Şimdi Ara

HTC Desire C ve Sony Xperia U, Turkcell tarafından satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
14.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • HTC Desire C ve Sony Xperia U, Turkcell tarafından satışa sunuldu

     

    Kısa süre önce Avrupa'da piyasaya sürülen ve orta seviye segmente hitap eden iki model HTC Desire C ve Sony Xperia U, Turkcell tarafından ülkemizde de satışa sunuldu.




    Sony Xperia U modeli; 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli Cortex A9 tabanlı ST-E U8500 NovaThor işlemci, DB8500 grafik birimi ve 512MB RAM barındırıyor. 




    3.5 inçlik 480 x 854 piksel çözünürlük, 4GB depolama kapasitesi, Android 2.3 işletim sistemi, 5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, 720p video kaydı, WiFi, Bluetooth, 1320mAh batarya diğer özellikleri. Model Avrupa'da 250 Avro fiyat seviyesine sahipti. Model ICS güncellemesi de alacak.




    Turkcell'de ise kontratsız 799TL olarak satışa sunuldu. İnterneti içinde 250MB kotalı paket 24 ay için 49TL iken, 12 ay için 82TL. 1GB ve 4GB kotalı paketler de mevcut. 




    Tarifeye ek paketlerde; Gold Plus ve Gold paketleri için 24 ay x 19TL şeklinde başlayan seçenekler mevcut.




    HTC Desire C modelinde ise 3.5 inçlik 320 x 480 piksel çözünürlükte ekran, 600MHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon MSM7225A işlemci, 3.5G bağlantı, 4GB dahili hafıza, 5MP kamera, Android 4.0 işletim sistemi, Sense 4 arayüzü, NFC, Beats Audio teknolojisi, Bluetooth 4.0, WiFi ve 25GB Dropbox depolama alanı göze çarpıyor. Model 170 pound olarak İngiltere'de satışa sunulmuştu.




    Turkcell'de kontratsız fiyatı 699TL. Model için herhangi bir paket tanımlanmamış.

     



    HTC Desire C ve Sony Xperia U, Turkcell tarafından satışa sunuldu














  • htc bu ne perhiz bu ne lahana turşusu acep ?
  • al sana 600mhz işlemci 512mb ram ve android 4.0,şimdi sen bu telefona koyarsan android 4.0'ı millet biz kerizmiyiz kardeşim hani bize demezmi

  • Git sen 700 tl fiyat bic bu cope ondan sonra abi bu ceyrektede satis yapamadik diye yakin,gerci onlarin yakinmasi karlarinin %300 den %200 e inmesi ama hadi neyse

  • çoğu düşük işlemcili ve düşük ramli telefonların android 4 güncellemesini alamamasının tek nedeni rom boyutudur. baktığınız zaman çoğu 512 mb büyüklükteki bir roma sahiptir o yüzden android 4 sürümünü yetersiz bellek yüzünden alamaz. buna dikkat edelim söveceimiz zaman arkadaşlar.

  • Bence çoğu düşük işlemcili ve düşük ramli telefonlarin android 4 güncellemesini almamasınin tek nedeni firmaların yeni ürün satma düşüncesi ve açgözlülükleridir. neden telefonum güncelleme almıyor derken bu nedenide göz önünde bulundurup sony,apple gibi firmalarin neden günceleme verebildiginide dikkate almalıyız arkadaşlar

  • HTC Desire C ye 700 lira vereceğime, daha yüksek donanımlı Nokia 603 alırım hem de 550 lira civarı bir fiyata.

  • sony daha avantajlı görünüyor hem çift çekirdek işlemci hem ön kamera var 8 mb da dahibi hafıza var HTC hafıza özürlü bir firma zaten

  • sony de hafıza kartı yok
  • Sony den güzel bir telefon fiyat performans olarak güzel Xperia S 1600 Xperia P 1400 Xperia U 800 lira arada çok ucurum var Xperia P 1100-1200 lira civarında olsaydı alınabilirdi diye düşünüyorum.
  • xperıa U modelini tercih ederim. Fiyat/Performans kıyaslamasında iyi bir smartphone.güzel

  • htc desire c samsung galaxy aceden daha mı kotu sizce??

  • arkadaşlar xperia u nun dahili hafızası 8gb, kullanılaiblir 4gb gözüküyor.. microsd genişletmesi de yok.. kullanılabilir kısmın 4gb olduğu kesin mi, yoksa sistemin kullanacağı maksimum 4gb mı olur? yani 5-6gblık boş yer olur mu bi şekilde telefonda.. her şey iyi güzel fiyatına göre ama hafızası tereddütte bıraktı beni.. bu arada xperia sola ne zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olur bi tahmininiz var mı?
  • italya bu sony u 199 euro türkiye de niye bu kadar pahalı anlamak imkansız.. daha uygun olması gerekiyor 440 tl nerde 799 tl nerde ayıptır biz milleti keriz yerine koydukları yeter!!!!

  • Xperia U herşeyiyle mükemmel,tek eksiği sd kart takılamaması.Tasarımıda çok güzel alttaki renkli şeyin rengi kullandığınız uygulamaya göre değişiyor.Çözünürlük,çift çekirdek işlemci,boyutuda yeterli,güncelleme de alacak.Bu fiyat civarına alınabilecek en kral akıllı telefon oldu.
    Desire C ise beş para etmez,düşünmeyin bile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: elberp

    arkadaşlar xperia u nun dahili hafızası 8gb, kullanılaiblir 4gb gözüküyor.. microsd genişletmesi de yok.. kullanılabilir kısmın 4gb olduğu kesin mi, yoksa sistemin kullanacağı maksimum 4gb mı olur? yani 5-6gblık boş yer olur mu bi şekilde telefonda.. her şey iyi güzel fiyatına göre ama hafızası tereddütte bıraktı beni.. bu arada xperia sola ne zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olur bi tahmininiz var mı?

    Kardeş ben de senle aynı kanıdayım..Amerika dan sola almayı düşünüyorum ama garanti meselesi beni tereddüte düşürdü..
    O yüzden sola Tr. ye gelene kadar beklemeyi veya U alıp kurtulmayı ciddi düşünüyorum..
    Sola bence en geç gelecek aya kadar çıkar..Ama fiyat 800-900-1000(en fazla) civarı olur...
    Hafızaya bi çözüm yok..4gb falan kalıyor bizim için..İşte sakat SONY!! İnsan bi sd girişi koymamışlar..
    Bu Sony iyi güzel de bu "U" da "Açıklık,Mertlik ve Korkusuzluk" yapmışlar...
    Ama bu Sony aşkı bitmeyecek..İlla ki Sony alıcam.. İster U ister Sola...




  • ben nokia 603 aldım telefonumdan çok memnunum aynı ANDROİD gibi OVİ mağaza da çok iyi hemde fiyatı uygun kamerasının 5 olduğunu bakmayın çok güzel çekiyor dokunmatiğide çok hasas bence çok iyi bir telefon

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ben nokia 603 aldım telefonumdan çok memnunum aynı ANDROİD gibi OVİ mağaza da çok iyi hemde fiyatı uygun kamerasının 5 olduğunu bakmayın çok güzel çekiyor dokunmatiğide çok hasas bence çok iyi bir telefon


    e tabi nokia kalitesi :) Sen 1 yıl sonra Söyle bunu yiyorsa :)

  • " 4GB dahili hafıza, 5MP kamera, Android 4.0 işletim sistemi, Sense 4 arayüzü, NFC, Beats Audio teknolojisi, Bluetooth 4.0 " bu donanım SE de yok , zaten SE nin ön kamera ve ICS avantajı var sanırım. HTC en azından 800mhz ama GÜÇLÜ bir işlemci ile gelse idi iyi olurdu.

  • Daha fazla işlemci daha çok pil tüketimi. Her kes oyun onamıyor cep telefonundan. Özelliklerine göre bence değerlendirilebilir bir telefon.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.