Arkadaşlar en Güncel Haliyle Türksat,Eutelsat'lar ve Hotbird Frekanslarını topluca verebilecek bir arkadaş varmı acaba. Sitelerden bakıyorum çok dağınık ya. Şimdiden teşekkürler...
Sayın EKUREL bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Kaon KSC 511 cihazım var. Resetledim cihazı; daha sonra frekansları girdiğim halde Eutelsat W3'den hiçbir kanalı izleyemiyorum. Örneğin TJK TV arada bir aktif oluyor ama çoğunlukla sinyal alınmıyor. Türksatta ise sorun yok. Sorun neden kaynaklanıyor acaba,şimdiden yardımların için teşekkürler...
Sayın EKUREL bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Kaon KSC 511 cihazım var. Resetledim cihazı; daha sonra frekansları girdiğim halde Eutelsat W3'den hiçbir kanalı izleyemiyorum. Örneğin TJK TV arada bir aktif oluyor ama çoğunlukla sinyal alınmıyor. Türksatta ise sorun yok. Sorun neden kaynaklanıyor acaba,şimdiden yardımların için teşekkürler...
diseq ini ve anten ayarlarini + lnb ayarlarini kontrol et...
Sayın EKUREL,bu ayarlar hangi konumda olmalı? Cahilliğimi affet...
estagfurullah ne demek cahillik...diseq ayari turksat ta varsa turksat icin 1 ,w3 icin 2 yi kullan..sinyal derecesini kontrol et ...diseq eger islanmissa paslanmis olabilir yada bozulmus olabilir..
Next ye-2000 cı plus uydu alicisi satin aldigimizda iki canak kuruldu, hotbird ve turksata ayarlandi, zamanla bircok kanaldan sinyal alinamadikca otomatik arama ile yenilemeye calistim. Bugunde cihazi resetledim ama bu konuda cehalet hat safada... sadece hotbird ile turk1c yi menuden sectim, hotbird den uc dort kanal, digerinden de limitli sayida kanal alabiliyoruz. Durum eskisinden beter, nedir bunun lisani!