Şimdi Ara

Motorola DROID RAZR HD'nin yeni görüntüleri ve test sonuçları yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj





  •  

    AT&T'nin Motorola Dinara modeli ilk görüntüsüyle birlikte internete sızmıştı. Şimdi sıra aylardır söylentilere konu olan DROID RAZR HD'de! Hakkında birçok sızıntı gerçekleştirilen Motorola'nın Verizon için hazırladığı amiral gemisi, yeni görüntüleri ve test sonuçlarıyla yine karşımızda.

     

    4.5 - 4.7 inç civarında bir büyüklüğe sahip, 1280 x 720 piksel HD çözünürlüklü olduğu kesinleşen ekranı, Droid-Life sitesinin kaynakları tarafından 'muhteşem' olarak nitelendiriliyor. Motorola Dinara gibi DROID RAZR HD'nin de dolaşım butonları ekran üzerinde yer alacak. Bu kısmı ve uyarı barını şeffaf tasarlayan Motorola'nın, Dinara'da ekranı olduğundan büyük göstermeyi başardığını gözlemlemiştik. Aynı yazılımsal ögeleri DROID RAZR HD'de de göreceğimizden eminiz.

     

    NenaMark2 test sonuçları internette yayınlanan Fighter kod adlı DROID RAZR HD'ye 1.5GHz hızında Qualcomm'un 28nm Krait işlemciler ve Adreno 225 GPU ile donattığı çift çekirdekli Snapdragon S4 serisi çipseti ve Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich versiyonu eşlik edecek. 13MP kamera, 4G LTE iletişim teknolojisi, microHDMI ve microUSB portlara da sahip olduğunu ekleyelim.






     

    Görüntülerde cihazın arka ve yan kısımları gün yüzüne çıkıyor. RAZR serisi diğer modellerde olduğu gibi RAZR HD'nin arka kısmı da Kevlar fiber kaplı. Çok ince değil, fakat kullanıcıların uzun pil ömrü talep ettiğini çok iyi bilen tecrübeli üretici tercihini geliştirdiği 3300 mAh'lik pilden yana kullanmış.  




    Temmuz ayı sonunda Amerika'da, Verizon operatörüyle birlikte satışa çıkması beklenen DROID RAZR HD, Avrupa ve diğer bölgelere yaz sezonu içerisinde ya da sonbahar başında Motorola RAZR HD adı ile gelebilir. NenaMark2 sonuçları ve görüntülerden yola çıkarak sıraladığımız özellikler dışında kesinleşmiş bir bilgi yok. Birkaç hafta içerisinde resmi bir duyurunun yapılmasını umuyoruz. 








  • Lütfen buraya kimse iphone4s in çözünürlüğü yanında bu ne ki falan yazmasın.

    Tam istediğim telefon micro usb , sağlamlık , hız , kamerada da güzel bir lens kullanıldığını varsıyoyorum , batarya inşallah türkiye yede gelirse bende dahil geniş bir kitleye hitap edecek, benim görüşüme göre.

    Ekranı gene gorilla glass mı acaba ?

  • Bu telefon o kadar kalın da değil ama nasıl bu kadar büyük pili olabiliyor?

  • Androidturkiye den sonra burada haber editörü olarak bulunman isabet olmuş. Öncelikle hayırlı olsun.

    6 aydır haberlerini okuyordum, burada da olman daha buyuk kitlelere ulaşmanda bi etken olacaktır.

    Genc editorumuze başarılar diler, donanımhaber olarak hoşgeldin dileklerimizi iletirim.
  • toptan birçok Android telefonlar, ücretsiz sevkıyat + düşük fiyat 59,99 $: http://u.x2009.net/jf

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mywo

    toptan birçok Android telefonlar, ücretsiz sevkıyat + düşük fiyat 59,99 $: http://u.x2009.net/jf


    nasıl bir kafa yaşıyorsun sen? ((:

  • Bu yavru türkiyeye nezaman gelir acaba? Şu bataryası beni bitiriyor. Artık uzun yolda GPS olarak rahat rahat kullanınabilir sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

    Lütfen buraya kimse iphone4s in çözünürlüğü yanında bu ne ki falan yazmasın. Tam istediğim telefon micro usb , sağlamlık , hız , kamerada da güzel bir lens kullanıldığını varsıyoyorum , batarya inşallah türkiye yede gelirse bende dahil geniş bir kitleye hitap edecek, benim görüşüme göre. Ekranı gene gorilla glass mı acaba ?


    Muhtemelen Gorilla Glass 2'dir, olmasa bile kesin dayanıklı bir camdır zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue28

    Androidturkiye den sonra burada haber editörü olarak bulunman isabet olmuş. Öncelikle hayırlı olsun. 6 aydır haberlerini okuyordum, burada da olman daha buyuk kitlelere ulaşmanda bi etken olacaktır. Genc editorumuze başarılar diler, donanımhaber olarak hoşgeldin dileklerimizi iletirim.


    Sağolun hoşbulduk :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: agur2025

    6 aydır haberlerini okuyordum, burada da olman daha buyuk kitlelere ulaşmanda bi etken olacaktır.
    />


    İnşallah, teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Seyfülislam

    Bu yavru türkiyeye nezaman gelir acaba? Şu bataryası beni bitiriyor. Artık uzun yolda GPS olarak rahat rahat kullanınabilir sanırım


    Türkiye'ye RAZR MAXX bile gelmedi henüz, bu ay gelir muhtemelen. RAZR HD'nin avrupa çıkışı yaz sonu olursa buraya da anca sonbaharda gelir.





  • Rekabet olması tüketici için iyi olacaktır.Bu arada Bilal Bey hoşgeldiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

    Lütfen buraya kimse iphone4s in çözünürlüğü yanında bu ne ki falan yazmasın. Tam istediğim telefon micro usb , sağlamlık , hız , kamerada da güzel bir lens kullanıldığını varsıyoyorum , batarya inşallah türkiye yede gelirse bende dahil geniş bir kitleye hitap edecek, benim görüşüme göre. Ekranı gene gorilla glass mı acaba ?


    Benim de aynı anda hem micro USB hem de HDMI olması hoşuma gitti. Android 4 ten itibaren çıkan Micro USB porttan dönüştürücü ile oyun kolu bağlanma özelliği ile HDMI dan görüntüyü TV ye akrarabilme sayesinde TV de oyun oynarken aynı anda gamepad de bağlanabilecek. İyi yapmışlar. Motorola Atrix te de HDMI ile Micro USB ayrıydı...

    Bu arada PS3 ün Sixasis i ile kablosuz da oluyormuş. Daha da keyifli olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 9 Haziran 2012; 16:29:20 >




  • Adreno 225 GPU bune ya

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpikk

    Rekabet olması tüketici için iyi olacaktır.Bu arada Bilal Bey hoşgeldiniz.


    Hoşbulduk

    quote:

    Orijinalden alıntı: necros76

    Adreno 225 GPU bune ya


    Adreno 320 henüz hazır değil mecbur kullanıyorlar.

  • bilal bey hoşgeldiniz sizi donanımhaber de görmek çok güzel androıdtürkiye ye renk kattığınız gibi burdada farknız hissediliyor başarılarının devamını diliyorum
  • Bilal Bey, siz bir tanesiniz ama iki yerdesiniz artık. Başarılarınızın devamını dilerim

  • Cihaz bu görünümüyle benim hoşuma gitti.Özellikle bataryası çok iyi gözüküyor.

  • zaten samsung s2 ile samsung tv de kablasuz baglanıyoruz zaten samsung s2 deki filimleri oyunları lcd tv de oynuyoruz bu yeni degilki

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.