesildi, Cep ve Net tv geldi... 11175 H 14400 TRT DVB-T paketi yeni SR ile yayında... 11846 V 03333 YENİÇAĞ TV yeni frekansından (TV5 paketi) yayına başladı... 11141 V 2200 BAŞKENT TV yayinda 11.729 V 15555 DİGİTÜRK paketine S'NEK TV geldi,Retromax tv yayını kesildi...
bilgiler icin @Asli ya tesekkurler..
Ekurel bey daha yeni yazmıştı, biraz site içinde gezinsek
Fox bu frekanstan çıkmıyor..Gazete ilanlarında frekansı 12021,50 olarak gördüm..Bu frekansı cihazıma nasıl gireceğim,bulamadım..Sunny 7010 dci..
*7010 serilerinde yarım olan frekansı ya alt yada üst değer olarak girmelisin. *12022 05980 H auto , ekranın alt bölümünde seviye ve kalite bar çubukları yeşil bölüme kadar uzayıp seviye dereceleri en az %45'in üzerine çıkmaları gerekir. *Daha sonrası malum ok-ok-kırm.buton-ok.....kanal gelir daha sonra...ok-ok-ok-exit kolay gelsin
Selamlar; bende de foxtv sorunu var,normal verilen frekansi ver sizin dediginiz frekansi denedim,olmadi.Benim kullandigim uydu alicis technosat ts18100 fta modeli.Yardimci olursaniz sevinirim.Tesekkurler
Sizin kullanmakta olduğunuz cihazı yakından tanımıyorum. Ama hemen hemen tüm cihazlardaki ana mantık aynıdır, yolları değişik olsada. Ayrıntı verirseniz daha çabuk anlaşabiliriz. Yinede şunu ilave edeyim; Kurulum yada kanal arama bölümlerinde, TP eklemek ve/veya yeni kanal ilave etmek gibi bir bölüm mutlaka vardır. Kimi cihazlarda bu geçişler renkli butonlarla olabiliyor. Ekranadaki menüleri izlerken, alt bölümde renk simgesi ile verilen bölümleri gözden kaçırmayın. Sizin bulup ilave edeceğiniz yer TP eklemek, bunu başardığınızda, ilgili tp'nin sinyal seviye ve kalitesini gördüğünüz anda TP taraması yapmak. Kolay gelsin
Arkadaşlar benim Skystar 2 kartımla şu anda ProgDVB PowerInstall 7.6 ile kullandığım "Latince Update" adında 05.03.2007 tarihli hazır kanal listesi var.
Burayı epeyce aradım taradım ama böyle hazır bir kanal listesi programı bulamadım. Elle manuel olarak kanal bulmak, girmek bana çok zor geliyor.
Güncel kanalları içeren yeni bir program varsa buraya ekler misiniz?
Elimdekinin adı: tuksat-hotbird.exe Latince adında bir arkadaş hazırlamış... Yenisi varsa gönderirseniz sevinirim...
Ya arkadaşlar bu D-SMART ne yaptı ya? Biz uyduda ne güzel Movie Smart-2 de filmleri seyrediyorduk, adamlar bastı şifreyi. yine belgesel kanallara şifre uyguladı. Yakında bütün kanallarını şifreleyecek herhalde bu gidişle.