Şimdi Ara

Karşınızda Unreal Engine 4 Tanıtım Videosu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Spike TV tarafından 7 haziran tarihinde gösterime sunulacağı haber edilen Epic'in yeni nesil oyun motoru Unreal Engine 4 nihayet videosuyla karşımızda. Daha önce yayınlanan ekran görüntülerinden yola çıkarak okuyucularımız tarafından eleştirilen UE 4 bakalım videosuyla fikirleri değiştirebilecek mi?








  • http://www.youtube.com/watch?v=BCr7y4SLhck

    Aklıma bu geldi izlerken.Eğer yeni nesil konsollar ue4 demosundaki gibi olacaksa blizzard cgi'lerinde kalite önümüzdeki nesilde yakalanabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • parçalanma efektleri eğer gerçekten böyle olursa müthiş bir iş çıkarmışlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tek kelimeyle mukemmel ilk gordugumuz goruntulerden pek bise anlamamistik o yzuzden hep olumsuz olarak elestirdik ama ciddi anlamda cok saglam gozukuyor ilerde daha da gelistirildiginde CGI a yakin goruntuler gosterbilir ins

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gecen bir baslikta artik cok fazla CGI ara video gormeyecegimizi cunku oyun icin grafik motorlarinin cok yaklastigini soyledim. Biri kalkti bir dunya sacmalik yazdi.

    Ben herzaman bu nesil konsollarin 512 ram ile neler yaptigina yeni nesil konsollarin en az 4gb ram sahibi olacagina ve detaylarin fazla olacagina degindim gene dalga gectiler.

    Gecen bir baslikta arkadasin biri AMD 7970 ve ayari bir GPU olsun gelecek nesil konsollarda etek giyer gezerim hatta amuda kalkar heryerimi gosteririm dedi.

    Falan filan iste. Hersey ortada arkadaslar. Resimlere bakarak yeni nesili yargilamayin videoyu bekleyin dedik. Gorduk. Unreal 4 zayifmi? Siz su fizik ve grafik efektlerini BENCHMARK programlarinizda bile goremediniz birakin bir PC oyununda gormeyi :D

    YENI NESIL GUMBUR GUMBUR GELIYOR :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herzaman derim en başarılı engine unreal engine!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • karşınızda darksiders 3 trailerı
  • iyi olmuş keşke gerekli min detayıda yazsalarmış çünkü gow3ün öyle çok çok üstü bişe değil

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nereye kadar devam edecek bunlar.Yeni nesil yeni nesil...Sürekli daha dehşetli oyunlar görücez fakat nereye kadar.Grafik için oyun alıyoruz...Grafikler oyun anlayışımızı köreltiyor.Artık eğlenceli oyundan daha çok güzel grafikli oyunlara yöneliyoruz.Grafiklerin dehşet verici değil oyuncuya yeterli ve doyurucu olması önemlidir.Eskiden böyle değildi.Ne grafik takıntısı vardı ne multiplayer...Tek dert eğlenceydi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cahitdikici

    iyi olmuş keşke gerekli min detayıda yazsalarmış çünkü gow3ün öyle çok çok üstü bişe değil

    Santa Monica'nın yeni nesil Gow oyununu bekle derim asıl film orada kopacak.
  • bu grafik motorundan en iyi verimi elde ederek oyun yapılırsa hepimiz ayıla bayıla oynarız bu ayrı amacım b*k atmak değil ama arkadaş şimdi hepimiz biliyoruz yeni konsollar çıktığında yeni nesil oyunlar çıkışında yer alacak dimi benim kuzenim hd 7970 aldı bu adamın suçu ne lan ?! nerede bu karta uygun oyunlar ya firmalar adam gibi çıkar biz pc'ye oyun yapmayacağız der bizde oradan buradan para biriktirip kart alma derdine düşmeyiz sözü şuraya getirmek istiyorum bu yeni nesil olayı para tuzağından başka bir şey değil beyler sırf müşterilerine yeni konsolları pazarlama lafı olduğunu gösteriyor ben konsolun gücüyle kısıtlı kalıp oradaki görüntünün cilalanmış versiyonunu oynamak istemiyorum yeni nesil konsollar 7970 ile çıkacak diyorlar 2 3 sene sonra yine o gücü kısıtlı kalacaklar ben klavye mouse ikilisini firmaların kurdukları para tuzaklarıyla bırakmak istemiyorum ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • burada prequel adinda bana yazdiklarimdan dolayi agir cahillikle suclayan teknoloji den hic bi halt anlamayan,teknoloji pazarindan ve gelisiminden hic bise anlamayan,ancak pc fan boylugu yapip atip tutan,konsollari yerden yere vurmaya calisan,bu konsollarin 2160p desteklemeyecegini savunan yeni yetme minik kardesim izle bu video yu sonra tukurdeklerini silip supurup yala ki bu daha hic bisi sen bu motorun daha gelismis halini ve daha nice cikacak motorlara bak sonra aynaya bak suratinin ne hale geldigini gor.Saygi deger cahitdikici arkadasim keske seninle iddaya girseydim sen 7970 in bole grafikler vericene inaniyosan kendini simdiden bu konsollar gelmeden banlayabilirsin:D:D:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi görünüyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deerhunter1980

    burada prequel adinda bana yazdiklarimdan dolayi agir cahillikle suclayan teknoloji den hic bi halt anlamayan,teknoloji pazarindan ve gelisiminden hic bise anlamayan,ancak pc fan boylugu yapip atip tutan,konsollari yerden yere vurmaya calisan,bu konsollarin 2160p desteklemeyecegini savunan yeni yetme minik kardesim izle bu video yu sonra tukurdeklerini silip supurup yala ki bu daha hic bisi sen bu motorun daha gelismis halini ve daha nice cikacak motorlara bak sonra aynaya bak suratinin ne hale geldigini gor.Saygi deger cahitdikici arkadasim keske seninle iddaya girseydim sen 7970 in bole grafikler vericene inaniyosan kendini simdiden bu konsollar gelmeden banlayabilirsin:D:D:D

    yanlız bu grafiği 6900serisi bile verir sen gerçekten ekran kartları ve özelliklerinden anlamıyorsun dimi sürekli yaşım büyük muhabbeti yaparak insanlara bişe kanıtlamazsın maalesef . ps3 içerisindeki 7800serisi nvidia kart ile gw 3çalışıyor bu grafik gow 3ün çoküstünde değil en azından bi empati duysan hayallere tapmaktan vazgeçersin 7970bu grafiği havada hoplatır




  • Pek etkilenmedim, yeni nesil oynanış olarak ne getirecek onu merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde şu giflere bakarak vıdılayan ergenler heee? Hadi şimdi de ötün?! Kaplamalar, fizik, gölgelendirmelerde bulun bi kusur da yazın hele şuraya!
  • epic games yeni nesil gelince ona özel bir ekran kartı çıkarılacagından bahsetmişti.... buda gunumuz ekran kartlarının o kalıteyı veremeyeceğine işaret ediyor.... şimdiki konsollardan.. last of us beyon gibi şeyler çıkıyorsa gelecek nesil için pc lere yeni bir ekran kartı gelmesi şart ... zaten bunu epic games söylemişti.. açın bakın ..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafikler cidden çok iyi, aşmış bildiğin. fakat aksiyon anında nasıl olacak bakalım. gösterilen video, bildiğin oyunlardaki gibi bir ara sahne. mühim olan oyun içinde nasıl görüneceği.
  • Bu görüntünün sinematik değil de, oyun içi olduğunu biliyosunuz dimi? Unreal motoru her yenilenmesinde ağzımızı açık bırakıyor, helal olsun adamlara.

  • Daha önceki UE4 haberinde söylediğim üzere fizik özellikle vurgulanmış bu sefer. Üstüne şu anki konsollarda başarılı işlenemeyen dinamik alan derinliği özelliği de gelmiş. Lavın akışı, parçaçık efektleri vs. de gayet güzel. Umarım yeni nesil konsollar yüksek ram kapasitesiyle gelir ki daha geniş ölçekte ve içerikte oyunlar oynarız. Valve ve ID'den de bu tarz atılımlar bekliyorum. Epic Games de umarım sadece GeOW ile sınırlı kalmaz; Unreal serisine de yeni halkalar ekler. Hatta keşke Bulletstorm 2 de çıksa, özgün bir oyundu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.