Şimdi Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı Hareketlilik Projesi - Ücretsiz Geziler (14-19 Yaş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
5.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "SEYYAH" Projesi, 26 Haziran – 02 Eylül 2012 tarihleri arasında, 81 ilden 14-19 yaş grubu gençlerimizin ülkemizin farklı illerine seyahat etmelerini, akranlarıyla tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla hazırlanmış bir hareketlilik projesidir.

    Başvuru ve bilgi için:
    www.seyyah.gsb.gov.tr

    Projeye kimler katılabilir?
    Projenin başlangıç tarihi olan 26 Haziran 2012 tarihi itibariyle; 13 yaşını bitirmiş ve 20 yaşından gün almamış gençler projeye katılabilir.Proje hangi tarihlerde uygulanacak?Projemiz 26 Haziran-2 Eylül 2012 tarihleri arasında 9 dönem olarak uygulanacaktır.

    Ücret alınacak mı?
    Gençlerin seyahat giderleri Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Projeye katılan gençlerden kayıt, konaklama, yemek vb. her ne ad altında olursa olsun ücret alınmayacaktır. Projeye katılım tamamen ücretsizdir.

    Gezi süresi ne kadar?

    Gezi süresi toplam 4 gündür.
    Hangi illere gidilebilir?Adana, Adıyaman,Aksaray, Amasya, Ankara, Aydın, Bartın, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Nevşehir, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon

    İllerdeki gezi programının içeriği nedir?
    Ev sahibi illerin kendilerine özgü programları internet sitemizde yer almaktadır.

    Her ilden gidilebilecek mi?
    İllerdeki genç nüfusun oranına bakılarak her ile kontenjan ayrılmıştır. Her il ve dönem için belirlenmiş bir kontenjan bulunmaktadır. Kontenjanlar, il ve dönem için yapılan başvuru sırasına göre doldurulacaktır.

    Velilerden izin belgesi istenecek mi?

    14-17 yaş grubu gençler için velisinin imzası olan veli izin belgesi yeterli olacaktır.Başvuru ne şekilde yapılacak?İl müdürlüklerinin daha önce almış oldukları başvurulara ek olarak internet sitesi üzerinden başvurular alınacaktır.

    Gençlik kampları devam edecek mi?
    Gençlik kampları ve diğer organizasyonlarımız da aynı dönemde devam edecek.Gençlere yolculuk ve gezilerde kim refakat edecek?Gençlerimize, gönderici il Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce belirlenen Liderler ve İl Müdürlüğü personeli eşlik edecektir.

    Gençler birden fazla ile gidebilecek mi?
    Aynı takvim yılı içinde en çok bir geziye katılabilirler. Bakanlığımızca gerçekleştirilecek diğer organizasyonlara katılabilirler.

    Gençler gidecekleri ilde nerede konaklayacaklar?

    Ziyaret edilecek illerde gençler, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne bağlı önceden belirlenmiş olan yurtlarda konaklayacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATlH -- 7 Haziran 2012; 17:16:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.