Bildirim
Carrefoursa Haftasonuna Özel “Techwood 32” LCD 499tl
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vestel ve benzer türk markalarının neden böyle garip isimli, kamil kamil markalarla üretim yaptığının mantıklı bir açıklaması var mı? -
ilk lcd tv mdi bu marka
vestelin kendi ürünlerinden çok özellik ve kalite var -
6 haziran çarşamba günü gittim aynı fiyattı bu televizyon milleti niye kandırıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetttoral
vestel ve benzer türk markalarının neden böyle garip isimli, kamil kamil markalarla üretim yaptığının mantıklı bir açıklaması var mı?
kendi rakibini kendin yarat felsefesi
genelde araba lastiği pazarında sık görülür.
ha vestel isterse 40 tane marka çıkarsın bi işe yarar mı tartışılır (birazdan "vestel sony ye panel üretiyor haberin var mı!!?" arkadaşları konuya dahil olur)
-
Arkadaşlar bu yolu bütün firmalar kullanıyor hatta THY bile Anadolujet ismi ile yan firma kurdu neden? marka yapıyorlar, İstikbal de Bellonayı yı çıkardı kendine rakip değil pazardaki paylarını böylelikle büyütmek için. -
bu tv alınır mı? laptop tan film izlemek ve playstation 3 oynamak için? -
Tuner var mı acaba bilen var mı? -
Bilgisi olan yok mu yahu televizyonla ilgili ? Almayı düşünüyorum yarın ama bir bilenden fikir alsak hiç fena olmazdı. -
Tuplu tv bozulmus. 2. Tv olarak aldik babamlara. Haber verene tesekkur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üründe tuner var. 70.000/1 kontrast tek hdmı port dış panel ise dokunmatik. Fiyat iyi -
yatak odasına tvye ihtiyacım vardı.nasıl acaba bilgisi olan varsa paylaşssın fiyat uygun ama almaya değer mi ?
vestelin 32''en uygun tvsi 700tl -
quote:
Orijinalden alıntı: qesH
Arkadaşlar bu yolu bütün firmalar kullanıyor hatta THY bile Anadolujet ismi ile yan firma kurdu neden? marka yapıyorlar, İstikbal de Bellonayı yı çıkardı kendine rakip değil pazardaki paylarını böylelikle büyütmek için.
Binbirçiçek - Balparmak.
Bağdat - Deva
Her sektörde var örneği. -
Vestel'in ürünü değil sadece Vestel'in televizyon fabrikasında fason olarak üretimi yapılıyor. Türkiye garantisini de Vestel sağlıyor. O fabrika dünyanın en büyük televizyon fabrikalarından biridir ve aklınıza gelecek birçok markanın üretimi de orada yapılmaktadır.
Yakın zamana kadar Sony de televizyonlarını Arçeliğe ürettiriyordu fakat kendi servis ağı olduğundan garantisini kendi servisi sağlıyordu. Bu marka ise vestele sağlatıyor. -
3 sene once aldigim ayni ozellikteki arcelik lcd tv ye gore daha net bir goruntu veriyor.
Bende aldım az önce.
duvara monte etmek için servisi çağırsam ücretsiz montaj yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetttoral
vestel ve benzer türk markalarının neden böyle garip isimli, kamil kamil markalarla üretim yaptığının mantıklı bir açıklaması var mı?
kendi rakibini kendin yarat felsefesi
genelde araba lastiği pazarında sık görülür.
ha vestel isterse 40 tane marka çıkarsın bi işe yarar mı tartışılır (birazdan "vestel sony ye panel üretiyor haberin var mı!!?" arkadaşları konuya dahil olur)
Genel olarak kendine rakip yapmaktan ziyade fason üretim yaptığından dolayı Tr satışında da vestel garantiyi sağlıyor olabilme ihtimali var.
Vestel panel üretmiyor panel birleştiriyor sadece.
vestelin ürettiği markaların içinden sadece Loewe markasını tercih ederim.
-
Bence bilgisayar ekranı olarak bile alınabilir. Ben bugün aldım ve direk oğlanın bilgisayarına bağladım. HDMI girişinden 1920*1080 çözünürlükte oyun oynuyor. Örneğin Starcraft II ve Company of Heroes. Görüntüler harika. TV olarak herüz deneyemedim. Bir daha da deneyebileceğimi sanmıyorum ... Bu fiyata başka hiçbir şey alınmaz. Üstelik 12 taksit. -
quote:
Orijinalden alıntı: rutan
Bence bilgisayar ekranı olarak bile alınabilir. Ben bugün aldım ve direk oğlanın bilgisayarına bağladım. HDMI girişinden 1920*1080 çözünürlükte oyun oynuyor. Örneğin Starcraft II ve Company of Heroes. Görüntüler harika. TV olarak herüz deneyemedim. Bir daha da deneyebileceğimi sanmıyorum ... Bu fiyata başka hiçbir şey alınmaz. Üstelik 12 taksit.
1920*1080 nasıl oluyor acaba?hd ready çözünürlük diyor çünkü bilgilerinde.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
quote:
Orijinalden alıntı: rutan
Bence bilgisayar ekranı olarak bile alınabilir. Ben bugün aldım ve direk oğlanın bilgisayarına bağladım. HDMI girişinden 1920*1080 çözünürlükte oyun oynuyor. Örneğin Starcraft II ve Company of Heroes. Görüntüler harika. TV olarak herüz deneyemedim. Bir daha da deneyebileceğimi sanmıyorum ... Bu fiyata başka hiçbir şey alınmaz. Üstelik 12 taksit.
1920*1080 nasıl oluyor acaba?hd ready çözünürlük diyor çünkü bilgilerinde..
tv hd rady.1920 1080 nasıl alıo? komıksın
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- tcl 55c755 yorum
- tod süper dolu paket
- ticket geçen marketler ankara
- tatdo dondurma kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X